Archieffoto: Wagnerstrijders in Berhovka

Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Een aanval van de AFU op de flank van Artyomovsk eindigde in een bloedige mislukking (18+)

Meer Oekraïense materieel vernietigd bij aanvallen in de buurt van Volnovakha

Russische strijdkrachten rukken op in Marinka

Gevechten in de ruïnes van Marinka: tanks van het Russische leger rukken op door de ruïnes en vernietigen de vijand

De strijdkrachten van het Oekraïense Rijk blijven grote aantallen van hun strijders verliezen in het regionale centrum van Marinka bij Donetsk, maar ze worden steeds weer vervangen door reserve-eenheden in een poging om stand te houden in de ruïnes van de stad.

Ukrop-soldaat wordt recht in het hoofd geraakt door munitie

Oekraïense Patriotraket scoort een treffer – Op de snelweg

Ministerie van Defensie van de Russische Federatie over de gebeurtenissen in Novaja Tavolzjanka

Op 4 juni ontdekten onze eenheden een poging van de DRG van Oekraïense terroristen om de rivier over te steken in Novaja Tavolzjanka, in de regio Belgorod, meldt het Russische Ministerie van Defensie. Er werd een artillerieaanval op de vijand uitgevoerd, de vijand werd uiteengedreven en trok zich terug.

Beelden van hogere kwaliteit van het afslaan van de aanval van de Strijdkrachten van Oekraïne in de richting van Zaporozhye

U kunt zien hoeveel pantservoertuigen van Amerikaanse en Oekraïense makelij over het veld razen onder de slagen van de Russische artillerie. Sommige pantservoertuigen van de Oekraïense strijdkrachten zijn al in wrakstukken veranderd.

Ze bliezen de “aanlegplaats ” op waar de bezetters gelegerd waren

Tanks van de Russische Derde Aanvalsbrigade tijdens de aanval op vijandelijke stellingen. Richting Bakhmut.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Neemt Ukrop zijn laatste video op? & Kolossale krater van een val in Oekraïne van een Kh-22 supersonische kruisraketVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Westen ploegt de wereld om op zoek naar wapens voor Oekraïne: Van Japanse explosieven tot Jordaans luchtafweergeschut
Volgend artikelOekraïne lanceert zijn tegenaanval
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. Goed om via echte media(!) de actuele werkelijkheid te zien.
  Die stink nazi,s oekristanies worden gewoon verpulverd….hulde aan de russische militairen die gewonde nazi-oekris verbinden en verzorgen…zou ik dus njet doen…lekker laten afsterven die teringhonden.
  Er komen tijden aan dat ook wij in nederiglandje voor zulke situaties komen te staan….immers de oorlog is ook de onze volgens nazi-wef-puppet rat rutte en zijn gore kliek wef-nazies-likkertjes.
  Dat betekend dat de echte oer-nederlander…je weet wel de mannen van weleer…en —toegegeven –ook steeds meer vrouwen van weleer…de wapens moeten gaan opgraven…scherpen….laden…en afvuren!
  KILL THEM ALL BEFORE THEY KILL YOU!

  • Zekers, het sneue is dat dat deze onwetende oekranazistanezen gewoon de proxy uitvechten voor de Amerikanen. Triest gewoon en uitstel van executie. Napoleon heeft het ook geweten toen die ten strijde trok tegen tegen de Russen. Ze zullen winnen en ik tot aan dnipro rivier. Daarna gaat het westen naar polen en blijft er amper wat over van oekrakloteïne. Zelenski, als die nog leeft, zal met honderden miljoenen lekker in Amerika wonen. De bevolking kan stikken. Hulde aan de Russen dat ze het kwaad bestrijden

 2. “Lancet” of the Airborne Forces hit an enemy tank at the front near Kremennaya
  https://t.me/intelslava/46935

  Footage of the destruction of another American 155-mm howitzer M777 by the Lancet-3 kamikaze drone in the Kherson direction.
  https://t.me/intelslava/46940

  The T-90M tank hits the observation tower of the Armed Forces of Ukraine with the help of the 9M119M Invar guided missile of the Reflex-M guided weapon system.
  https://t.me/intelslava/46941

  The exact arrival of the “Solntsepeka” on the accumulation of Ukrainian light vehicles in the forest near Kremennaya
  https://t.me/intelslava/46943

  The destruction of a combat boat of the Armed Forces of Ukraine by a kamikaze drone “Lancet” near Zaporozhye on March 15. The target was destroyed at a distance of 30 kilometers from the front line.
  https://t.me/intelslava/46944

  Dnipropetrovsk looking beautiful
  https://t.me/intelslava/46946

  Street fighting in western Artemovsk. Aerial view . Today, not only the usual howitzers and Grads, but also FABs were used in the city.
  https://t.me/intelslava/46952

  De aanval van het Russische zware vlammenwerpersysteem TOS-1A “Solntsepek” op de posities van de strijdkrachten van Oekraïne. Er is weinig kans om te overleven…
  https://t.me/voenndelo/1557

  Een Russische kamikaze-drone “Lancet” vernietigde een Pools gemotoriseerd kanon AHS Krab en een munitiewagen.
  https://t.me/voenndelo/1556

 3. Wow, indrukwekkende beelden van die soldaten. Dit krijg je dus als je fukd met papa russia. De vrouw van die soldaat neukt stta6met een ander.. nooit dat ik ooit het leger in ga en zeker niet als wij aan de slechte kant van de geschiedenis staan. Vechten voor een stel machtsgeile bejaarden.. doei! Ik wil in vrede leven, als oekraine gewoon neutraal was gebleven had deze oekrainse soldaat zijn snikkel nog gewoon kunnen gebruiken.

 4. Beste Mensen

  Als het in deze tempo door gaat
  Dan gaat het wel wat langer duren
  Maar de UDSSR zal ditmaal veel groter worden
  Ditmaal Zal die vereniging langer stand houden
  Omdat veelen de ogen geopend zullen worden in de Positieve zinnen
  De waarheid is hard en doet Pijn .

  Dank U

 5. Ogschoon ik 100% achter Rusland sta, doet het mij pijn om al die Oekraïense slachtoffers te zien.
  Ik heb er geen enkel pleizier in om al dit leed te zien

 6. Ik lees “Ukrop-soldaat wordt recht in het hoofd geraakt door munitie” Wat is Ukrop? Een soort scheldwoorrd als ork? Zo ja, niet gepast in dit geval. Dat soldaten dat onderling doen begrijp ik. Ik zie al die soldaten als arme stakkers en zeker deze die zijn hoofd verliest. Onnodig om nog een belediging achter aan te slingeren.

  • Beste Mensen

   Jordan
   Zo is het
   Barmhartig zijn is richting Universeeliteit op gaan
   Cru-heid leid tot doolhofjes gewijs denken
   Het gevolg daarvan ziet men
   Oorlog Leugens op leugens Barbaarse Gemeene mentaliteiten ten opzichte van elkander
   Als men wist
   Dat alles èèn lichaam is
   Dat is IK
   Copieën zijn alle zichtbaren
   Uit eigen opslag Energie bewegende als niet bewegende objecten waaronder de mens
   Zelfrealisatie breng liefde tot Universele Liefde met zich mee
   Wapens zullen worden ingeruild voor de Verlangens van de dorst Lesser Water & bloemen

   Dank U

 7. Schande wat ik hier lees. Deze soldaten zijn bedrogen. Niet allemaal zijn nazi tuig. Veel worden gedwongen. Het is dood gaan aan de front of de kogel. Er moet gede- escaleerd worden. Smerige Washington. Geen goed woord over Herr Rutte die rat.

  Hier stoere praatjes. Het zou hier maar gebeuren, dan piep je wel anders, want de Nederlanders weten niet hoe oorlog te voeren. Ja, pang, pang en wegrennen.

  Wanneer staan wij op om te zeggen jij smerige rat ‘ Rutte’ wij accepteren deze oorlog niet. En ga Poetin excuses aanbieden. Maar dat durft die smerige rat niet. Die schuilt achter Washington. Smeerlap. Zo zie je maar perverse belangen zijn belangrijker dan een mensenleven.
  Ik wil graag vrede protesteren, maar geen Nederlander die durft. Nee, kijken liever weg. Bang voor eigen hachje.

  Dan is mij de vraag wie gaat dan dit stoppen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in