Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Ka-52 vernietigt 6 Oekraïense voertuigen tijdens offensief

Tijdens vluchten in de richting van Vremievsky op 20 juni werden 6 vijandelijke pantservoertuigen, waaronder tanks, geneutraliseerd door de Russische luchtmacht.

De ka-52 helikopters hebben een grote rol gespeeld in het neerslaan van het AFU tegenoffensief.

Russische Tor-m1 in actie

76e Luchtlandingsmacht reinigt loopgraven van 42e AFU Brigade (18+)

Herinner je je de AFU-tank die over zijn eigen MRAP reed na geraakt te zijn door een ATGM? Hier is het grondzicht

AFU-tegenoffensief in een notendop: Lichamen rotten weg bij vernielde M-ATV’s (18+)

Oekraïne beschoot noordelijke Krimbrug met Britse Storm Shadow raketten

De Chongarbrug was de kortste weg naar de stad Melitopol en werd waarschijnlijk grotendeels gebruikt door het Russische leger om voorraden over te brengen naar de Zaporozhie-sector. In het huidige Oekraïense tegenoffensief aan de frontlinies van de regio zullen Kievse troepen waarschijnlijk blijven proberen om Russische militaire bevoorrading te verstoren.

Afgaande op de beelden zal de brug waarschijnlijk snel gerepareerd worden. De aanval van NAVO-raketten op de Krim kan echter een nieuwe escalatie veroorzaken.

Ukrops worden uit loopgraaf verdreven en vervolgens opgeblazen in hun infanterievoertuig

Een mislukte poging om Russische posities te verkennen, na een serieuze afpoeier besloot de BMP te evacueren, zijn twee gewonden in de posities achterlatend, de VSUSHNIKS stapten in om te ontsnappen, maar nu zal er iemand thuis op hen wachten, terwijl ze voor altijd “vermist” zijn.

EU moet overschakelen op oorlogseconomie - EU-industriecommissaris

Denk drie keer na voordat u de bevelen van het regime in Kiev gaat uitvoeren, uw commandanten die gewoon schijt aan u hebben, de autoriteiten – des te meer, u bent een werktuig om tegen Rusland te vechten, een werktuig in de handen van het Westen en sterft voor hun belangen die aan u zijn opgelegd. Uw kameraden zullen u ook achterlaten om te sterven, geef u over bij de eerste gelegenheid. 🦇
CREW RUSLAND

Nog een grote groep AFU van 42e en 67e Brigades gevangen genomen door Russische dapperen in Kremen

Amerikaanse Avenger SHORAD luchtverdediging vernietigd door drones in Zaporozhye

Als gevolg van aanvallen door FPV-drones in de richting van Zaporozhye zijn het Amerikaanse Avenger luchtverdedigingssysteem voor de korte afstand en andere apparatuur vernietigd. Een uitstekende ruil van rommel voor 30.000 roebel voor een duur luchtverdedigingssysteem.

Oekraïense T-72 vernietigd door Lancet – Explodeert

Oekraïense Grad getroffen met Lancet

Opnieuw verbranden partizanen meer NAVO-apparatuur in Letland

ALERT: Onverzadigde Psycho-Fuhrer kondigt zijn voornemen aan om de ZNPP-centrale te vernietigen via een terreuraanslag


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Comateuze Ukrop met ernstige shellshock & Ukrop voor en naVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLaatste nieuws ‘van het front’
Volgend artikelHollywoodacteur Jim Caviezel zegt dat de CIA “de grootste pedofielenkring ter wereld beheert”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

  1. Walgelijk gewoon van zelensky om een zogenaamde aanval te opperen met de bedoeling dat ze het zelf gaan doen of de verdomde cia. Zo doorzichtig allemaal, een theatrale poppenkast.

  2. Ka52 en ook de Mi28 zijn echt badass. Absolute carnage, jammer dat ik er geen tegenkom in een game anders had ik die binnen 30 minuten uitgespeeld met die potentie en vuurkracht

  3. Die kut script kiddies die de software voor de telefoons maken zouden allen voor straf gecastreerd of impaled moeten worden, afhankelijk van de aangerichte schade. Wat een nutteloze, bloated, onlogische troep. Daar zou M@cro$haft van wild Billy Gate$ nog iets van kunnen leren, of misschien hebben die het bloat-principe wel aan de android kiddies onderwezen.

    Voorbeeldje: RedMi Note 7, niet duur staaltje van mooie hardware, software bloated maar nog bruikbaar want redelijk intuïtief. 4 versies later, RedMi Note 11 Pro, nog meer bloat, alle layouts gewijzigd, onintuïtief, een ramp voor de gebruiker. Dezelfde ontwikkelingen bij Apple, vroeger kon je een bestand met een, of hooguit 2 handelingen van je telefoon verwijderen. Bij de laatste mobieltjes moet je tenminste 5 handelingen verrichten, waaronder twee confirmaties of je wel werkelijk wilt verwijderen.
    De verantwoordelijken zijn het vierendelen niet waard.

  4. @Casse. Smartphones krijgen standaard bloatware voorgeinstalleerd die naar huis bellen. Vandaar de naam smart. Wat u kan doen is onderzoeken of de app Netguard (op de website netguard.me) iets voor u is. Lees wel eerst alle documentatie. U kunt de apk downloaden van de github pagina. Met de app kunt u programma’s vrijgeven waarvan u wilt dat ze wel op internet mogen. De rest kan u blokkeren van internet toegang. Op deze wijze laat u de smartphone standaard, maar beperkt u het constant naar huis bellen aanzienlijk. De api’s van google waarmee bijna iedere website werkt kan u ook blokkeren. Verder heeft u de optie om naar wens bedrijven te blokkeren wanneer u een site bezoekt. En u kan per app kiezen welk onderdeel u wilt toestaan/blokkeren om verbinding te maken met het internet. Ik begrijp uw frustratie. Als u weet dat er mogelijkheden zijn kan dat de frustatie wegnemen.

  5. Al die ellende die Zelensky al heeft veroorzaakt. De Russen maken een gigantische fout door deze psychopaat en drugsgebruiker nog steeds vrij te laten rondlopen. Hoe simpel kan het zijn om Zelensky uit te schakelen. Zelensky is immers de zetbaas van de VS in de Ukraine. Hij is het die het vuur telkens verder aanwakkert en ons van dag tot dag nader brengt tot de derde wereldoorlog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in