Fotocollage Joe Biden / voorgrond © Gage Skidmore

De regering van Joe Biden werkt naar verluidt rechtstreeks samen met online giganten zoals Facebook om “verkeerde informatie” over de Coronavaccinatie te bestrijden, meldt RT.

Facebook heeft onlangs bijna alle kritiek op het Coronavaccin en vaccinatie in het algemeen verboden.

Het is nu voldoende om te waarschuwen dat een vaccin gevaarlijk zou zijn of niet zou werken om van Facebook of Instagram te worden afgesloten.

Een regeringsbron vertelt nu aan Reuters dat de Amerikaanse regering rechtstreeks samenwerkt met platforms als Facebook en Google om de censuur te handhaven.

“Desinformatie die twijfel zaait over vaccins zal een groot obstakel zijn voor het bereiken van het doel om iedereen gevaccineerd te krijgen, en er zijn geen grotere spelers in dit geval dan de sociale mediaplatforms”, vertelde een bron met inzicht in de samenwerking aan Reuters.

Volgens de bron is de regering aan het “praten” met de internetgiganten om hen “het belang van verkeerde informatie en desinformatie” over vaccins te laten inzien en hoe de verspreiding van dergelijke informatie kan worden tegengehouden.

Het Witte Huis heeft eerder toegegeven dat het in de kwestie samenwerkt met de IT-giganten, maar het heeft niet bevestigd dat het om een directe samenwerking gaat, schrijft Reuters.

Facebook verbiedt alle informatie dat vaccins gevaarlijk kunnen zijn

  Ook Zweden beperkt bewegingsvrijheid voor vaccinweigeraars - Coronapas voor reizen, sport en restaurantbezoek
Vorig artikelHet houdt nooit op: hoeveel doses vaccin zullen er worden gepusht voor elke nieuwe Coronavirus mutatie?
Volgend artikel“Wetenschappelijke” methode van bronbeoordeling: Google en Wikipedia worden waarheidsrechters
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in