Neu, het valt wel mee. Mocht u uw broek moeten verschonen. Even een pakkende titel om de rest van mijn verhaal te verkopen, heb ik op die school met etalagepoppen geleerd. Hij heeft altijd wat! zei mijn stiefvader altijd tegen me moeder wanneer de elementen me tegen zaten. Nu ik ouder ben, realiseer ik me steeds vaker dat die ouwe Pruis gelijk had. Ik heb altijd wat, en zelden tot nooit iets goeds. U vraagt zich waarschijnlijk af waar dit verhaal naartoe gaat. Ik ook.

De mail. De Nieuwsbrief. Al lange tijd een pijn in mijn kont, Engels maar dan in Nederlands. Het is als een gonorroe die steeds weer terugkomt. Trouwe volgers van FN hebben dit mailgezeur al vaker voorbij zien komen. Heel vaak. Het-doet-het-weer-eens-een-keer-niet, na, oké, het werkt, maar zo traag als dikke stront. Waar normaliter circa 20.000 stuks in 10 uur verzonden was, duurt nu om en nabij 30 uur, dat moest ik op papier uitrekenen, met de verzending van gisteren die momenteel voor 88 procent voldaan is. Waar was je trouwens Rommel? Goed dat u het vraagt. Ik was druk bezig alle handels om te zetten om deze ene Gremlin uit de wereld te helpen. Ja, er zijn er meer. E-mailtje hier, mailtje daar, en daar. Alle hands aan dek voor Rommel. Voordat het Frontnieuwsschip zinkt.

Dreamhost, geweldige provider, ik spam ze hier elke keer weer, kon aan hun kant niks vinden. Dus ik terug in mijn denkdoos. Ik ontdekte nog een Gremlin in mijn plaatjesbibliotheek. Uploaden van foto’s naar mijn server liepen stuk, niet constant, maar meer niet dan wel. Daarna een Gremlin in mijn planningsschema. Artikelen die ik voor later tijdstip in-plan, vielen op hun bek. Dan zijn er nog onzichtbare Gremlins, zoals het woord al zegt, zie je die niet, maar liggen ongetwijfeld op de loer om toe te slaan, wanneer je net weer hoop krijgt, zoals altijd.

Toen ik zo bezig was al die kraaien los te laten naar Dreamhost, WordPress en Newsletter, realiseerde ik me dat de Nieuwsbrieflezers op de hoogte gesteld moesten worden. En nu komt mijn grandioze noodplan, want als de complete Nieuwsbriefverzending 30 uur duurt, past dat niet in 24 uur, hoe krijg ik de dagelijkse verzending van 30 uur in 24 uur, past niet. Maar als ik buiten de kaders denk, en het allemaal omdraai, dan past 24 uur wel in 48 uur. Ziet u het al? 48 gedeeld door 24? Is 2? Ja precies! De Nieuwsbriefverzending geschied nu elke 2 dagen, om de dag, dan heeft de slak genoeg tijd om het te brengen. We moeten nog afwachten hoelang dit noodplan gaat duren, de laatste noodplannen met de mail duurde wat langer dan verwacht. Het zijn meestal die Eureka momenten die zelden komen aanvliegen.

Omdat we allemaal de broekriem moeten aanhalen en duurzaam zijn, dacht ik deze gelegenheid dan te gebruiken om mijn mailverhaal aan Nieuwsbriefabonnees dan maar meteen in een artikel te verpakken om het er nog tussen te persen en het aantal views op te krikken. Maar waarom Rommel, je verdient er toch niks mee? Klopt, maar die views zijn een soort Heilige Graal voor me. Een tik van me. Goed, hebben we dit onderonsje ook weer achter de rug. In het kader van duurzaam zijn, mag u dit artikel als aanleiding tot open draad zien. Ga maar los, laat je gaan. Oh ja, lief zijn voor elkaar.

Met vriendelijk groet,

Rommel

Vorig artikelMoet er amnestie worden verleend aan degenen die akkoord gingen met verplichte vaccins?
Volgend artikelNiccos: De Spreidingswet. Nou en?!
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

26 REACTIES

  • Ik heb nog steeds een digitaal abonnement op het NRC, alleen om te reageren, maar sinds kort is reageren op een artikel niet meer mogelijk. Voelen ze nattigheid?

   • Ron, dat probleem had ik al 8 jaar geleden….destijds ook abbo op HLN België
    (nu geconsolideerde DPG groep) stopgezet…
    Bij navraag waarom mijn post / reacties genegeerd werden was hun repliek ;
    ” TE direct….”
    Vrij vertaald TE waarheidsgetrouw en bijgevolg dus niet wat de MSM wil zien / horen…..je moet bij de groep blijven en dezelfde doctrine eenheidsworst verkopen anders.. jeweetwel,

  • Lieverd ik lees eerst martin armstrong blog over zulke onderwerpen en daarna die van cliff high….. ik verdwaal niet in informatie die jij deelt. Laat zulke grote dingen aan de echte kenners over,niet aan de lullers. Je moet durven ruggengraat tonen en het kaf van het koren scheiden. Dat is wat martin en cliff voor mij doen. Helderheid brengen en hoop om hieruit te navigeren, geen angstporno verspreiden maar licht en hoop.

 1. Ik zal mijn zoon vragen contact met je op te nemen, die weet zo nogal eens wat van deze dingen af.
  Werkt als icter. Geboren om gremlins te weren. Misschien kan hij helpen gremlins te voorkomen,hij heeft ook vrienden, nerds zeg maar. Die kunnen h#cken. Die weten ook best veel. Die maken ilegale dingen, zoals popcorn vroeger😶‍🌫️Ik zal mijn best doen om samen met jou gremlins te vangen of te weerhouden.

 2. Tja, herken wel wat in het verhaal. Was ook een beetje tijd gebonden.
  1945–1975 was een kut p[eriode, periode van opbouw. En daarna de opbouw van links, de sociale afbraak dus.

  Jeugd: was ongewenst thuis, had op de lagere school 4 jaar dezelfde onderwijzer, die een pest aan mij had. Was een driftkop; als ik een dag niet vocht, dachten ze dat ik ziek was. Had zoveel strafwerk, (tafels) dat ik nooit zwemles had.
  Werd sneller dan de kassa van AH in hoofdrekenen.
  Maar een enkel “voordeel”: toen ik 14 was had ik een enge zelf dicipline; niemand kon zien wat er afspeelde in mijn kop.

  2 jaar st Louis, daarna mulo in de “stad”Amersfoort.
  Laatste jaar: scxhoolreisje. Ik was de eerste en de nige die niet meeging in 15 jaar–wilde graag, maar ouders geen geld.

  Na de mulo werken–gaan andere keus.Philips. Kutwerk. Na een jaar weg.
  Wolter en Dros (honger en dorst) slecht loon, mooi werk.
  Avondschool, sterkstroom.

  Fotografie opgenomen; portretten, met wat model werk. Ook afwerken. En een methode om ze glasloos ten toon te stellen.
  Had dat nooit moeten opgeven, was steengoed, maar allez, getrouwd, en ermee gestopt.

  Werd de eerste kraker in NL, dus in Europa: motief: wilde samen wonen.
  Was 23, had eigen huis, was eerste monteur en weigerde de hoofd ambtenaar van huisvesting in Amersfoort–van de Linden, f500 te betalen om hoger op de lijst te komen.
  Ondertussen dochter gekregen, is later mislukt.

  Verhuisd naar het noorden Friesland
  Opleiding sociale dienstverlening, jongerenwerk ingedoken.
  Kreeg jaar of 3 om dat op te zetten; had het in 4 week draaiend, en goed.

  Welzijnswerkers: hypocriet vuilnis.
  De stichting waarvoor ik werkte, had gereformeerd bestuur.
  Als ze wisten hoeveel meiden ik aan de pil heb gebracht vielen ze van hun stoel….
  Dat was het gekke: in een straal van zo’n 20km wisten alle meiden het, maar de jongens niet en er werd niet verder over gekletst.

  Jongerencafe gebouwd in eigen boerderij. Was perfect–als die bij een grote stad had gestaan was ik rijk geworden.
  Maar toen kwam de raket stijging van hypotheekrente, 12,6%–dankzij USA en ik moest verkopen.
  Ze zeggen dat ik de Rabo wel 10.000 plus ervoor heb laten betalen…

  37, universiteit met collocium doctum.Sociologie.
  Om extra geld te krijgen, studie boeken voor psychologie gekopieerd.
  Liep tegen de lamp.
  Werd gearresteerd; politie met getrokken pistool; prachig. Ze werden kwaad toen ik ze vroeg of ze dat wel mochten van hun mama.

  Awel; en toen kwam van het een het ander.
  Werd onderaannemer van metaalbewerking.
  Nam Votex als klant, net toen ze op het punt stonden om personeel te ontslaan.
  De eigenaar was een randdebiel.

  Kwam bij een groot verhuurbedrijf terecht, zette orders uit In Roemenie.
  In 1999 een fraude tegen mij door Frimach en Vido trans, beiden uit Friesland. Zij dachten rijk aan mij te worden; liep wat anders.
  Had een werkplaats in RO met 35 man, 900m.

  Nu formeel inactief, maar zal wel weer een of andere productie opstarten.

  • Dank Pierre voor het delen van je bijzondere levensverhaal. Zo heeft ieder het leven op zijn/haar eigen manier geleefd en beleefd.
   Snap sommige reacties van je nu ook beter. Nogmaals dank!

 3. Gremlins? Met een foto van Rutte boven het artikel?

  Maar je kan er donder op zeggen, dat linksen hun best doen om je te sluiten.

  • Weet je,die hoer heeft gelogen.Mijn moer heeft voor charlie gewerkt DE BROER VAN.Wat….de neus? Mn moer heeft fotos gezien van mabel en die hond.Eerste klas temeier.Hou toch op.Ze zegt ,roos dat wijf liegt,ik heb fotos gezien’.Man man man ik ga dood aahahahahahahaha wat erg dit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in