Ondanks het feit dat krankzinnig links denkt dat alle mensen die een modern leven willen leiden de planeet vernietigen, is de realiteit dat onze samenlevingen niet op het huidige succesniveau kunnen bestaan zonder fossiele brandstoffen, JD Heyes.

Waar er een gelegenheid is om de energieproductie te verhogen met wind- en zonne-energie, zouden wij dat moeten doen, maar zij kunnen niet onze primaire bronnen van energieproductie worden a) omdat er niet genoeg plaats is voor zoveel zonnepanelen en windmolenparken; en b) zelfs als dat wel zo was, zijn deze energiebronnen niet 100 procent betrouwbaar. Geen wind? Windmolens draaien niet. Geen zon? Zonnepanelen verzamelen geen stralen en slaan geen energie op.

Maar fossiele brandstoffen zijn 100 procent betrouwbaar en, eerlijk gezegd, met de technologie van vandaag kunnen wij ze heel schoon laten branden. Tijdens de ambtstermijn van Donald Trump produceerde en verbrandde Amerika meer koolstofhoudende energie en toch daalde de uitstoot.

Nu, terwijl het continent worstelt om zijn economie van energie te voorzien, heeft de Europese Unie – na sancties tegen Russische olie en aardgas als gevolg van de invasie van Moskou in Oekraïne – gestemd om zijn burgers tot permanente armoede te veroordelen.

Breitbart News merkt op:

Nadat het twee weken geleden aanvankelijk niet door het Europees Parlement was gekomen, mede dankzij het feit dat conservatieve en populistische politici tegen de maatregel stemden, is de EU er nu in geslaagd een verdere klimaatwaanzinnige klem op de koolstofuitstoot door te drukken.

Deze maatregel, die wordt doorgevoerd ondanks het feit dat veel landen in de Unie een verlammende energiecrisis doormaken, is door één lid van het Europees Parlement omschreven als een veroordeling van de EU tot generaties van armoede.

“Het “Fit for 55”-plan van de EU behelst een vermindering van de uitstoot in de hele unie met 55 procent, en hoewel het aanvankelijk werd verworpen, werd het eind vorige week toch goedgekeurd. Het plan bevat maatregelen die de EU-regeling voor de handel in koolstofemissierechten sterk uitbreiden, iets wat volgens critici zal resulteren in veel hogere kosten voor zowel particulieren als bedrijven.

  Geef nooit op! De Vrijheid van Denken. Alleen de waarheid kan ons vrij maken

Door de “Fit for 55″-wetgeving goed te keuren, heeft het Europees Parlement de Europese Unie veroordeeld tot een toekomst zonder toekomst en haar burgers tot armoede voor de komende generaties,” vertelde Cristian Terhes, lid van het Europees Parlement, aan Breitbart Europe, kort nadat het EU-parlement gestemd had voor de uitvoering van de ooit afgekeurde maatregelen.

“Deze wetgeving maakt deel uit van het “ambitieuze” plan van Ursula von der Leyen [de voorzitster van de EU] om het gedrag van de Europeanen te veranderen door middel van hogere belastingen en prijzen, en meer beperkingen,” merkte de Roemeense conservatieve politicus verder op. “Niet alleen zal deze wetgeving de EU minder aantrekkelijk maken voor bedrijven, maar zij zal ook de huidige bedrijven ertoe aanzetten de EU te ontvluchten.”

Hij is niet de enige die gelooft dat het mijden van fossiele brandstoffen tot een economische ramp zal leiden.

Larry Kudlow, een van de belangrijkste economische adviseurs van toenmalig president Donald Trump, waarschuwde in een recent interview dat het dumpen van fossiele brandstoffen zal leiden tot landverwoestende werkloosheidsniveaus.

Kudlow – tijdens een interview eerder deze maand met Sandra Smith van Fox News – ging in op opmerkingen van Biden in het weekend tijdens zijn reis naar Azië, waarin hij de term “overgang” vaak gebruikte om zijn plannen voor de economie van de VS aan te geven.

“Ja, het stille gedeelte hardop. Het verdedigen van in wezen hoge benzineprijzen. Zoals u weet, staat de olie vandaag op 120 dollar per vat. Ik wil u alleen maar zeggen dat elke zogenaamde overgang naar een groene economie die een einde maakt aan fossiele brandstoffen een economische catastrofe zou zijn,” begon Kudlow.

  Kijk: "Jullie zijn het probleem" - Conservatieve spreker slaat globalisten in Davos in hun gezicht

“Het zou een permanente recessie zijn. Dat kunnen we onmogelijk doen of ons niet veroorloven. Het banenverlies zou in de tientallen miljoenen lopen. Ik overdrijf niet. Een heleboel eersteklas economen hebben hetzelfde standpunt ingenomen. Dus ik ben huiverig voor deze overgang,” vervolgde Kudlow.

“En in het stuk van Biden [1 juni] in The Wall Street Journal, begint hij over meer investeringskredieten en meer belastingkredieten voor groen. Het is de Green New Deal, weet u, het is een schaap in schaapskleren, het is de Green New Deal die zich voordoet als de Green New Deal,” voegde hij eraan toe.

“Die droom, die waanzin, die wokeness zal onze economie vernietigen. Als dat is wat ze bedoelen met transitie, en ik denk dat dat zo is, dan zitten ze goed,” zei hij.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

“Langzaam maar zeker zal het volk wakker worden en dat is waar deze plutocratische elites het meest bang voor zijn”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel‼️ Wij zijn Z
Volgend artikelWetsvoorstel in Rusland ingediend om Poetin noodbevoegdheden te geven; plaatst de defensie-industrie in “staat van oorlog”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Waanzin…

  Doelbewust kapot laten gaan van, de vernietiging van, of althans van dat wat we hebben, vernietigen doen ze ons nooit helemaal, immers dan verdwijnen ze zelf ook, het gaat op naar hun plan in sneltreinvaart, hoe sneller, des te minder kans om het te stoppen, mensen hebben tijd nodig om te schakelen (meeste) als je tig jaar ergens in een ‘gewoonte’ zit, heeft het veelal tijd nodig om de verandering te vormen in je hoofd (bij het grote gross) en daar maken ze gebruik van, voor de laat komers werkt het weer anders, die groeien in dit rare klimaat op en weten vaak niet veel beter, van die hebben ze ook niet snel last.

  Dus er snel doorjassen en het meeste kwaad is dan al geschiet, een weg terug is dan bijna niet meer mogelijk en vele levens jaren verloren voor het grote gros.

  • Zeg dat wel….
   Ursula krijgt trouwens altijd haar zin. En met die 7 kinderen van haar stoten ze een enorme hoop koolstof uit. Wat gaat ze nu doen? De kinderen elke week boosteren tot ze op zijn?

   • Energie rekening 2022 t/m 2023 12 maanden zal voor veel mensen een voorschot gaan bedragen van 600 euro en de armste krijgen een eenmalige toeslag van 600 euro en wie het niet kan betalen wordt gewoon afgesloten zowel van gas al stroom en dat is geen flauwekul want ik weet het al van een aantal mensen die deze voorschot van 600 euro moet gaan betalen, ik vind het goed want die idioten die op die linkse zwijnen die op dat tuig heeft gestemd zullen nu ook nog zelf de klappen krijgen voor mij mag dat tuig dood vriezen.

 2. Wat ik niet begrijp is, we leven op een koolstof, zuurstof, stikstof planeet. Deze meest voorkomende elementen vormen de basis van alles wat leeft op de aarde. Er is een continue dynamisch wisselwerkingen van deze elementen in combinatie van licht, warmte van de zon. Daar de natuurwetten er voor zorgen dat energie nooit verloren gaat d.w.z. dat de natuur altijd naar de harmonie stand gaat. Dan kan het onmogelijk zijn dat er teveel van deze elementen op de planeet komen. Als onze gemiddelde omgevingslucht voor 99% uit stikstofdioxide (NO2) bestaat, kan er nooit te veel stikstof in de lucht voor komen. Zoals het Nederlandse kabinet beweerd. Net als het verteringsproces van afsterven in de natuur of het verteringsproces van dieren en mensen inwendig komt CO2 vrij, wat de dieren en mensen hun lichaamswarmte oplevert om te kunnen overleven.

  Maar het CO2 wat lichter is dan NO2 stijgt de lucht in en met behulp van fel zonlicht en/of een bliksem van een onweersbui. Valt het molecuul CO2 weer uit elkaar in koolmonoxide CO en ozon O3. Bij deze ontbinding onttrekt het net zoveel warmte uit zijn omgeving, als toen het ontstond. Vandaar dat het ook zo afkoelt na een onweersbui. Dus onder de streep is het nul. Dus met andere woorden, als er meer kooldioxide CO2 in de lucht zit, zal de omgeving meer afkoelen. Het koolmonoxide CO komt met elke regenbui weer op de aarde terecht wat weer als plantenvoeding dient. Het ozon O3 molecuul wat zeer onstabiel is, vervalt zeer snel weer in zuurstof O2, die vervolgens weer snel een verbinding aangaat met andere elementen in de lucht. Deze cyclus gaat al eeuwen zo.

  Maar nu een stelletje charlatans van de laatste 50 jaar die ons bevolkingen willen wijs maken, dat deze natuurlijke cyclus levensgevaarlijk is voor onze planeet en de mens. Om zo ons mega geld uit onze zakken te kunnen kloppen. Want bij alle zogenaamde planeetje redden projecten moeten de bevolkingen massaal geld geven, alsof alleen met ons geld de wereld verbetert kan worden. En diegene die al dat geld incasseert lacht zich rot over de onnozelen bevolkingen, maar doet niets om hun voorgestelde oplossingen in de praktijk uit te voeren.

  Maar deze charlatans zijn nog erger, want zij zorgen er ook voor dat elke rendabele en betrouwbare energie alternatieven nooit op de markt kunnen komen. Want anders droogt hun enorme succes vollen doortrapte truc op. Net als de farmaceuten die ons bevolkingen wil overtuigen dat je beter chemische en synthetische bestanddelen op basis van aardolie beter voor je gezondheid is, dan op natuurlijke basis van geneeskrachtige kruiden. Zo wordt door de farmaceuten alles gedaan om hun succes volle nummer van kanker bestrijding (wat miljarden per jaar oplevert) om elk natuurlijke oplossing de kop ingedrukt kan worden, doordat zij onze regeringen omkopen en zo wetgevingen er door drukken, dat het verboden is om je via natuurlijke bestanddelen je zelf te genezen. Daar voor schuwen zij geen geweld. Alle middelen zijn dan heilig om hun succes nummer te beschermen. Terwijl een paar druppels Chloordioxide per dag alle ziektes kunnen genezen. (kosten per dag amper 1 euro cent)

  Op elk vlak van ons leven worden we bedondert door onze regeringen die omgekocht zijn door het bedrijfsleven. Het bedrijfsleven wat allemaal in handen is door middel van aandelen van een paar clubjes die de planeet aarde toe heeft geëigend met list en bedrog. Zoals geld uit het niets creëren, waar de bevolkingen voor moet gaan werken. Deze vorm van dwangarbeid van de mensheid is zelfs nog niet genoeg voor deze hebberige charlatans.

  Zij verzinnen steeds weer nieuwe argumenten om de bevolkingen stukje bij beetje steeds meer uit te persen. Zelfs ons leven gunnen zij eigenlijk niet, dat we überhaupt bestaan. Vandaar dat we wijs gemaakt worden dat er teveel mensen op de aarde leven. Want dat gaat volgens de charlatans ten koste van hun rijkdommen, dat zij die met list en bedrog van de bevolkingen afgetroggeld hebben praten zij niet over. Daar ze het ook voor elkaar krijgen om al hun kosten en schulden af te wentelen op de bevolkingen en alle winsten voor zich zelf te behouden.

  • 99% stikstofdioxide? Dan zouden we niet bestaan lijkt me. Was de samenstelling van de lucht niet zo’n 78% N2 (stikstof moleculen) in de lucht en zo’n 20% O2 (zuurstof moleculen)? De rest overige gassen inclusief de oxiden van stikstof, koolstof, waterstof, etc.

 3. “Waar er een gelegenheid is om de energieproductie te verhogen met wind- en zonne-energie, zouden wij dat moeten doen”

  Nee, dat zouden we niet moeten doen, omdat echt wetenschappelijk onderzoek al lang heeft aangetoond dat het netto resultaat van “zon & wind” op het milieu negatief is.

  • “Zonnepanelen en windmolens draaien alleen op subsidie en zijn volkomen waardeloos.
   Atoom centrales zijn veiliger (jawel) en efficient.

   TRouwens: de wieken (glasfiber) kunnen door een shreddergejaagd worden en in beton gebruikt worden.
   Alle plastics kunnen simpel verwerkt worden: verwarmen toy 500 graad Celcius; en je krijgt smeer olie–die gezuiverd kan worden, maar waarop diesels draaien…

   Maar linksen zijn niet zo slim dat ze dat weten.

 4. Kwestie van mentaliteit.
  Vroeger was er een systeem, dat als je je parkeer bekeuringen niet betaalde, de politie je kwam oppikken.

  Zo ook bij mij; twee binnen twee aan de voorkant, twee aan de achterkant van woning.

  maar ik zei “nee” en wie wilde de eerste klappen opvangen? Niemand dus.
  ————
  havenwerkers in Rotterdam in WO2; demo van bouwvakkers in jaren 60….
  Zoals gezegd in een film: Ër is iets goed fout als de bevolking bang is voor de staat; de staat dient bang te zijn voor de bevolking……

  • Ons volk wat ooit sterk was gaat nu ten onder aan hun hypotheek schulden en overige schulden zij kunnen geen kant meer op, ja natuurlijk wel de straat op dakloos zijn jullie hebzucht zal jullie leiden tot de dood erop volg maar bekijk het dan ook eens uit de positieve in jullie woning kunnen dan gelukzoekers wonen ha ha ha wat een dom volk zijn wij toch maar zo als Bassie zij altijd blijven lachen.

 5. Klimaat is zo simpel.

  Er is maar EEN wetenschappelijke verklaring voor “klimaat verandering” op normale manier: dat is activiteit op de zon; dat heeft direct gevolgen op aarde.Is 400 jaar bijgehouden.

  Daarnaast: “buitengebeuren”; inslag meteoriet, of zware vulkaan uitbarsting.

  Maar NIETS wat de mens doet of laat heeft ook maar de schijn van invloed op klimaat of temperatuur.

  In de 12de eeuw: klimaat verandering in zuid/midden amerika. Veel auto’s toen?
  In de 16-17de eeuw in Zuid Duitsland: ook veel auto’s toen?

 6. Alle millieu wetten tot nu toe: door en voor gekkies.

  –Bio-ethanol: de productie: per liter 1,5kg mais nodig==oorzaak van voedsel tekort.
  Daarnaast: het verpest oudere auto’s en kleine benzine motoren.

  –verbod oudere diesels en scooters in centra steden: alweer onzin.Fijnstof komt NIET van de motoren, maar van remblokken en banden.

  –re-usable energie: bestaat niet. Maar de enig effectieve manier om energie te kweken is atoom centrales.
  Windmolens en zonnepanelen: absolute onzin, die niks leveren alleen kosten; voor imbecielen.

 7. Stikstof wet: boeren moeten veestapel terug brengen of opheffen, als ze bij een natuurgebied wonen.

  Oplossing: maak van dat natuurgebied landbouw grond.

  Logica: uhhhhh….de staat hakt bossen om te verbranden in bio centrales; zelfs delen van regenwoud….
  Dat is goed voor millieu?????????
  ————————————————————————-
  Vraag me af, of die boeren geen gewoonterecht kunnen claimen.
  In ieder geval: wordt tijd dat acties gaan voeren met meer resultaat…..

 8. Energie rekening 2022 t/m 2023 12 maanden zal voor veel mensen een voorschot gaan bedragen van 600 euro en de armste krijgen een eenmalige toeslag van 600 euro en wie het niet kan betalen wordt gewoon afgesloten zowel van gas al stroom en dat is geen flauwekul want ik weet het al van een aantal mensen die deze voorschot van 600 euro moet gaan betalen, ik vind het goed want die idioten die op die linkse zwijnen die op dat tuig heeft gestemd zullen nu ook nog zelf de klappen krijgen voor mij mag dat tuig dood vriezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in