Volgens het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) veroorzaken de experimentele Covid-19 vaccins ziekte, verwondingen en dood in een overweldigend tempo, onvergelijkbaar met enig ander vaccin op de markt. De vaccinproducenten hebben echter al contracten gesloten met regeringen om te worden vrijgesteld van wettelijke aansprakelijkheid. De vaccinindustrie mag hun producten op de markt brengen en verkopen, ongeacht hoe vaak mensen melding maken van kwetsuren en sterfgevallen na de vaccinatie.

De wetteloosheid houdt daar niet op. De vaccinfabrikanten worden verder beschermd tegen publieke en wetenschappelijke controle omdat Facebook en de rest van de Big Tech censoren alle legitieme debatten over het onderwerp vaccins hebben stilgelegd.

Zo is bijvoorbeeld een 25-jarige lerares overleden zeven dagen nadat ze op Facebook had geschreven dat het vaccin haar dood werd. Facebook “factcheckte” haar bericht op feiten en plakte er arrogant een waarschuwingslabel op, waarmee het haar tot in haar graf bespotte.

Facebook stopt de misdaden van de vaccinindustrie in de doofpot en sluit zelfrapportages over vaccinatieschade uit

In het afgelopen jaar heeft Facebook zijn gebruiksvoorwaarden radicaal veranderd. Facebook heeft “officiële” standpunten ingenomen over onderwerpen van enorme complexiteit en context. Op dit moment censureert Facebook alle meldingen van vaccinatieschade, waardoor transparantie en verantwoordelijkheid verdwijnen doordat de vaccinindustrie wordt afgeschermd van publieke controle. VAERS is een passief bewakingssysteem voor vaccinatieschade dat gewoonlijk minder dan één procent van het totale aantal vaccinatieslachtoffers in een bepaalde periode registreert. Dit systeem is opgezet door het ministerie van Volksgezondheid en Human Services om een beter inzicht te krijgen in de problemen met nieuwe en bestaande vaccins. Facebook gaat boven de wet en censureert deze zeer belangrijke medische rapporten, en weerlegt de claims over vaccinatieschade op elke mogelijke manier. Facebook werkt samen met de Wereldgezondheidsorganisatie en de Gavi Vaccine Alliance om elk rapport over vaccinatieschade of andere informatie die voldoende geïnformeerde toestemming en context rond infectie biedt te blokkeren.

Bronnen:
InfoWars.com
Vaccines.news
Bigpharmanews.com

Facebook staat geen enkel debat toe over Covid-19 vaccins en hersenspoelt het publiek om een foutgevoelige wetenschap te accepteren als een soort heilige redder van de mensheid. Iedereen die durft te rapporteren over hun EIGEN bijwerkingen wordt snel betwist door Facebook’s factchecks en waarschuwingslabels. De algoritmen van Facebook zijn ontworpen om alle informatie op te sporen die twijfel doet rijzen over de werkzaamheid en veiligheid van de vaccins. Deze berichten worden aan de schandpaal genageld omdat ze “aarzeling over vaccins” veroorzaken en worden snel “gefactcheckt” en bestempeld als “verkeerde informatie”. Op deze manier bedekt Facebook actief de misdaden van de vaccinindustrie.

  Canadese cabaretier (32) waarschuwde voor bijwerking na geninjectie - nu is hij dood!

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Facebook’s AI robots zullen de hele mensheid vernietigen als ze niet gestopt worden

Vorig artikelBoksers in uniform – hoe de Duitse politie vreedzame Corona-demonstranten betogers sloeg
Volgend artikelHet Economisch Wereldforum promoot het ‘Smart Masker’ van de toekomst dat je waarschuwt als je het vergeet te dragen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. haha en het mooie is dat ze met deze defect-tjekking precies zelf aangeven waar de fout/gevoeligheid em in zit.. en of dat nu wel of geen waarheid betreft het bespaart mij een hoop moeite als zei het ff doonemen en aanvinken weet ik wel of het wat is! Ik herken redelijk of fysiek veronderstellingen gewoon natuurwetenschap oa biologie als je daar bulshit leugen als strategies wapen van onzin voor machtsamisbruik gaat doorvoeren dan valt het op, verdacht is.. defectcheckers een ideaal vorm van bewijs hiervan zouden ze nog met serieus bedoelde tegen argumentatie komen maar dat doorgaans ook niet als de waarheid met leugens aanvalt dan kan je geen zinnige argumentatie verzinnen iemand die wel een onderwerp snapt inplaats van door moeilijk moeilijk tegen werken en tegen spreken.. echt een hele dome zet van een evt beginende ammateur dictateur die zelf van gekkegeit nog moet zoeken hoe er vorm aan geeft, dom dom dom, en mooie bekentenis van bulshit en slechte intentie deze lage obvious goedkope manier eigelijk het laatse stukje twijvel bij mensen snel verwijderd wordt, debielen wellicht of fysiek dwingen het moet geloven de leugens maar hard een vaak genoeg onschulige slaat en liegt waarom iemand vanzelf ok ik geloof ( oh ik belooof daar was ook zoiets he hahaha) waar het em in zit, stell amateuristische nog wat onwennig met hun eigen dictatorschap dus wat krampachtig gespartel is, onwennig opzoek het vorm te geven, en die in ongewenste dewang zien om te zetten binnen het gekozen onderwerp corona eh oh dat wat het reset netzo leeg loos zelf anders ook aardig complotje getikte gekkies proberen voor tehouden en ondertussen zelf ook niet de minste belachelijke tegenstrijd als doelstelling die zich zelf nog makkelijker eh geloof er voldoende raaklijn om aantenemen het een valsstik betreft, wellicht groeps immuun complete sterilisatie nuke it the the globe als technisch enig optie dan de karma van vele bevroren en er 1 of 2 vandoor zijn al imuun dit mij boven de pet gaat … net ff te simpel voor maar geen goed id! En steek die reset maar bij je eigen proef dna konenenhol erin en krijg vooral fijn de te ri ing.. kan toch wel zo? hiermee dus zelf ook aageven op welke punten deze schijn-veiligheid gevoelige onderwerpen raakt, die zei zelf zo inschattten mij best! Onderwerpen waar aangeven staat omwaar met slecht uit lucht van (beerput) gegrepen bulshit, zo van’ nee deze is nep’, denk ik ‘ oh mooi is dat so, laas zien dan..ah ja klopt zit wat in’ ! Bespaart me de zoveel moeite zelf iets te zoieken haha dankuwel en even goed sorry ik snap dat dit ook voor julie nog vrij nieuw is iets onwennig maar zxo gaat dat geen succes worden dat snapt iedereen denk wel! Stel eikels zich belachelijk maakt ermee! Heel goed!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in