Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Verwoeste Leopard 2A4 poseert voor een prachtige zonsondergangfoto in de velden van Rabotino

Eenzame overlever denkt na over zijn lot in verwoeste Bradley-column

Operaties van Russische signaalgevers aan de frontlinie

Russische troepen in Bakhmut-gebied geven update

Oekraïners beginnen training op Leopard 1A5’s in Duitsland

Nog een blik van binnenuit M2A2 Bradley tijdens offensieve operaties

Schotse huurling draagt gevechtskilt

Het lijkt erop dat Alex Jones gelijk had – NBC zegt dat Covid “terugkomt”

Bradleys gaan in de aanval in Rabotino

AFU wordt afgeslacht in loopgraaf door Russische drones

Amerikaanse AN/TPQ-36 Contra-Batterij Radar vernietigd door Lancet


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Gigantische explosie doet Oekraïense soldaten vliegenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussisch leger bevestigt volledige vernietiging van een van de Oekraïense vestingwerken in de regio Kherson (Video’s)
Volgend artikelLelijke waarheid over Maui-branden komt nu aan het licht: Overheid onthield Lahaina van water en noodhulpmiddelen, wat resulteerde in TOTALE VERLIES
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

15 REACTIES

  • Dat was al lang bekent, de zogenaamde noodvergunning verloopt bij sommige eind dit jaar en de andere op maart 2024. Dus die rommel moet nog even in zoveel mogelijk goedgelovige armen gedrukt worden. Wedden dat er weer lange rijen bij de priklocaties komen. De gehoorzame massa heeft maar een kort geheugen en zodra de uitnodiging op de mat valt zullen weer duizenden de prik halen. Zo’n gratis spuit laat je toch niet liggen, zoals mijn buurman het telkens zei. Die gelooft er nu nog steeds heilig in. Alle bewijzen die ik liet zien, werd afgedaan als onzin en fake. We zullen wel zien, wat er nu weer komt met welke variant ze nu op de proppen komen.

  • Ik heb mondkapjes, ik lever ze ZONDER WINSTOOGMERK.
   Ik heb wel een bankrekening in het buitenland.
   Ik heb nl. geen zin in al dat gezeik over die paar miljoen dat ik hiermee verdien.

 1. Het verschoten van NAVO/Amerikaans wapen arsenaal blijft maar doorgaan. Het is wel de kans om je oude afgeschreven wapen meuk gratis te laten verschroten door de Russen. Want zelf verschroten gaat miljoenen kosten, die kunnen ze nu mooi verhalen op de belastingbetalers. De Oekraïense en de zogenaamde huurlingen mogen voor de benodigde kanonnenvlees zorgen. Want iemand moet toch die wapens op het slagveld brengen, anders is de spanning eraf voor de Russen.

  • Ukraine word opgeofferd om russische capaciteiten in kaart te kunnen brengen.
   Economisch – maximale productie capaciteit per wapen en munitie zijn er bottleneks ?
   Financieel – blijft er geld over voor andere noodzakelijke uitgaven, waar ligt de pijn grens ?
   Militair strategisch tacties operationeel – doen ze steeds hetzelfde, zijn er patronen zwakke officieren, is er een militaire primadonna ?
   Communicatie systemen en encryptie – hacking, welke data zit er in, geolocatie spoofing, afluisteren, fake berichten injecteren etc.
   Evaluatie van eigen wapens, verbeter programmas opzetten, nauwkeuriger worden, software upgrades, welke range hebben we nodig voor gegeven ammunitie, betere stealth, etc .
   Evaluatie van eigen aanvals en verdedigings strategieen en taktieken
   Etc etc.
   We gaan ons nog flink zeer doen ben ik bang, ook met trump, omdat onze eigen politici hier op aan sturen.

 2. Ik vind de hoofdtitel triest, ongepast, d.w.z. gewone Oekraïense soldaten zijn kanonnenvoer in deze oorlog. Dat is zo in elke oorlog. Er schuilt in de titel (zoals ook bij vliegende Oekraïense soldaten) een vieze bijsmaak. Ongepast als je objectieve berichtgeving wil brengen.

  • Voor een nog viezere smaak moet je bij WW2 herdenkingen zijn. De oorlog wilde men nooit meer proeven hier het westen, maar dit gerecht wordt gewoon opgedient al naar gelang het de heren uitkomt.

  • Lucky Strike,
   Uw artiestennaam lucky strike zou daar ook op van toepassing kunnen zijn natuurlijk, ach, is de gewone media wel onafhankelijk dan?

 3. Volgevreten Schotse Rambo in kilt, die gaan we nooit meer zien. Wat gaat hij doen aan het front als zijn sigaretten op zijn?

  • Zo’n kilt is wel weer handig als er een tourniket geplaatst moet worden.
   Als de tournikets op zijn scheur je een reep van de kilt af en gebruikt dat

   Het is tragisch allemaal en we worden er sinisch van , slava miasa heil aan het vleesch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in