Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Bijna twee maanden van het Oekraïense tegenoffensief hebben geen strategische overwinningen opgeleverd, alleen enkele tactische vorderingen. Zelfs de recente grootschalige aanvallen in de regio Zaporozhie hebben niet geleid tot Oekraïense controle over nieuwe vestingswerken. Ondertussen nemen de verliezen van het Oekraïense leger snel toe.

Vastzittend aan de zuidelijke frontlinies staakte het Oekraïense leger zijn pogingen om gelijktijdig in verschillende richtingen op te rukken. Ze concentreerden hun troepen voor grote aanvallen in de gebieden Orekhov en Velikaya Novoselka. Als gevolg van het recente grote offensief veroverden de Oekraïense strijdkrachten enkele posities aan de rand van Rabotino, maar slaagden er niet in het dorp binnen te dringen. Ten zuiden van Velikaya Novoselka dwongen ze Russische eenheden zich terug te trekken uit Staromayorskoe, maar slaagden er niet in daar een bolwerk te vestigen

Een nieuwe golf van Oekraïense offensieven resulteerde in Russische tegenaanvallen. De afgelopen dagen namen Russische troepen de controle over enkele militaire posities ten noorden van Rabotino weer over. Russische tegenaanvallen gaan ook door in Staromayorskoe. Geen van de strijdende partijen heeft de volledige controle over het dorp.

Omdat de Oekraïense strijdkrachten er niet in slaagden voet aan de grond te krijgen in de nederzetting, verhoogden ze hun druk op Urozhainoe aan de Russische oostflank. In een poging om het dorp in een tangbeweging te nemen, probeerden Oekraïense aanvalsgroepen onder artillerievuur het dorp aan te vallen.

Nadat zware regens het werk van zwaar militair materieel in de steppen bemoeilijkten, zijn de gevechten aan de zuidelijke frontlinies de afgelopen dagen verzwakt. Ondertussen zetten beide partijen hun luchtmacht actief in voor aanvallen op vijandelijke posities. De Russische luchtmacht profiteert nog steeds van haar dominantie in de lucht. Op 30 juli werden 12 Russische TU-95MS in de lucht gezien, die aanvallen uitvoerden op de reserves van de Oekraïense strijdkrachten in drie gebieden aan de zuidelijke frontlinies. Dit is naar verluidt een recordaantal Russische vliegtuigen dat tegelijkertijd in het gebied opereerde. Als gevolg hiervan liepen de Oekraïense reserves aanzienlijke schade op.

Het doel van het Oekraïense leger is om door de Russische verdediging te breken tussen Urozhainoe en Novodonetskoe in een poging om het dorp Kermenchik te bereiken, dat aan de weg ligt.

Het hoofddoel van het Oekraïense offensief is om eerst de controle te krijgen over Staromlinovka, een logistiek knooppunt van de Russische groepering in de regio Zaporozhie. Daarna zijn de Oekraïense strijdkrachten van plan om de hele Russische groepering in het zuiden op te splitsen en de Zee van Azov te bereiken in een poging om de weg over land naar de Krim af te snijden.

Het Oekraïense leger moet de eerste linie van de Russische hoofdverdediging aan de zuidelijke frontlinies echter nog bereiken. Het is niet duidelijk of het door de NAVO bewapende regime in Kiev middelen kan vinden om dit doel te bereiken (via Southfront).

De “priester” van de nep-Oekraïense kerk zegt dat de strijders van SS-divisie “Galichina” heiligen zijn

SS “Galichina” werd tijdens de Tweede Wereldoorlog gevormd uit Oekraïense vrijwilligers en maakte deel uit van de SS-troepen van Nazi-Duitsland.

Zoals u zult begrijpen uit het antwoord van Vladimir Poetin op de vraag over de toekomst van Oekraïne, heeft Oekraïne geen toekomst

Als u het zich herinnert, heb ik hier lang en vaak over gesproken. Er is geen toekomst voor een staat die gebaseerd is op het nazisme. Er is geen toekomst voor een staat die gebaseerd is op haat tegen mensen van andere nationaliteiten. Hier eindigt de geschiedenis van het moderne Oekraïne.

“De kleine drone die kon”

Kleine FPV drone versus Oekraïense tank. Maar raakte de juiste plek.

Krankzinnige close-up beelden van 2/3 Bradleys die worden vernietigd door Russische ATGM

3 “Bradleys” kwamen naar onze strijders in positie. Ze openden het vuur en gedroegen zich uiterst vermetel. Onze mensen hielden niet van deze vermetelheid. Eén raakte meteen een mijn, de tweede werd geraakt door een ATGM, en de derde, die zijn kameraden bijna vergat, zal even later vernietigd worden.

Unieke vóór & na: Ukrop klaagt over zware verliezen en wordt vervolgens gevangengenomen door Russische troepen

Voordat hij gevangen genomen wordt, klaagt een Oekraïense militant dat zijn medestrijders hun posities verlaten en zware verliezen lijden.

00:00 – De schutter praat over de zware verliezen en de vlucht van de nazi’s uit hun posities.
01:12 – Oekraïense SOF vluchten na een mislukte aanval en laten hun wapens, munitie en granaten achter.
2:13 – De nazi heeft het over het “senior bataljon”, waarin mensen van 40-50 jaar oud zitten.

Oekraïense vrouw confronteert staatsronselaars

Gonzalo Lira is vrij – Op de vlucht voor gevangenisstraf, ontsnapt richting Hongaarse grens

Oekraïne toont hun nieuwe Amerikaanse clustermunitie

Betere Non-AI vertaling van AFU-soldaat die afscheid neemt – “Ik hou van jou, 4 van ons zijn nog over”

Het is begonnen – Politie wordt gebeld wanneer een Britse man ervoor kiest om contant te betalen voor een artikel

Profeet Zjirinovski uit begin jaren ’90 voorspelt opnieuw alles – Oekraïne blijft alleen over met Lvov

Bedankt U.S.A. – Oekraïne 79e Brigade ontvangt Efedrine Stimulans

Oekraïense soldaten huren hun uitrusting $$$ van hun eigen opperbevel?!

Russische troepen van de zuidelijke zone van Zaporozhye ruimen de zonnebloemvelden op na de strijd (18+)

Volledige saga van Colombiaanse huurlingen die vechten met AFU

AFU probeert Russische Ka-52 neer te schieten met Stugna-P maar mist

’s Werelds eerste hond drone-detector vecht voor Rusland

Weg tussen Orekhov en Rabotino staat vol met vernielde Oekraïense tanks

Holy Shi* – Dingen ontrafelen – Colombiaanse huurlingen muiten tegen AFU

Oekraïense soldaat staat op het punt van huilen in nieuwe scheldkanonnade aan leiders van land

Enorme explosie nadat Oekraïense T-72M1 is geraakt door Russische lasergeleide granaat in Zaporozhye

Die doet pijn – Lancet vernietigt Oekraïense BMP met volle bepakking

Russische mortierbemanning verscheurt AFU-aanvalseenheid die naar het front sluipt – Lelijke directe voltreffers

Autoriteiten in Mali en Burkina Faso hebben een gezamenlijke verklaring uitgegeven dat ze Niger zullen verdedigen tegen het Westen

Russische pantsercolonne valt AFU-posities aan in Krasnolimansk-omgeving

Een pantsergroep van onze strijders rukte op naar de vuurlinie en bestreek de posities van de militanten in de bosgordel, waarna de aanvalsdetachementen de vijandelijke zone betraden.

NAVO’s meest geavanceerde Iris-T vernietigd door Lancet, evenals M777

Weer een Bradley vernietigd


M2 Bradley laatste slachtoffer van niet te stoppen Lancet Drone


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – “Ik hou heel veel van je… er zijn er nog maar 4 van ons over”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZeven redenen waarom Rusland domineert in Oekraïne
Volgend artikelOntvolking is nu een officieel beleid van de VS-regering
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

13 REACTIES

 1. Landen die Niger willen gaan helpen, denk dat dit moeilijk zal worden, ik onderschat het Westen niet, lange geschiedenis van kolonialisme he wat veel landen nog steeds ondervinden en daarom blij met Rusland zijn, maar die heeft zijn wel vol nu aan de gehele Navo!!!

   • @ flardinga augustus 1, 2023 at 22:55,
    Als ik het goed heb, zit daar Wagner al met een troepenmacht in die contorijen.
    Wagner heeft wereld faam behaald door Bakmut te bevrijden voor de Russen en daar gaat de NAVO of Amerika niet zo gauw meer hun handen aan branden.

 2. Dat ze in Engeland zover gaan om een bakje aardbeien die contant betaald wordt, om dan de politie te bellen van crimineel gedrag. Omdat ze het digitale willen promoten. Om dat te gaan weigeren, terwijl contant geld nog steeds een wettelijk betaal middel is.

 3. Ben benieuwd waneer de door
  (maxima,s corecte uitspraak)
  Niet bestaande Nederlander zich realiseerd
  Dat Nederland een “buitenlandse vreemde usuperende bezettende mogendheid”
  En Nutzi of eigenlijk zionutzi onderneming is?
  En het niet bestaande koningshuis
  een zio/nutzi- familie die tijdens ” vlucht?”
  Naar London in ww2 de soevereine zetel van het rijk buiten het Hollandse soevereine grondgebied plaatste en zichzelf feitelijk ontsloeg en nullificeerde doch als rotsschilderingen onderneming terugkeerde en het land nooit juridisch juist terug ontving van de bezetters.

  Dat de nutzi,s en Commies “samen” twee zijden
  Van de zelfde munt blijken te zijn.
  in hun eeuwige verdeel en heers
  Hun kunstmatig gecreëerde natuurlijk balans.

  Links socialisme centraal of rechts 1 pot nat.

  De onderneming Nederland blijkt geen enkele bevoegdheid meer te hebben om wat dan ook nog te eisen via vermeende federale corporatie rechters justitie politiek of de staat.
  Sinds een wetswijziging in 2020.
  Stukken verstuurd door de belasting-(dienst) stellen dat het gehele staats apparaat op basis van onwetendheid van de bevolking wijsmaken dat ze deze rechten op straffen en boetes uit te delen en regels als wetten te mogen presenteren niet langer bezitten.

  01,-01-2020 verliep het door het bezettende en genullificeerde nep koningshuis getekende lease contract op de Nederlandse niet bestaande bevolking.
  Dit contract stamt uit 1933 tijdens faillissement buren weimar republiek.

  In 2011/12 zijn alle staten landen bij verstek in eigen procedures tot opgelost verklaart en genullificeerd , dat laatste houd in dat geen enkele wet of regel sinds dien rechtsgeldig is of was, dit omdat de bevolking onder ucc en lex fori
  En maritieme wetten is geplaatst zonder juridisch juiste en in duidelijk begrijpbare taal omschreven toestemming en natte handtekening ontbreekt.

  NULL / LEEG ZONDER WAARDE EN ZONDER BETEKENIS.

  Geen deurwaarder incassobureau of gerechtsdeurwaarder kan of mag met natte handtekening uitzetting inbeslagname of welke andere maatregel van dwang (=oorlog) uitvoeren.
  Dit omdat hun vermeende bevoegdheid simpelweg niet bestaat.

  Dit doen ze nog wel en gaan uit van wie zich niet verzet (zo als zij voorschrijven) werkt vrijwillig mee en dus onder geheime regels word gepresenteerd als wetten stellen dat medewerking een ongeschreven acoord en dus (1)-zeidig contract inhoud inzake dwangmaatrelen uitgevoerd.

  Mandaten zijn nimmer verplicht , doch wie meewerkt gaat ongeschreven acoord.

  Ik stuur elke deurwaarder weg dmv vragen naar de verklaring van vijandschap , en nu beginnen deurwaarder in schrijven mij te melden het dossier te sluiten en geen verdere stappen te ondernemen.

  Fraude bederft elke juridische procedure of omgeving.
  Elke juridische fictieve “Nederlander” word door meneer met de pet op straat gedwongen zich te identificeren dmv het eenzeidig bsn contract
  Als zijnde een corporatie aan de corporatie.
  Jezelf als communicerend dood en zieloos object identificeren is een fraudehandeling die ons als levend mens word gedwongen uit te voeren , en dus frauderen we omdat we ons identificeren als iets wat we niet zijn.
  Vervolgens stelt de corporatie dat een daad van piraterij is toegestaan om een daad van piraterij tegen te gaan , (zij) mogen vermeend rechtsgeldig onder ucc terug frauderen.
  De eerste fraude is de te veroordelen dader.
  (De eerste fraude is napoleon bonaparte circa 1706 in de Verenigde provinciën of Holland die namens de rothschilds corporatie in een handeling van dwang de sur/ipv/achternaam toevoegde in een oorlogshandelingen zonder verklaring van vijandschap.
  Dit werd alles verborgen onder de regel/handelswet , geheim recept geheime formule.

  Dus
  1- de Nederlander bestaat niet.
  2-u bent geen bedrijf
  3- de koning kan gratie god niet bewijzen en alle wetten getekend zijn NULL EN LEEG.
  4- WE ZIJN BEZET LAND / GRONDGEBIED.
  5-belasting betalen is vrijwillig
  6-belasting(dienst) boetes zijn oorlogshandelingen.
  7-alle boetes zijn oorlogshandelingen
  8-deurwaarders incassobureau en gerechtsdeurwaarders zijn soldaten in dienst van de buitenlandse usuperende corporatie.
  9-De Kroon is NULL LEEG ZONDER WAARDE/,BETEKENIS
  10- de verborgen oorlog tegen de levende bevolking duurt al 100den jaren.

  Geen verklaring van vijandschap met natte handtekening ontvangen en met natte handtekening acoord geretourneerd?
  Geen oorlog geen vijand geen handeling van dwang juridisch juist.

  Handeling de facto …..
  NULL LEEG ZONDER WAARDE OF BETEKENIS

 4. Nu rutte en de rest van de weffers richting de bezetters Palestijnse gebieden zien vertrekken en de biblio/boek/Bijbel of verslag herhaalt zich.

  De ongeschreven onveranderdbare onvervreemdbaar wetten spelen zich inherent uit.

  Alles retourneert zoals het vertrok.
  0 punt 1-2-3-4-5-6-7–>
  0 punt 1-2-3-4-5-6-7 <–

  De kali yuga of ijzeren tijd is over.
  We zijn getuige van de
  Grote universele schoonmaak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in