Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) heeft een mogelijk verband ontdekt tussen het Covid-vaccin van Janssen & Janssen (J&J) en een andere zeldzame bloedstollingsaandoening.

Het EMA, de geneesmiddelenregulator van de Europese Unie, heeft het mogelijke verband tussen veneuze trombo-embolie (VTE) en de vaccinatie van J&J bekendgemaakt en heeft aanbevolen dit op de lijst te plaatsen als een mogelijke bijwerking van de vaccinatie.

RT.com rapporteert:

Na een vergadering van zijn Pharmacovigilance Risk Assessment Committee (PRAC) zei de geneesmiddelenregulator vrijdag dat veneuze trombo-embolie, een mogelijk levensbedreigende bloedstollingsaandoening, moet worden toegevoegd aan het productetiket van het J&J-vaccin als een zeldzame mogelijke bijwerking. De ziekte veroorzaakt de vorming van een klonter in de ader van een been, arm of lies, die vervolgens naar de longen kan gaan en de bloedtoevoer kan afsnijden.

Naast de bezorgdheid over bloedstolling waarschuwde het EMA dat immuun trombocytopenie, een aandoening waardoor het lichaam abusievelijk zijn eigen bloedplaatjes aanvalt, moet worden toegevoegd aan de mogelijke bijwerkingen van het geneesmiddel. Het heeft ook aanbevolen om het toe te voegen als een mogelijke bijwerking van het Covid-vaccin van AstraZeneca.

Dit is niet de eerste keer dat J&J het advies heeft gekregen om een bloedstollingsrisico als mogelijke bijwerking toe te voegen, waarbij de PRAC eerder de aandacht heeft gevestigd op het mogelijke verband tussen het vaccin van het bedrijf en cerebrale veneuze sinustrombose, alsmede splanchnische veneuze trombose – stolsels die zich respectievelijk op de hersenen en de buik richten.

Het EMA heeft geen wijziging aangekondigd van zijn vorige risicobeoordeling van het vaccin van J&J, waarin werd gesteld dat de positieve effecten zwaarder wegen dan de potentiële risico’s, waardoor Europese landen groen licht kregen om de prik te gebruiken.

  Echoscopist ziet sterke toename van hartproblemen, miskramen en beroertes

In reactie op de updates van het EMA op vrijdag zei J&J dat het zijn productinformatie dienovereenkomstig zou bijwerken, waarbij het opmerkte dat de kans op dergelijke aandoeningen zeer klein is.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bevestigd: traceerbare microchip kan worden geïnjecteerd met het CoronavaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVoormalig Pfizer-medewerkster signaleert FDA-studie, waarschuwt dat Pfizer-vaccin COVID met meer dan 300% verhoogt
Volgend artikelGoh, wat zou het kunnen zijn? Britse krant rapporteert, “mysterieuze stijging van hartaanvallen door verstopte slagaders”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

 1. Met andere woorden: Er zal in héél kleine lettertjes een melding gemaakt worden en vrolijk door gespoten.
  Als inmiddels alle waarschuwingen op het product of bijsluiter moet staan de zijn de flacons minstens halve liter flessen, anders past het etiket niet, verpakt per vier in een verhuisdoos vanwege de toelichtingen.
  Oh ja, en contractueel moeten alle bestellingen worden afgenomen. (Godspe)

 2. Ik dacht dat alle westerse regeringen verbonden zijn met het WEF.
  Die spreekt toch duidelijk over bevolkingsreduktie.
  Met een vaccin.
  Er wordt gesproken over mogelijke bijwerkingen.
  Maar bedoeld is natuurlijk de hoofdwerking.
  Of zie ik dat verkeerd?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in