Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Russische FPS Drone verwoest M2 Bradley

Wauw: Opnieuw een nieuwe Leopard 2A6 vernield door Lancet Drone in nieuwe aanvallen

Ondanks zware verliezen slaagden de Kievse strijdkrachten er niet in om nieuwe overwinningen te boeken in Zuid-Donetsk, Zaporozhye of enige andere richting.

De laatste aanvallen kwamen na een reeks aanvallen richting het Krimschiereiland, waaruit blijkt dat het regime in Kiev nog steeds vastbesloten is om door te gaan met zijn zogenaamde tegenoffensief.

Sinds de lancering van het tegenoffensief precies zeven weken geleden, zijn de Kievse strijdkrachten er niet in geslaagd om op de grond enige betekenisvolle winst te boeken. De troepen zitten nog steeds kilometers vast van de hoofdverdedigingslinie van het Russische leger. Deze mislukking leidt tot frustratie onder de Kievse NAVO-medestanders.

Poolse Krab op explosieve wijze ontmanteld door Lancet

Meer Oekraïense pantsers verbranden nabij Rabotino

Loekasjenko bedreigt Polen – Zegt dat hij gedwongen zal worden West-Oekraïne in te nemen

Russische FPV raakt Leopard 2A6

De nieuwe golf van mislukte aanvallen markeerde het begin van de achtste week van het Oekraïense tegenoffensief. Ondanks de zware verliezen aan mensen en materieel zijn de Kievse strijdkrachten er tot nu toe niet in geslaagd om op het terrein betekenisvolle overwinningen te boeken. De strijdkrachten zitten nog steeds op meerdere kilometers afstand van de eerste verdedigingslinie van het Russische leger.

Ka-52 scoort weer een mooie kill terwijl Ukrops hun eigen tank zien ontploffen

Bradleys raken een mijnenveld in nieuwe aanval

Opnieuw een Bradley geraakt door BOBR FPS Drone Team – deze keer vanaf de achterkant

Weer een zielige Leopard vernield en zijn wielen kwijt in Zaporozhye

Lancetdrones vernietigen Oekraïense ‘Skyguard-Sparrow’ luchtverdedigingssystemen

ZALA Lancet kamikaze-drones van de Strijdkrachten van de Russische Federatie vernietigen het Skyguard-Sparrow luchtverdedigingssysteem van de Strijdkrachten van Oekraïne in de regio Kherson.

Oekraïners ruziën over hoe Tourniquet aan te brengen op een spoedig lijk: “Er komt rook uit het gat”

Aanvalsinfanterie van de AFU bij Rabotino sneuvelde voor NAVO-missie (18+)

Aanvalsinfanterie van de Strijdkrachten van Oekraïne in de richting van het dorp Rabotino in de regio Zaporozhye gedood door de Strijdkrachten van de Russische Federatie.

Loekasjenko vertelt Poetin dat Wagner hem smeekt Polen binnen te vallen

Oekraïense vleesploegen verzamelen de lijkzakken

Drone-team van Sudoplatov Bataljon elimineert AFU in hun loopgraven (18+)

FPV-piloten van de RF strijdkrachten hebben hun werk weer gedaan. En opnieuw werd de door de commandant gestelde taak volbracht. Zonder spijt stuurden ze weer een partij Ukrop naar de hel. 🇬🇧

We zullen reageren op de aanvallen op onze posities en de ki…


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – De zoveelste Leopard 2A4 vernietigd & Poetin: De hele wereld ziet de westerse apparatuur in brand staanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

 

 

Vorig artikel15 Leopards, 20 Bradleys vernietigd op één dag, bevestigt Poetin
Volgend artikelTranshumanistisch WEF-adviseur Yuval Harari doet Nieuwe Wereldorde af als “onzin” en “fantasie”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

 1. Deze blyat hun vrouwen zullen lekker hard gepaald worden door werkloze Afrikaanse migranten. Worst nightmare come true, en dat terwijl ze weg creperen of tot compost rotten ergens in een oekrainse tatweveld.

 2. Exact aantal buitenlandse huurlingen gedood in Oekraïne onthuld

  Gedurende de hele tijd van de NMD in Oekraïne hebben de troepen van de Russische strijdkrachten bijna 5.000 buitenlandse huurlingen geliquideerd

  Het Russische ministerie van Defensie heeft exacte gegevens vrijgegeven over buitenlandse huurlingen die in Oekraïne zijn omgekomen. Volgens het bureau werden 4.990 buitenlandse strijders geliquideerd tijdens de gehele periode van de JMD in Oekraïne.

  Bovendien besloten 4910 buitenlandse huurlingen om niet langer deel te nemen aan de vijandelijkheden en het grondgebied van Oekraïne te verlaten.

  Het ministerie van Defensie heeft herhaaldelijk benadrukt dat alle buitenlandse huurlingen op het grondgebied van Oekraïne zullen worden vernietigd en dat ze in het geval van gevangenneming door Russische troepen niet zullen kunnen rekenen op de status van krijgsgevangene.

  Eerder noemde een buitenlandse huurling van de strijdkrachten van Oekraïne de hel van een botsing met eenheden van de RF-strijdkrachten.

  https://voennoedelo.com/posts/id47801-raskryto-tochnoe-chislo-ubityh-na-ukraine-inostrannyh-naemnikov

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in