Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Het Amerikaanse Ministerie van Defensie heeft beelden vrijgegeven van een incident boven Syrië op 23 juli, waarop te zien is hoe een Su-35S van de Russische luchtmacht een Amerikaanse MQ-9 “Reaper” drone onderschept. Volgens het MvD was de drone op “een anti-ISIS missie”. U weet wel, ISIS, dat al jaren niet meer gezien of gehoord is.

Het incident komt ongeveer een week nadat een F-16 van de Amerikaanse luchtmacht naar verluidt een Russisch militair vliegtuig had “vergrendeld” met zijn wapengeleidingssystemen terwijl het vliegtuig opereerde in de buurt van de grens tussen Irak en Syrië.

Syrië heeft de VS gezegd het land te verlaten, en dat werd geweigerd.

Nu Rusland is begonnen met het onderscheppen van Amerikaanse drones boven Syrië, heeft de VS F-22 “Raptor” gevechtsvliegtuigen verplaatst naar het verantwoordelijkheidsgebied van US Central Command (CENTCOM); vermoedelijk om af te rekenen met de Russische vliegtuigen. Het probleem is dat als de VS probeert “af te rekenen” met die Russische vliegtuigen, Rusland dan waarschijnlijk zal “afrekenen” met de VS als antwoord.

Er broeien echte problemen. Op meerdere locaties en op meerdere manieren.

De Oekraïense strijdkrachten verliezen bataljon na bataljon tijdens het tegenoffensief

Zei Alexandr Sladkov (https://t.me/Sladkov_plus) in de uitzending van het programma 60 Minutes.

In zijn commentaar op de beweringen dat wat er nu gebeurt slechts de eerste fase van de operatie is, vroeg de militaire correspondent zich af hoe de volgende fase voor Oekraïne zou uitpakken.

Archiefbeelden van het tegenoffensief dat vorige maand begon, Russische mariniers vernietigen AFU

Reflectie van de aanval van de Oekraïense strijdkrachten op Novodonetsk door de mariniers van de 40e Gardebrigade van de Pacifische Vloot

Archiefmateriaal van het begin van de vijandelijke “tegenaanval”. De beelden tonen de tactieken die door NAVO-specialisten zijn ontwikkeld. MRAP’s draaien weg van gericht vuur, maar dit bood geen bescherming tegen mijnenvelden.

Het toeval wilde dat eenheden van de nieuw gevormde 37e Mariniersbrigade de Oekraïense Strijdkrachten aanvielen. Russische mariniers uit het Verre Oosten sloegen degenen die probeerden voet aan de grond te krijgen in de oekrovoi drie keer af.

Waar de Russen zijn, is de overwinning!

Genocide op Oekraïense M2A2 Bradley gaat door bij Rabotino

De genocide op de Oekraïense BMP M2A2 Bradley ODS-SA van Amerikaanse makelij gaat door bij het dorp Rabotino, in de regio Zaporozhye.

Bloedbad: AFU-lijken bezaaien hele slagveld na laatste ‘aanvallen’

Opnieuw een enorme colonne met AFU-materieel platgebrand door Russische troepen in Zaporozhye

Russische Su-35 heeft een Amerikaanse MQ-9 Reaper in Syrië “ernstig beschadigd” door zijn propeller met flares te raken

#BREAKING: Russische straaljagers hebben een MQ-9 Reaper drone van de Amerikaanse luchtmacht, die bezig was met anti-ISIS operaties boven Syrië, “ernstig beschadigd”. -CENTCOM

Woordvoerder luchtmacht zegt dat ze Russische Onyx-raketten niet kunnen neerschieten

Oekraïense T-72B3 met precisieval vernietigd

Weer een AFU-positie ingenomen in Kremennaya (18+)

Doorbraak van de O-Groep: Posities van Oekraïense strijdkrachten ingenomen, talloze soldaten geëlimineerd in Kremennaya-bossen

Eenheden van het Central Militaire District zijn door de Oekraïense verdediging gebroken, hebben voet aan de grond gekregen voorbij de rivier Zherebetz en zetten een krachtig offensief voort vanuit de Volksrepubliek Lugansk naar de regio Kharkov, waarbij ze veel tegenstanders hebben vernietigd en gevangenen hebben genomen.

Op de beelden is een van de vijandelijke bolwerken te zien met soldaten van de Oekraïense strijdkrachten uitgeschakeld.

Bizarste Oekraïense propaganda ooit: “Prigozhin kookte menselijke hersenen voor Poetin!”

Lancet vernietigt Humvee en vernietigt daarna de T-64 Tank die komt helpen

Oekraïens materieel vernield op de wegen

Meer AFU gevangen in Kremennaya

Vernietigde Leopards liggen overal in de zonnebloemvelden

Russische FPV’s blijven meer Leopards en Turkse Kirpis uitschakelen

T-80 Tankmannen van het Westelijke Militaire District blijven vuursteun bieden aan gemotoriseerde eenheden

Verborgen Zweedse CV90 uitgeschakeld door Lancet

Russische mobiele luchtlandingstroepen schieten met ATGM’s

Een mobiele groep parachutisten heeft een bolwerk van Oekraïense militanten in Artemivsk direction vernietigd.

De inslag van de geleide raket viel op de munitie van het loopgeschut van de AFU.
Schutters verplaatsen zich op ATV’s met ATGM’s geïnstalleerd. Snelheid en wendbaarheid maken zulke detachementen bijna ongrijpbaar voor de vijand.

“We kunnen 6-7 kilometer in het venster komen en zo onze bestormingseenheden helpen,” zei de commandant van de antitankeenheid.

Loekasjenko lacht om buitenlandse huurlingen die worden afgeslacht in Oekraïne

Nieuwe grote verliezen voor AFU als Russische troepen hun posities bestormen (18++)

AFU-troepen laden in M113 Tincan en sluiten het deksel… maar dan gaat er iets vreselijks mis

Intense gevechten Novodonetsk Front met commentaar AFU-gevangenen – Massale NAVO-pantservernietiging

Episode van de gevechten bij Novodonetsk (Zuid-Donetsk Frontlinie) – Een gevangene en buitgemaakte in het buitenland geleverde wapens getoond.

De vijand probeerde “in te breken” in onze verdediging en Russische eenheden te dwingen op twee fronten te vechten. Maar de vijand liep zelf in de val.

“Er werd ons verteld dat de Russische soldaten deze positie zouden verlaten, maar het bleek dat niemand vanaf daar zou vertrekken. Ik zag alleen maar troepen aan mijn linkerkant landen, ik zag hoe ze met machinegeweren aanvielen,” zei gevangene Stanislav Kadalov.

Nog een verlaten Leopard 2A6 afgemaakt door een Lancet

Bradley gebruikt rook om evacuatie te dekken – wordt toch geraakt door een FPV


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Intense beelden van loopgravenoorlog & 30-mm granaat vloog in been van Russische soldaatVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBarbie en de mobilisatie van imbecielen
Volgend artikelDocument opgedoken: Plotselinge wiegendood na vaccinatie – Hoe Big Pharma verbanden verdoezelt
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. Wat is het probleem? De USA is zonder recht van titel in Syrie. De Russen op uitnodiging.
  Simpelweg die drones inpikken of neerhalen; misschien jammen en overnemen?

  • Niet Amerikanen mogen NIETS, de Amerikanen mogen ALLES.
   Tot de BRICS + Landen Conferentie in Zuid-Afrika.
   Dan draait de wereld Orde 180gr.
   Amerika met monopolie dollar, schuldenberg gaat z’n HEGEMONIE verliezen.
   Europa dat bij Amerika aan het Infuus ligt, gaat langzaam ten onder aan z’n Arrogantie,
   Voor Amerika en Europa geld, Hoogmoed komt voor de VAL.
   Een toontje lager zingen, ik ben benieuwd hoe dat klinkt.

 2. Wat doen die klootzakken van Amerika in Syrie?? ….zou ik wel ns graag n verantwoorde uitleg over krijgen …Rusland werd uitgenodigd door het legitieme staatshoofd Assad om de regio te beschermen , Amerika daarentegen NIET…. maar stelen wel volop olie van Syria….Je houdt het ni voor mogelijk…

 3. Poetin eet nu al ook menselijke hersenen….wat meer gaan ze nog uitvinden nu Hoerkraiene op de knieen zit ? ELLENDIGE LAFFE VERLIEZERS !

 4. Het Britse leger zette antitankploegen op elektrische fietsen

  Het commando van het Britse leger, op zoek naar manieren om de manoeuvreerbaarheid van troepen te vergroten, plantte zijn antitankbemanningen, gewapend met Zweedse Carl-Gustaf Mk4 granaatwerpers, op Stealth H-52 elektrische fietsen van Australische makelij.

  De Stealth H-52, die een paar jaar geleden verscheen, heeft zich onder fietsers al gevestigd als een universeel berijdbare elektrische fiets. Hij kan zowel de berghellingen beklimmen als door het bos gaan. Met de 6,2 kW Brushless DC-motor haal je een maximale snelheid van 80 km/u en rijd je tot 60 km op een enkele acculading.

  Volgens het Britse bevel zal het gebruik van deze fiets door antitankbemanningen hen in staat stellen vrij op het slagveld te manoeuvreren. Hun belangrijkste voordeel is verhoogde mobiliteit. E-bikes kunnen met hogere snelheden over ruw terrein rijden dan infanterie en bieden snelle reactiemogelijkheden. Andere voordelen zijn stealth en stille werking.

  Daarnaast wordt aangegeven dat de inzet van elektrische fietsen in het leger een gunstig effect zal hebben op het milieu, waardoor de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen afneemt.

  https://topwar.ru/222396-britanskaja-armija-posadila-protivotankovye-raschety-na-jelektricheskie-velosipedy.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

 5. Nu wordt met de inzet deze elektrische fietsen duidelijk dat met het groen van de “groene” politieke partijen eigenlijk legergroen wordt bedoeld. Dat verklaart ook meteen de schuimbekkende agressie van dit soort partijen. Ze willen de Donbass inpikken voor de grondstoffen om te “vergroenen”. Die grond is al “gekocht” door de westerse oligarchen, maar het wordt steeds duidelijker dat ze op hun buik kunnen schrijven dat ze die ooit in handen krijgen.

  De hypocrisie over Co2 is ook duidelijk, een dag oorlog stoot meer uit dan de Nederlandse boeren in een heel jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in