Ik vind de rel die in Rotterdam plaatsvond om een aantal redenen fantastisch. Om te beginnen vertraagt het de onvermijdelijke gentrificatie van Rotterdam. Rotterdam is generaties lang een arbeidersstad geweest, waar de onderkant van het blanke uitschot van katholieke dagloners zoals ondergetekende een manier moest zien te vinden om samen te leven met latere generaties arbeidsmigranten die uit moslimlanden waren geïmporteerd, schrijft Rintrah.

Tegenwoordig doet de regering echter geen moeite meer om genoeg huizen voor iedereen te bouwen, dus gaan de prijzen omhoog en trekken bourgeois kosmopolitische types naar Rotterdam, terwijl autochtoon wit uitschot zoals ik naar andere steden moet verhuizen als we niet voor de rest van ons leven in onze kinderkamers willen blijven wonen. Er is niets dat de 90IQ 90k studieschuld generatie zo duidelijk zegt “je bent hier niet welkom” als een brandende politieauto, of wel?

Misschien komt dit als een schok, maar Rotterdam is een arbeidersstad en we kijken niet echt uit naar gentrificatie, vooral niet als het betekent dat de lokale bevolking tot halverwege hun dertigste in hun jeugdkamers kan blijven wonen en hun dagen kan slijten met tafels bedienen voor Amerikanen die op Lonelyplanet hebben gelezen dat dit de coolste stad van het land is (dat is niet zo, we zijn extreem uncool, ga alsjeblieft naar Amsterdam).

Deze rellen zijn gewoon een nieuwe stap in de richting van de langetermijnuitkomst van dit opkomende conflict: klassenoorlog tussen jonge mensen uit de arbeidersklasse en de lakeien van de technocratie, die denken dat ze een virus gaan uitroeien door ons allemaal in onze huizen op te sluiten en ons naar de virtuele realiteit te verplaatsen, die ze hebben omgedoopt tot de “metaverse”.

De grote ironie is misschien dat de wokies nu eindelijk hebben bereikt waar ze altijd op gehoopt hadden: ze hebben een manier gevonden om Nederlandse moslims en Nederlands blank uitschot elkaar te laten respecteren en in harmonie naast elkaar te laten bestaan. Geert Wilders, die de belangen van het Nederlandse blanke uitschot vertegenwoordigt, heeft nu ongeveer twee decennia lang moslims de schuld gegeven van elk probleem onder de zon waar het blanke uitschot mee te maken heeft.

Als huizen te duur zijn, komt dat door moslims. Als je je onveilig voelt als je je huis verlaat, komt dat door moslims. En Nederlandse white trash ging daar gretig in mee, want als ze mogen klagen over moslims, voelt het alsof ze mogen klagen over het feit dat ze in hun eigen buurten in hun eigen voorouderlijke thuisland tot een etnische minderheid zijn gemaakt. Geert ging zelfs zo ver dat hij het coronavirus de schuld gaf van moslims die naar de moskee blijven gaan.

  31 jaar longverpleegkundige getuigt hoe hij zonder het te weten patiënten doodde door COVID-protocollen te volgen - "Ik ben de man die op de knoppen drukte, zoals in de gaskamers in Auschwitz"

Maar nu hebben we de oplossing van dit hele experiment gezien: klassenbewustzijn. We hebben het punt bereikt waarop autochtoon Nederlands wit uitschot en Nederlandse moslims erkennen dat ze nu meer gemeen hebben dan wat hen scheidt. Als je de ouderen even negeert, dan is het duidelijk dat we in dit conflict te maken hebben met twee sociale klassen: er zijn er die tot de arbeidersklasse behoren. Zij doen iets dat werkelijk bijdraagt aan de maatschappij en zij staan niet te springen om ingeënt te worden tegen een virus dat hen niet raakt.

Aan de andere kant zijn er mensen die tot de laptop-klasse behoren: de lakeien van de technocratie. De technocratie denkt dat zij de verspreiding van een ademhalingsvirus in de hand kan houden en ziet zichzelf als de enige die daartoe verplicht is, door ons allemaal geleidelijk in een metaverse toekomst te brengen, waarin we onze goggles opzetten en ons doodvervelen in onze éénkamerappartementen van tien vierkante meter, boven op elkaar gestapeld in een of andere grote metropool aan de kust.

In wezen moet je deze mensen zien als producten en agenten van de demiurg. Dat is geen rationele verklaring, het is een mystieke verklaring, maar mensen hebben mystiek generaties lang gebruikt om te begrijpen hoe de wereld werkt. Alle religieuze mythologie vertelt ons dat God een man en een vrouw schiep. In sommige mythen was er echter een lager machine-type wezen, dat ons van spirituele wezens veranderde in wezens, gevangen in materie.

Als je naar wokies kijkt, zul je zien dat ze op hun baas lijken, de demiurg. In de originele verhalen van Timaeus, haat de demiurg de mensen niet. De demiurg is welwillend, maar kan niet echt begrijpen hoe mensen werken, omdat hij geen eigen ziel heeft. De demiurg heeft geen emoties, geen qualia.

Het is een geslachtloze AI-achtige entiteit die alleen probeert de rede toe te passen, om de best mogelijke wereld te bouwen. Hierdoor eindigt de demiurg altijd met ons gevangen te zetten in een soort complex technologisch rijk waar in al onze materiële behoeften wordt voorzien, maar waar we geïsoleerd van God komen te zitten.

In wokies vind je dezelfde symptomen. Deze wezens willen heel graag dat je hun vermeende gebrek aan geslacht erkent. Waarom zijn ze zo gretig om dit spul te pushen? Omdat wat je voedt, groeit. Ze dienen deze demiurg in hun eigen hoofd, deze machine-achtige entiteit die denkt dat deze moderne wereld van betonnen brutalistische wolkenkrabbers, dating apps en service desk banen mooi is omdat het efficiënt is. Het is een perfecte wereld voor mensen zonder ziel. Het resultaat is dat ze fysiek op hun vader beginnen te lijken.

  Mondkapjesdragers zijn gemener, egoïstischer, minder moreel, en gewelddadiger

Het andere symptoom dat je zult opmerken is dat wokies extreem doodsbang zijn voor de natuur, zodra ze beseffen dat ze die niet in de hand hebben. Dit is de enige lens waardoor je deze angst voor klimaatverandering kunt begrijpen. Ze zijn niet bang voor de vernietiging van de natuur. Nee, ze zijn bang voor het vooruitzicht dat de natuur aan hun controle ontsnapt.

Dat is ook waarom ze gek lijken te worden met betrekking tot dit virus. Dit virus is een product van een poging om de natuur tot onderwerping te dwingen. Ze hebben een groot project opgezet om coronavirussen tegen te houden die van de ene soort op de andere overspringen, en uiteindelijk hebben ze er een gemaakt die op onze soort is overgesprongen. Je zult nooit een officiële bevestiging krijgen, maar het zou overduidelijk moeten zijn: dit is de grote vernedering van de technocratie door de natuur. De natuur neemt geen “wraak”. Ze stopt ons gewoon niet als we besluiten om met vuur te spelen.

De woke technocratie besluit echter om dubbel te gaan: ze zijn plotseling meer pro-leven dan een Ierse Amerikaanse politicus op zoek naar een steunbetuiging van een kardinaal. Elke laatste verpleeghuisbewoner die sterft aan COVID wordt een tragedie voor hen. Waarom? Niet omdat ze om mensen geven, maar omdat het een vernedering is die ze van de natuur ondergaan. Ze willen hun vernedering beheersen.

Het verschil tussen de arbeidersklasse en de blauwharige gender lakeien van de technocratie is dat de arbeidersklasse een zekere mate van fatalisme heeft. Moslims in het bijzonder aanvaarden dat bepaalde dingen gewoon bedoeld zijn om onder de controle van God te staan en dat wij niet moeten proberen elk aspect van het leven te micromanagen. Daarom is het zo goed als onmogelijk gebleken om hen voor dit vaccin te laten tekenen.

Als je je ooit down voelt, raad ik je aan te denken aan de straf die deze mensen te wachten staat: eeuwige vernedering in de annalen van de geschiedenis. Denkt u echt dat iemand over tien of twintig jaar positief zal terugkijken op Fauci, of op Daszak? Dit is echt de best mogelijke uitkomst van de menselijke situatie, we leven in de beste van alle mogelijke werelden.

  Schots echtpaar sterft in ziekenhuis aan Covid - ondanks dubbele vaccinaties

Ze proberen God te spelen door middel van gain of function-experimenten. Het gaat mis, een Cambodjaanse gruwel ontsnapt uit het lab en begint zich te verspreiden. Het incompetente communistische regime probeert het in de doofpot te stoppen, waardoor het genoeg tijd krijgt om zich in derde wereld landen te verspreiden. Dit is de laatste aanklacht tegen het Chinese communisme. Tenslotte raken de westerse technocraten, die zich ongeveer drie maanden te laat realiseren dat deze gruwel in een laboratorium is ontworpen (nogmaals, waar betalen we deze mensen voor?) in paniek en proberen het uit te roeien, maar falen dramatisch.

Iedereen die kijkt naar de toestand van de wereld vandaag beseft dat de goede dagen achter ons liggen. We kunnen allemaal het teken aan de wand zien: deze baby gaat crashen en verbranden. De oceanen worden leeggevist, de bossen branden af, de olie is op, de bergen worden gestript en onze bodem waait de oceaan in, terwijl we in een eeuw van twee miljard naar zeven miljard mensen zijn gegaan. De wereldwijde kater komt eraan en het gaat pijn doen, er is geen weg omheen. Dit hele systeem waarin we leven was onvermijdelijk aan het instorten onder zijn eigen gewicht, alles wat het ooit nodig had was een klein duwtje.

Dus wat is een beter einde voor deze show, dan de uiteindelijke vernedering van de mensen die denken dat ze deze puinhoop kunnen beheren? Kijk toe hoe zij de wereldeconomie laten instorten in een poging een virus met een overlevingskans van 99,7% uit te roeien, omdat zij niet kunnen accepteren dat hun decennialange wetenschappelijk onderzoek is uitgelopen op precies die ramp die zij zichzelf hadden wijsgemaakt te zullen voorkomen. Dit is waar deze mensen hun ego’s op baseren: zij zijn de redders van de mensheid, die pandemieën stoppen voordat ze plaatsvinden. En nu moeten ze toekijken, terwijl alles wat hen trots maakte, begint om te keren. Wat wil je nog meer?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De meesten die COVID vaccins namen zullen in 2025 dood zijn


Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAls gedwongen vaccinatie niet werkt, dan wat?
Volgend artikelCanadese klokkenluiders onthullen 13 doodgeborenen in 24 uur in Lions Gate ziekenhuis veroorzaakt door Covid-19 vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

  • Vind je. Rotterdam, de stad van de man zonder hart. Arbeidersklasse. Je moet het geleefd hebben om het te begrijpen. Mijn ouders woonden 1 straat af van het bombardement, de dood van de buren, de puinhopen vol gebarbecuede lijken geur vermengd met gebrande koffie uit de warenhuizen bij de havens. Ik groeide op met de nieuwgebouwde Lijnbaan en de kapot gebombardeerde Laurenskerk. De eerste gastarbeiders. De mislukte multiculturele samenleving. Het racisme en de doodsbedreigingen naar mijn nederlandse blanke kinderen. Ik ben gevlucht. Nu ruim 20 jaar later herhaalt het proces zich hier in mijn huidige wijk. Inmiddels ben ik bekend met het Kalergi Couwenhove plan. Stapels stenen langs de demo route, Waar heb ik dat eerder gezien. Ene Jusuf valt voor dood neer, geraakt door een kogel. Undercovers worden door politie in uniform naar elders verwezen, Romeos uit busjes slaan mensen in elkaar. Nederlanders hebben het alleen over het schandalig gedrag van de Hooligans.

   • Nou nou nu ineens weer zo praten Gertrude!
    Beetje vreemd hoor!
    Ik mag niet over allochtonen praten ik was aan het haat
    zaaien en nu dit vreemd hoor!
    Maar goed nu geef ik je gelijk raar he
    Maar goed, gaat zo door en we kunnen mekaar misschien vinden.

 1. Meh, ze geven echt niet om wokies of zieken of wat dan ook in dat stuk genoemd wordt. Hun doel is de 500,000, de methode is chaos en vernietiging. Als het door leugens niet lukt dan door geweld.

 2. Niet wat je zou verwachten van iemand uit de Rotterdamse arbeidersklasse, maar prima stuk 🙂
  Hopelijk kan Rotterdam het pluche in Amsterdam en Den Haag een lesje leren.

 3. Goed stuk, maar jammer dat de schrijver echt gelooft dat er vorig jaar een pandemie was. Er was echt geen virus, geen epidemie, pandemie, niks. Het enige wat er nu is zijn zieken, bijna doden en geheel doden door die doodsspuiten. Maar GEEN virus, echt niet. (buiten het feit dat ze niet bestaan, maar dat gaat de meesten blijkbaar de pet te boven…)

  • Je blijft deze opmerkingen maar overal neer zetten maar hoe verklaar je dan de flinke golf van (extra) doden in 1e helft 2020? Toen waren er nog helemaal geen vaccinaties dus het kan niet aan de spuiten liggen.

   Het SARS-CoV-2 virus is gewoon keihard aantoonbaar met goede laboratorium diagnostiek; niet met de gebruikelijke covid PCR testen maar er zijn zeer betrouwbare tests beschikbaar. Daarmee kun je zo zien dat het virus overal in omloop is en hoe het muteert en zich over de wereld verspreid heeft. Aan de RNA sequentie kun je zien dat het uit een lab komt en niet uit de natuur. Er is ook geen enkel betrouwbaar bewijs dat dit virus voor pakweg oktober 2019 circuleerde.

   Daarmee is niet gezegd dat alle (extra) doden die vallen ook door dit virus komen, de spuiten zullen sinds begin 2021 ongetwijfeld een rol spelen, net zo goed als andere virussen zoals de griep die nu even genegeerd worden. Als je niet gelooft in harde wetenschappelijke feiten zoals DNA/RNA sequencing, wat geloof je dan wel? Alleen wat in je eigen fantasie past?

   • Sars Cov2 s dus gewoon een bekende griep variant en als zodanig herkenbaar.
    De overledenen stierven aan de griep.
    Dat je door de overheid in de maling wordt genomen staat nu wel vast.
    Want het corona virus is tot op heden niet uit een levend persoon gehaald volgens wetenschappelijke wijze.
    Terwijl er een miljoen wordt betaald aan die gene die het met harde feiten aantoond.
    Tot op heden niemand?????

    • SARS-CoV-2 is een coronavirus afkomstig uit een lab en geen bekende griep variant, maar in de praktijk zou je het een nare griep kunnen noemen want zo gedraag het zich. Of mensen sterven aan de griep of aan Sars-CoV-2 is in veel opzichten ook niet zo relevant en vaak onduidelijk maar bij covid-19 wordt het nu door politiek en media ineens misbruikt voor absurde paniekzaaierij die we bij eerdere griepgolven nooit gezien hebben.

     Je kunt heel veel virussen en andere pathogenen niet zomaar “uit een levend persoon halen” in de zin van “isoleren en doorkweken in het lab”. Veel ziekteverwekkers zijn niet levensvatbaar buiten de gastheer, of alleen als bepaalde andere micro-organismen of een bijzondere voedingsbodem aanwezig zijn. Maar desondanks kun je vaak betrouwbaar aantonen of ze er in zitten via een RNA/DNA test zoals PCR-sequencing of NGS (en allerlei andere testen die wat meer labwerk vereisen), maar dus niet via de standaard covid PCR tests die veel te veel fout-positieven hebben.

     Er zijn diverse websites waar je kunt zien hoe SARS-CoV-2 zich in twee jaar over de wereld verspreid heeft, inclusief het ontstaan van de tienduizenden variaties die er inmiddels zijn. Dat is allemaal gebaseerd op sequencing tests en hoewel het beeld daarmee onvolledig is (omdat sequencing maar in een fractie van de cases gebruikt wordt) geeft het een goede indruk van de aanwezigheid, verspreiding en mutatie van het virus.

   • Waar ik geruime tijd niet mijn nagels achter kan krijgen is de tweestrijd tussen de Lois Pasteur en Robert Koch dilemma aanhangers. Het convid narratief over Grafeenoxide welke in bepaalde “vaccins” flacons zitten en de referentie naar elektromagnetische straling die dodelijk is wanneer de publieke 5G Magnetrons aan worden gezet.

    “Nummer 3 is een RNA-stick met daarin het ONC-gen, verwant aan het adenovirus, dat onder andere bijdraagt aan het ontstaan van kanker” dus op termijn dodelijk zeker wanneer de gezondheidszorg in elkaar is geklapt.

    Ook wat ik precies wil weten is het volgende hoe kan bijvoorbeeld een stel wat samenwoont en alles met elkaar doen bijv. samen in 1 bed waarbij de vrouw negatief test en de man positief (vrouw heeft dubbel x chromosoom de man xy chromosomen hieruit is de conclusie dat de man 3 keer vatbaarder is voor infecties) wetende dat de PCR test überhaubt geen virus besmetting kan aantonen.

    Hoe kan een virusbesmetting overgedragen worden van de ene naar de andere mens gezegd wordt dat het via het uitgehoeste, genieste aerosol gaat, de andere theorie is dat het lichaam de besmetting zelf opruimt door lichaamseigen exomen die zo ontiegelijk klein zijn dat het verschil tussen virus en exoom niet aangetoond kan worden door een elektronenmicroscoop.

    Dus ik houd het voorlopig op kwade opzet.

   • Je huiswerk gewoon eens doen. De vele wetenschappelijke onderzoeken dat 5 G ziek maakt. Chemtrailen ziek maakt. Water vol met medicijn drugs zit wat ze er niet uit kunnen filteren. Supermarkt eten wat vol met gifstoffen allemaal geleverd door MOnsanto geallieerden zit. Daardoor ontstaat in het lichaam een reinigings, detoxificatie proces, welk door glyphosaat ook kapot gemaakt is, deeltjes, afval wat naar buiten wil of deels opgenomen door de cellen. De enige manier waarop men van dit materiaal ziek kan worden is door het te injecteren. Anders is ziekte het genezingsproces. Laat er nu al 10 jaar in de griepvaccinatie een Coronavaccin zitten. Coronavaccin dodelijk in alle dierproef onderzoeken ook voor de kippen die niet gevaccineerd waren. Je lult dus flink uit je nek. Het zgn sars cov 2 virus is namelijk nooit geisoleerd en gebaseerd op een computermodel. Wetenschappers die het allemaal wel begrijpen, kunnen je uitleggen waarom het hele onderzoekstraject van deterimineren of er een virus is niet klopt. Pasteur werd 100 jaar geleden al bewezen dat hij ongelijk had, en zei dat zelf ook op zijn sterfbed. Het verdienmodel van Big Pharma. Muterende virussen, besmettelijke virussen en dus steeds nieuw medicijn of vaccin. Kijk de docu van dr Peter Gotzche hoeveel doden dat in de USA jaarlijk oplevert. Dan hebben we nog Chemtrailen, wat iedere keer voorafgaand aan Lockdown gebeurt. Alle additieven in supermarkt voeding wat ziekmakend is. Etc. etc. Vlgs mij is er een grote geldprijs uitgeloofd voor de eerste die het virus werkelijk isoleert.

   • de flinke golf van (extra) doden in 1e helft 2020?
    elke dode werd als als Covid dode bestempeld er zijn genoeg getuigenissen daarover en er was helemaal geen flinke golf van (extra) doden heel wat mensen in verpleeg huizen zijn gestoven van verwaarlozing slachtoffers die door de maatregelen vallen (bv. sterfgevallen door emotionele en fysieke verwaarlozing in woonzorgcentra, niet-corona patiënten waarvan de behandeling uitgesteld werd, slachtoffers van agressie binnenshuis, …) krijgen, alleszins in vergelijking met coronaslachtoffers, nauwelijks aandacht en empathie (van deze slachtoffers geen dagelijkse statistieken, gevalsbeschrijvingen, getuigenissen van familieleden, etc.). Zij vallen buiten de lichtcirkel. de gemiddelde leeftijd van de “corna” doden is hoger dan de gemiddelde levensverwachting

  • Ik onderschrijf het schrijfsel. Het virus zijn de nanodeeltjes die onze longen binnendringen, want onzichtbaar klein, en daar op termijn schade aanrichten. zie ook http://www.downtoten.com en http://www.zilverschoon.com
   en verder zoek dick van nieuwkoop en je komt bij zijn website, met daarop een video, waarin hij HET VERHAAL presenteert……………mooie glimlachende dag, zeker na beluistering…………..

   • Grafeen oxide in Chemtrailen. Gevonden op Australische stranden. 5 G. Vele onderzoeken tonen aan hoe ziekmakend dat is.
    Fake snow idd met nanobots jaren geleden in USA en Canada. Je kon het aansteken dan ging het branden. Virussen bestaan niet. Exosomen, ziekte het proces hoe het lichaam weer homeostasis bewerkstelligt. Ziekmakend als het in een gezond mens geinjecteerd word. Al 10 jaar Coronavaccin in het griepvaccin. Ik heb 1 kind vlgs protocol gevaccineerd. Eerste 3 jaar chronisch ziek. Probleemjongere. Nu nog steeds, bijna 50 vaak onverklaarbaar ziek. Anderen vanaf 1 jaar met monovaccins en geen kinkhoest, gestopt voor Mazelenvaccin. Hele andere kinderen.

  • Virussen bestaan niet. Pasteur werd al 100 jaar geleden bewezen dat zijn theorien niet klopten. Op zijn sterfbed zei hijzelf C’ est le terrain, waarmee hij Bechamp gelijk gaf. Virussen in de Viriologie zijn eindeloos, muteren en hebben dus steeds nieuwe vaccinaties nodig. Voor dit alles waren er in de USA nog 120 in de pijplijn. Bill Gates voorspelt bioterroristische aanval met Pokken virus. Vele videos op internet leggen uit hoe het in elkaar zit. Stefan Banka door rechter in het gelijk gestelt. Tom Cowan en vele anderen.

 4. Geef Nederland maar aan ze.Zodat ons land eindelijk hollandistan genoemd kan worden
  met shariah uiteraard.
  Ze kunnen ze respecteren ze doen maar! Omdat we zogenaamd allemaal tegen het cojona belijd vechten tuurlijk.Ik zal dat takia sharia tuig nooit accepteren en zeker niet zij aan zij staan of knokken nooit.
  Die arbeids- autochtonen trappen er dus met open ogen in die met ze meedoen.
  Dat moslim tuig doet dit alleen maar voor hun eigen achterban niet voor jou idiot nooit!
  En iedereen die met ze meezeult zie ik evenals als verraderlijk aso tuig.
  Met dit soort dergelijk aso tuig zit ook mijn buurt mee vol. .

  • Onzinnig bericht, er zijn maar vier groepen aan mensen op deze wereld.

   Groep 1: Misbaksels die profiteren van andermans verdienste en ellende (De elitaire misbaksels van de toplaag),

   Groep 2: De meelopers die graag zijn broodkruimels krijgt toegeworpen van groep 1 (Aanhang en dragers van een dictatuur/cultuur/groepsgedrag),

   Groep 3: Mensen die hun familie en medemensen hoog in de ogen hebben staan (Gedwongen om de dictatuur/cultuur/groepsgedrag te volgen die hun word opgedragen door de aanhangers van de dictatuur/cultuur/groepsgedrag).

   Groep 4: Heeft schijt aan alle drie de groepen, en heeft zijn of haar eigen individualiteit als aller hoogste staan.

   De Grondleggers van de VS waren de Groep 4, zoals een Mason een echte Free mason zou zeggen.

   Elke individuele steen is bepalend voor het aanzicht en het dragen van het gebouw in zijn geheel.

   Individuele stenen dragen het gebouw in een Republiek, Groepjes aan stenen dragen het gebouw in een Democratie, in een dictatuur of in een marxistische dragen de draagstenen de geüniformeerde stenen en het gebouw alleen.

   Een democratie is een fragiele samenleving en een marxistische samenleving is een zeer fragiele samenleving, intelligente mensen in het verleden wisten dit al.

   Toch keer op keer trappen individuele mensen er in, om groepsgedrag te conformeren.

   • Vlgs insiders die ontsnapt zijn hebben we hier te maken met satanische rituelen en letterlijk bezeten worden door Demonen. Jouw uitleg zit iets ingewikkelder in elkaar. Interessant is waarom WA zijn boot Aldebaran noemde.
    Velen uit jouw groepen lid van geheime ordes. Vrij Metselaars ordes die door een andere groep geinfiltreerd is en overgenomen, net als alle religien.

 5. De schrijver gelooft dat ze de economie deden crashen omwille van een virus.
  M.i. riepen ze een virus als bliksemafleider te hulp voor de economie onvermijdelijk zou crashen na decennia lang wanbeleid resulterend in een absoluut onhoudbare bubble.
  Om dra de schuld van ’s mensens myserie op een virus te kunnen afschuiven en alzo de volkswoede (guillotine) te ontlopen, werd de hele hoax geensceneerd.

  • Ik twijfel wat de schrijver zelf gelooft, wat dat betreft lijkt het stuk op twee gedachten te hinken. Ben het eens met jouw visie maar de schrijver zegt ook dat het virus uit een lab komt en lijkt te zien dat het nu “gebruikt” wordt voor andere doeleinden. Maar hij lijkt inderdaad te denken dat de pandemie een “ongeluk” is en dat de wokies nu denken dat dit virus koste-wat-kost weer terug in de fles moet.

   Ik zou niet graag alle lieden de kost geven die echt denken (of zichzelf wijs maken) dat ze met hun gain-of-function onderzoek of het platspuiten van de wereldbevolking met covid vaccins etc. voor een goed doel bezig zijn. Om te beginnen natuurlijk Dr. Fausti die jaren geleden al verklaarde dat de ontwikkeling van vaccins met hulp van gain-of-function onderzoek het risico van een ernstige pandemie meer dan waard is (al twijfel ik er niet aan dat hij bedoelde “het waard” voor zijn eigen portemonnee en die van zijn vriendjes).

  • Hoi Scrutinizer,

   Ik heb net op het eerdere draadje gereageerd op jouw vragen.

   Hoe dan ook eens dat deze ziekte heel goed uitkwam om uit te vergroten. Vlak voor de uitbraak ging de reverse repo markt door zijn hoeven. De FED moest daar op zijn hoogtepunt 100 miljard + per DAG in pompen. Het verlagen van de omloopsnelheid van het geld door de lockdowns heeft dat probleem opgelost.

   Vlak voor de tweede ronde van lock downs ging de reverse repo markt door zijn hoeven. Weer gered door lock downs.

   Nu gaat de inflatie door het dak…. Goh, weer lock downs. Echt, wat een toeval (sarc)

   Groeten,
   Hugo

 6. Rotterdammers hebben altijd het voorbeeld gegeven.
  Sociale verandering komt niet van de gekke linkse middenklasse, die zich druk maakt over HUN millieu, HUN sex problemen met hun gender gekte, HUN volslagen idioterie met NWO en Great Reset, en BBB, maar uit de arbeidersklasse.

  En–idd-corona is alleen maar een hoax, om de linkse overheid de tools te geven voor massa executie via vaccinatie.
  Een bijverschijnsel: de linksen en strict protestanten zijn zo gezagsgetrouw dat ze allemaal het prikkie nemen; dat ruimt lekker op.

  Zie haven staking onder de bezetting.
  Zie de redenen waarom er percentage gewijs zo veel Puttenaren de kampen niet overleefden, en Rotterdammers wel.
  De rellen zijn een begin; hoop op snel vervolg; en–ook zoals gewonelijk-het zijn de arbeiders die de kolen uit het vuur halen.Alweer.

  En–idd–door een relatief tekort op de woningmarkt te maken, vliegen de prijzen omhoog, en kunnen gewone mensen geen woning krijgen of betalen.

  Oplossing (tijdelijk in ieder geval) kraak woningen die net klaar zijn afgebouwd; dat doorbreekt het stramien van overheid.
  ——————–
  Vluchtelingen zijn ook maar een tool voor de linksen.
  Zij zijn een excuus om boeren te onteigenen, en zo de staats inkomsten te verlagen.

  Een arme bevolking is makkelijk manipuleerbaar.

 7. Ik hoop dat we de tweedracht die tussen de mensen is GEZAAID door de MSM kunnen doorzien net als het nepvirus. We zijn allemaal hetzelfde…. de hele geschiedenis is doordrenkt met bewust gecreëerde tweedracht.
  Weten we het nog Verdeel en heers….
  Alle wakkere mensen hebben elkaar als nooit tevoren nodig… Samen zijn we 1 en zullen we ze verslaan. Vreiheid is ons hoogste goed en dat laten we niet van ons afpakken!

 8. Zeer puik artikel. Een bewijs dat mensen kunnen redeneren desondanks hun sociaal milieu.
  Ikzelf ben er van overtuigd dat dergelijk virus niet bestaat. Het is slechts een middel dat het doel heiligt.
  Tenslotte heb ik ook geen medelijden met alle gevaccineerde sheeple. Iedereen heeft recht op zijn eigen levenslessen.
  By the way, hier in de buik van Afrika, waar ik woon, hebben we nergens last van. We leven er op los zoals voorheen.
  De ironie van de kosmos zorgt hier bij ons in het dorp zelfs voor minder doden dan de voorgaande jaren.

 9. Dat waren Marrokanen die liepen te rellen, geen Rotterdammers! Bovendien liepen ze te rellen tegen het vuurwerkverbod en had verder niets te maken met het (Covid-19) beleid!

 10. Rotteram ligt vlakbij Den Haag. Ga daar heen en ruim de boel op in plaats van de boel te beroven en mee te helpen aan de ondergang van de economie.
  Verder denk ik niet dat er over 20 jaar, hier op aarde, nog iets moois bloeit, waar deze mensheid bij betrokken is.
  Armaggedon ligt om de hoek.

 11. Een opmerkelijke inbreng, anders dan het andere…..dus interessant.
  Arbeidersklasse is niet meer van deze tijd, een ieder krijgt/kreeg ooit in dit land een kans om zich te ontplooien, in welke richting dan ook.
  Jezelf in een hokje plaatsen is m.i. zelfkastijding….hoeft ook niet.
  De rotterdammer/amsterdammer,hagenees bestaat bijna(!) niet meer….hele wijken/regio,s staan al onder controle van buitenlandse nieuwkomers.
  De oude volksculturen verdwijnen dus rap.
  Wat ervoor terug is gekomen heeft een zeer afwijkende cultuur met zich meegebracht, eentje die totaal niet strookt met die van ons.
  De randstad is bijna verworden tot een getto,een afwijkende leefomgeving van het achterland/de provincies.
  De rellen komen momenteel goed uit, het laat nu de zogeheten weldaden zien van de diversiteit-geilheid van de politici en wokies.
  Deal er maar mee, net zolang totdat men daar de sharia uitroept en de islam/is-vlaggen in de top hangen.

 12. Vroeger 😛
  Vroegah reden de treinen op tijd.

  Vroegah waren tieten nog echt.

  Vroegah had ik een wasbord, nu een droogtrommel

  Vroegah had je geen BOB, je zoop je gewoon klem.

  Vroegah gingen we niet zo vaak stemmen.

  Vroegah was sex nog vies en de lucht nog schoon.

  Vroegah was er nog liefde op het eerste gezicht…nu is er plastische
  chirurgie en kan je niet echt meer spreken van een 1e gezicht…..

  Vroegah was de shoarma wel gewoon van 1 soort vlees.

  Vroegah kon je nog gewoon met sneeuwballen gooien. Tegenwoordig
  schieten ze je gelijk neer.

  Vroegah waren de kratten bier nog van hout… en moest je doorzuipen om
  de kachel aan te houden.

  Vroegah toen de koe nog brak en het touw weg liep.

  Vroegah heette hij Sander tegenwoordig heet hij Sandra.

  Vroegah toen geluk nog heel gewoon was.

  Vroegah kon je nog ’n bakkie pleur krijgen in de koffieshop.

  Vroegah sprongen mensen VAN flatgebouwen nu VLIEGEN ze erin.

  Vroegah was (Big Brother) Kelly nog Kees.

  Vroegah hadden we nog hardwerkende ambtenaren.

  Vroegah heette een Twix nog gewoon een Raider en M&M’s waren Treets.

  Vroegah hoefde je nog niet zoveel geschiedenis te leren.

  Vroegah toen kinderen het nog niet zo druk hadden.

  Vroegah was het bier nog goedkoop.

  Vroegah toen we voor een loempia nog naar Vietnam moesten.

  Vroegah toen Michael Jackson nog een neger was met een neus!

  Vroegah haalden we de bolletjes gewoon bij de bakker en niet op de
  antillen.

  Vroegah…. toen de kratjes nog geel waren……

  Vroegah had je geen covers, toen schreven ze hun muziek nog zelf.

  Vroegah had je niet zoveel veiligheid, maar had gewoon iedereen
  normen en waarden.

  Vroegah kwam de SRV man je lege kratjes bier nog halen, nu moet
  je zelf sjouwen.

  Vroegah heette de agent Wout nu wordt hij wout genoemd.

  Vroegah kon je nog gewoon pannekoeken eten.

  Vroegah gebruikte je een veter voor je schoenen, nu voor voor je reet.

  Vroegah dronk men nog bier en geen breezah.

  Vroegah had je nog de gulden, nu heb je de pleuro.

  Vroegah wist men helemaal niet wat darten was nu ken niemand meer wachten
  tot de eerste week van januari.

  Vroegah kon je nog voor een geeltje kacheltje lam worden.

  Vroegah dronk je gewoon lekker een bakkie pleur met een grote sprits,
  tegenwoordig mot je minimaal een Senseo Crema hebben om er bij te horen.

  Vroegah speelde GAE nog in de ere-divisie! Volgend jaar is het weer net
  als Vroegah!

  Vroegah is nooit grappig.

  Vroegah was de mist nog zo dik, dat je je fiets er tegenaan kon zetten.

  Vroegah zaten er nog 7 in een sixpack.

  Vroegah bezorgde Barney nog post.

  Vroegah moest je kogels zelf ophalen. Nu worden ze met de post bezorgd.

  Vroegah had F.C. Zwolle geen goeie voetballers. Nu nog steeds niet!

  • Vroegah werden de joden nog gewoon afgevoerd per trein naar verschillende kampen. Nu zitten ze in de top van de publieke omroep, het OMT, het RIVM, D666, en alle leveranciers van vaccinaties….

 13. Wat een bizar intellectueel stuk met moeillijke woorden die velen uit die arbeidersklasse niet zullen begrijpen. Nederland kent veel protestanten, dus katholieke arbeiders is nog maar de vraag. Het stuk gaat dus niet over de demonstratie, opnieuw door Hooligans kapot gemaakt, wat Grapperhaus legitimeert om Demonstratierecht voorgoed uit de wet te halen. Niet alleen deze demonstratie, Maar vele EU demonstraties, vreedzaam opgezet werden door Hooligans en relschoppers met vuurwerk naar de klote geholpen. Onder die hooligans en relschoppers vele undercover politie in zwarte relschopper kledij. Net als in BLM demonstraties in de USA. Een ooggetuige die net aan kwam lopen werd door een man die uit politieauto sprong, geslagen en ook al zei hij het gebied te willen verlaten, dat werd hem verboden. Net als in eerdere gefilmde demonstraties in andere steden. Het patroon is bekend. Dit keer schiet de ME met scherp en ik zie op beeld ene Jusuf als voor dood neervallen. In MSM ontkent de politie ten stelligste dat er doden zijn gevallen. Marco van Onrecht tv moest voor zijn leven vechten. Ik heb letterlijk het begin van de gastarbeiders toestroom meegemaakt in het Oude Westen, Rotterdam. Samenleven met turkse vrouwen geen pretje en met turkse mannen van buiten de wijk al helemaal niet. Zwarte Surinamers grappig met hun directe Wil je met me neuken. Maar het constante tasjesroven, het feit dat alle kinderen in die wijk met messen bewapend waren was minder leuk. Net als dat wurgkoordje om de nek van mijn toen 6 jarige dochter, Ik ben dus gevlucht. Vroeger demonstreerde ik zelf. Met vele vrouwen bezetten wij het Hofplein en kon er geen auto meer door. Ik kan me alleen vragen wat dat nu op zou leveren. ME kwam ik ook al eerder tegen. Toen met wapenstokken, nu dus echte kogels. Rotterdammers die janken om Hooligans en wat de politie en brandweer is aangedaan. Zojuist komt op mijn FB tijdslijn voorbij dat een 12 jarig meisje in Duitsland is gestorven na en door de vaccinatie. Echte Hooligans gaan om te vechten en krijgen daar een kick van. Het doel van de demonstratie tegen 2 G volkomen ondergesneeuwd. Zijn Hooligans als beweging ook georkestreerd. Een strategie die uiterst langzaam uitgevoerd is om nu uit te monden in genocide. 3 soorten prikken. 1 placebo, 1 spuit covid in, 1 spuit kanker in. De Boosters worden nog veel geconcentreerder en erger. In Australie, waar Aboriginals jaren geleden met vele families in 1 huis gepropt werden, hun land gestolen, worden juist zij nu afgevoerd naar Quarantaine kampen. In Canada bouwen ze massale interneringskampen. Een echte Rotterdammer weet natuurlijk dat dat Concentratiekampen zijn. En ja. 40 jaar geleden zeiden de Marokkanen al in het Oude Westen, Wij gaan heel Nederland overnemen want wij groeien zo hard dat wij met veel meer zijn. Dus Duitsland bijna islamitisch. In Zweden verbieden gangs inwoners ’s avonds op straat te komen en worden 1 op de 4 zweedse jonge vrouwen verkracht door niet westerse mannen. Het Kalergi Couwenhove plan. De Conventie van Geneve. Als schrijver zijn huiswerk had gedaan dan zou hij geweten hebben dat virussen niet bestaan. Al 100 jaar is bekend dat Pasteur ongelijk had, Hetgeen hij zelf erkende op zijn sterfbed. Pasteur vs Beschamp en Bechamp had gelijk. Het is de omgeving van de cel. Ofwel Epigenetics, Bruce Lipton al tientallen jaren geleden in wetenschappelijk onderzoek bewezen. Alleen als dat afvalmateriaal, exosomen, geinjecteerd wordt worden mensen ziek. Er zit al 10 jaar een Coronavaccin in het griep vaccin. De lucht wordt kapot gechemtraild met talloze gifstoffen en de gifstoffen, zoals benzinedampen, sig rook, houtkachelrook, ook wel SMOG genoemd kan niet weg. 5 G zorgt dat de zuurstofvoorziening in ons lichaam niet werkt. 48 uur zonder zuurstof en een cel sterft. Microwavewapens maken burgers al decennia kapot. Benieuwd of die in Rotterdam ook ingezet zijn. De multiculturele samenleving is een fiasco. Heeft nadat eerste de kerken in NL leegliepen de cohesie nog verder af doen nemen en dus de veiligheid. Vlgs recent wetenschappelijk scandinavisch onderzoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in