Het is een kwestie van tijd en dan valt het hele kaartenhuis in elkaar.”

Deze presentatie valt op door zijn samenhang en zijn helderheid. Hij stelt, verre van een “samenzwering”, een “tegenverhaal” van de huidige crisis voor, die van de technologische staatsgreep. Wolff’s onderzoeken en intuïties maken deel uit van uit van een meer dan overtuigend geheel van tendensen en aanwijzingen, temeer daar zij worden verondersteld en gevoed door de hoofdrolspelers zelf van deze grote ommekeer, met name door de permanente actualisering van de resettistische en transhumanistische doctrines van Davos.

De lezer kan de video in het Duits met Nederlandse ondertiteling raadplegen.

Waarom wij dit gaan winnen met Ernst Wolff


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Een patent uitgegeven voor het doel om alle gevaccineerde mensen wereldwijd te traceren – “Word wakker domme kleine schapen. Jullie worden naar de slachtbank geleid.”Volg Frontnieuws op Telegram

  De globalisten hebben een nieuw offensief gelanceerd tegen de burgers van de Aarde
Vorig artikelPandemie van de Gevaccineerden: Twee studies tonen nieuw bewijs dat Covid-19 Vaccins “Meer ziekte veroorzaken dan ze voorkomen”
Volgend artikelVrouw confronteert Justin Trudeau tijdens openbaar forum: “Je hebt ons verraden aan het globalisme – wat doen we met verraders in Canada? Vroeger hingen we ze op!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Zelf denk ik dat het verhaal van Ernst Wolff weer een Psych op is, hoe aannemelijk zijn rede ook klinkt, misschien ben ik over alert op dit soort toespraken dat “we” aan de winnende hand zijn God mag weten wat voor technologische en Bio terroristische spullen op de plank liggen van de Nieuwe Wereld Orde of wat het ook moge zijn.

  • Hoi Adriaan W.,

   Ik vond het een helder en goed betoog. Wat positiviteit in deze moeilijke tijden kan geen kwaad. Om dat meteen als psy op te bestempelen vind ik zeer overtrokken.

   Tuurlijk zijn er psy ops. Niet zo een beetje ook.

   Om even jouw gedachtengang te volgen en dus advocaat van de Duivel te spelen. Frontnews is een redeliijk professionele site. Geen reclame, vraagt ook niet om donaties. Dus kost bakken met geld plus tijd van Rommel. Deze site is dus ook een psy op volgens jou?

   Ik denk zelf dat deze mooie site betaald wordt door mensen met macht en geld die het niet eens zijn met dit alles maar dat niet via de officiele kanalen kunnen ventileren. De propaganda machine zou ze anders vernietigen.

   Groeten,
   Hugo

 2. Ernst zegt het mooi aan een publiek dat al overtuigd is. Maar ga het maar eens uitleggen aan de luie en vooral onverschillige volgers. De onverschilligheid van de schapekudde en hun managers is wat de Global Crime Center zo sluw gebruikt.

 3. Wat in bovenstaande reactie van Born A Alien staat klopt als een bus. Zolang als facebook en netflix doordraaid staan er velen niet op en zullen ook niet open staan voor een eng tegengeluid. Dus die confortzone zal de elite zo lang mogelijk in stand houden.
  Pas wanneer het schandaal er te dik bovenop ligt en het is onhoudbaar trekker ze de stekker uit de economie en zal de gewenste chaos compleet zijn.
  Om mensen voorheen echt wakker te schudden kunnen we ons alleen berusten op de cijfers, de data. Mbt oversterfte bijvoorbeeld. De vaccins lijken dus echt schadelijk te zijn, maar als dit dusdanig doorzet en mensen op grote schaal gezondheidsproblemen krijgen dan zal er bij de prik-consument wel wat beweging komen lijkt mij.
  Mochten we de actuele cijfers geloven dan kan dit niet lang meer duren. Bij topsporters bijvoorbeeld is er een enorme toename van klachten, dus het wordt zichtbaar. Daarom dreigen ze nu ook overal met de vaccanatie plicht om toch nog mensen de jab te laten nemen voordat de sjitstory te groot is geworden.
  Het bezorgd me erg, hopelijk hebben we het mbt die vaccins allemaal mis. Maar dat het een opgezet spelletje is is wel duidelijk. Die chaos gaat komen en ik probeer me voor te bereiden. Goud, zilver, bitcoin, cash, geen schulden, moestuin, gezin in orde, wat luchtdruk pistolen. Call me crazy, maar baat t niet dan schaadt t niet.
  Als iemand nog een idee heeft over dit laatste, I m all ears.

  • Ja GG ik ben het er mee eens hoor, met je kort maar krachtige samenvatting. Zelf denk ik dat die gifspuit pas het begin is, – en tevens grote afleiding – en dat er nog meer technologie in de mens gedrukt moet worden, vandaar dus die haast en die dwang, want anders lukt het einddoel niet. Zoals ik het zie, gebaseerd op wat ik nu weet en zie ontwikkelen, is dat het einddoel te maken heeft met de koppeling van de mens zelf aan de satellieten, om aanstuurbaar te zijn middels andere frequenties. God spelen, iaw. Het gif in de spuit heeft de onverschillige meute voldoende verdoofd tegen de natuurlijke energiebron om de Aarde heen, en mbv de nanotechnologie die nog uitgerold moet worden, kunnen ze gehangen worden aan de satellieten. Maar eerst moet dat financiele systeem op poten gezet worden, via de mobieltjes, het zgn CBDC, centrale bank digitale currency. Zo kunnen ze een hoop geld afschuimen door de valute te verlagen, en jou een zgn “sociale waarde” te geven en al je prive zaken ook te bundelen. Echter, ik denk niet dat het hele plan gaat lukken, omdat er al te veel beweging is onder mensen die het verderf afstoten. Als die beweging doorzet, dan wordt het een rotte bende op Aarde, met de Agenda van het Globale Crime Center half mislukt, maar wel met heel veel zielige menswezens die geen zak meer voorstellen. Hou je ogen en oren open voor de technologie die toegepast wordt, en ga je daar meer in verdiepen, om een idee van het tijdsbestek te krijgen. Of het nut heeft een bitcoin aan te schaffen… ik weet het niet zeker. Graag hoor ik daar meer over. Hou je haaks!

  • Hoi Gekke Gerretje,

   Goede maatregelen over het algemeen moet ik zeggen. Ik weet t alleen niet mbt bitcoin. Een transactie verwerken kost tijd en electiciteit. We zitten in een energie crisis welke volkomen kunstmatig is en er wordt zelfs op EU niveay gewaarschuwd, mocht het een strenge winter worden, er zogenaamde rolling black outs komen. Ook heeft bitcoin ”ledger” zodat het absoluut niet anoniem is. Ik zie bitcoin als de voorloper van een Central Bank Digital Currency.

   Ik zou ook investeren in wat steviger spul dan luchdruk pistolen. Uiteraard alleen in dingen die legaal zijn. Zo heb ik twee mooie messensets en drie lange stokken. Kan ik met ducttape een bijltje om kippen ed kapot te hakken aan vast plakken. Of een groot vleesmes. Voor mijn woning perfect. Kom het trappetje op om mijn voordeur in te rammen, loop door een smal gangetje waar je geen dekking hebt. Ook kruisbogen zijn volkomen legaal in NL.

   Ook belangrijk is je omgeving. Mensen zijn sociale dieren en hebben medemensen nodig. Kijk hoe ze zijn afgedropen in Urk. Kan geen kwaad om mensen te leren kennen die er het zelfde over denken en wat kunnen bijdragen.

   Tot slot, communicatie apperatuur is handig voor het geval dat. Zelfs sinpele walkie talkies kunnen een life saver zijn. Ik heb jaren en jaren voor een BHV organisatie gewerkt en daar worden ze ook gebruikt voor het geval dat.

   Wat ook geen kwaad kan is om je bezig te houden met lokale politiek. Je hebt daar snel wat invloed aangezien er zo weinig mensen zijn die daar moeite in steken. Als je dat langer doet (wat ik nog niet doe) neem ik aan dat je invloed groter wordt. Ik heb alleen heel beperkte ervaring daar mee maar mijn ervaring is dat als je constructief bent de beleidsmakers je suggesties snel overnemen aangezien dat dat ze meer legimiteit geeft.

   Mijn grootste win in dat opzicht is na de zoveelste fietser was doodgereden (of gewond door aanrijding) op een stuk asfalt gescheiden in een dun strookje voor fietsers en een heel groot deel voor automobilisten. Mijn inbreng was het stuk voor fietsers groter maken.

   Het fietspad deel werd in no time groter gemaakt. Uiteraard claimde de desbetreffende politicus de eer. Maar hey, toont aan dat je wat geregeld kan krijgen wat echt wel veel kost.

   Daarnaast zou ik je aanraden om een goede voorraad van van alles dat je gebruikt aan te leggen. Bijzonder feitje uit de burgeroorlog in het voormalig Joegoslavie. Aanstekers waren hun geld waard in goud.

   De meest belangrijke tip is echter, denk vrij buiten het zogenaamde overton window.

   Hoop dat je er wat aan hebt.

   Groeten,
   Hugo

 4. Voor de wakkere mensen is het min of meer duidelijk hoe de hazen gaan lopen, echter,
  Wij weten wat het WEF, VN, IMF, Bilderberg enz. ons toestaat om te weten.
  Het venijn zit doorgaans in de staart. en dat is slechts speculeren.
  Er zijn Waarschuwingen gedaan door Klaus Schwab voor een “pandemie” in de vorm van een cyberpandemie die meer impact zou hebben dan het Corona gebeuren.
  Ik denk daarbij dan aan een mogelijke stroomuitval die een poos aan kan houden.
  De chaos is dan compleet.
  Geen gas, water en elektra. dus ook geen geld pinnen of cryptobetalingen.
  Het lijkt mij raadzaam om jezelf bepaalde praktische vaardigheden aan te leren.
  Die staan los van externe organisaties zoals overheden, banken, cryptohandelaren enz.
  Praktische vaardigheden vertegenwoordigen een bepaalde waarde die toe te passen is in ruilhandel.
  enkele voorbeelden hiervan zijn:
  – Thuisonderwijs
  – houtbewerken
  – kleding repareren
  – fietsreparatie
  – moestuinieren
  – voedsel conserveren/bewaren
  – medische kennis en/of fytotherapie

  Kortom, vaardigheden aanleren die voor onze opa’s en oma;s een dagelijkse gang van zaken waren.
  Indien heel de boel in elkaar klapt zullen deze vaardigheden onbetaalbaar zijn om de mogelijke shit te kunnen doorstaan.
  Kijk met gelijkgestemden wat je aan elkaar kunt hebben in tijden van crisis.
  Dat kan in je directe omgeving bv familie, straat of wijk,
  leg contacten met anderen om te kijken wat anderen voor kwaliteiten hebben en wat je hen kunt bieden aan vaardigheden.
  In de tussentijd zoveel mogelijk info downloaden van internet en vervolgens uitprinten op papier.
  Ga niet afwachten op wat er mogelijk zou kunnen gebeuren.
  De stijging van energie en voedselprijzen kunnen een blijvend karakter hebben net als de stijging van zowat alle producten.

  “beter voorbereid zijn dan het nakijken hebben”

 5. Ik heb niet te doen met met gevaccineerde zij hadden beter moeten weten het was overal leesbaar dat dit een testspuit was en helemaal niets met corona te maken hadden, ik blijf zeggen de test waren niet goed gekeurd dat was allemaal maar onzin de elite en de rijken hebben hun zakken goed gevuld door de dommigheid en angst die hun bij de strot hadden, dat leg ook meteen bloot hoe dom het volk is over de gehele wereld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in