In mijn vorige stukje speculeerde ik over de vraag of er een omslagpunt zou komen waarop zelfs de meest onwetende mensen al die lijken onder het spreekwoordelijke tapijt zouden beginnen op te merken en zich zouden afvragen of ze misschien toch iets te maken hadden met de injecties-gemaskeerd-als-vaccins. Hoewel het tweede deel daarvan nog wat verder weg weg is, lijkt het er toch op dat het aantal overtollige sterfgevallen inderdaad te groot en te onmiskenbaar aan het worden is om te negeren, schrijft Rob Slane. Dit uit de Daily Telegraph in een stuk met de titel: “Stille crisis van stijgend oversterftecijfer die Groot-Brittannië in zijn greep houdt is slechts topje van de ijsberg”:

“Groot-Brittannië is in de greep van een nieuwe stille gezondheidscrisis. In 14 van de afgelopen 15 weken zijn er in Engeland en Wales gemiddeld ongeveer 1.000 extra oversterftegevallen per week geweest, waarvan geen enkele te wijten is aan Covid. Als de huidige trend doorzet, zal het aantal extra sterfgevallen dat niet aan Covid te wijten is, dit jaar spoedig groter zijn dan het aantal sterfgevallen aan het virus – en nog dodelijker zijn dan de omicrongolf. Dus wat is er aan de hand? Deskundigen zijn van mening dat de beslissingen die de regering in de vroegste stadia van de pandemie heeft genomen, nu terug kunnen komen om te bijten. Het beleid dat de mensen binnenshuis hield, hen wegjoeg uit ziekenhuizen en hen beroofde van behandeling en eerstelijnszorg begint nu definitief zijn tol te eisen.”

Wat moeten we hieruit opmaken?

In de eerste plaats moeten wij verheugd zijn over het feit dat deze zeer onwetende mensen hebben opgemerkt dat er iets aan de hand is. Goed gedaan jongens. Blij te zien dat jullie nu opletten. En nu u toch bezig bent met opmerken en nieuwsgierig bent, zal het u misschien interesseren te weten dat dit geen typisch Brits verschijnsel is. De gegevens van de laatste 15 weken over het sterfteoverschot in heel Europa van het European Mortality Monitoring Project (EuroMOMO) laten in wezen hetzelfde zien:

  De WHO kondigt de lancering aan van een "digitaal gezondheidscertificeringsnetwerk" - wordt dit het voorspelde Merkteken van het Beest?

Ten tweede moeten wij verheugd zijn over het feit dat de monumentale dwaasheid die bekend staat als lockdown, onder kritiek komt te staan. Nogmaals, goed gedaan jongens – jullie komen er.

Ten derde moeten wij de mensen van de Telegraph en ook van de Mail waarschuwen dat zij ernstig gevaar lopen zich op het terrein te begeven van ons “samenzweringstheoretici” en “misinformatie verkondigers”, die voortdurend gewaarschuwd hebben voor de monumentale dwaasheid van lockdown en de gevolgen die er zeker uit zouden voortvloeien. Maar misschien moeten wij, “samenzweringstheoretici” en “desinformatieverspreiders”, ons er alleen maar over verheugen dat de waarheden die ons werden verweten, mainstream en zelfs respectabel worden, zij het dan zonder enige erkenning, laat staan een verontschuldiging, en veel te laat om het effect te sorteren dat zij hadden kunnen sorteren, als zij niet belachelijk waren gemaakt en gecensureerd tijdens de grootste propagandacampagne uit de geschiedenis.

Ten vierde mogen wij niet vergeten dat deze plotseling ietwat merkwaardige media-organisaties dezelfde media zijn die in het beste geval volslagen onwetend waren toen het er werkelijk op aankwam, of erger nog, openlijk medeplichtig waren aan degenen die ons deze waanzin hebben opgedrongen. Zij waren het die iedereen zwart maakten die vraagtekens zette bij een beleid dat geen enkele wetenschappelijke basis had, dat gebaseerd was op duidelijke fraude, dat niets te maken had met gezondheid en bescherming van de mensen, dat nog jarenlang en zelfs tientallen jaren onnoemelijke schade zal aanrichten, en dat eeuwenoude rechten van mensen heeft verscheurd om ongestoord door de staat hun rechtmatige gang te gaan.

Maar het laatste en belangrijkste punt dat onder de aandacht gebracht moet worden, is dat de ietwat merkwaardige Telegraph en andere bijna merkwaardige media-organisaties ongetwijfeld terecht het verband leggen tussen het feit dat er een aantal oversterftegevallen zijn opgetreden door het afzeggen van afspraken, behandelingen en operaties, maar het lijkt erop dat zij weer eens hun oude trucje uithalen om de aandacht af te leiden van de olifant in de kamer. Of eigenlijk moet ik zeggen de hele kudde olifanten in de kamer die om aandacht schreeuwt, en daarmee bedoel ik de injecties-gemaskeerd-als-vaccins en de vele mechanismen die zij hebben om de gezondheid te schaden en zelfs de dood te veroorzaken. Hier zijn er slechts enkele:

  CNN bevestigt: vrijheden zullen ook tijdelijk zijn voor gevaccineerden tegen het Coronavirus

Welnu, dat zijn tien olifanten in de kamer (naast vele andere) voor u, die misschien iets te zeggen hebben over de enorme toename van agressieve kankers, neurologische problemen, leverziekten, hartziekten, instortende atleten, jongeren die plotseling sterven, en de algemene oversterfte die wij zien. Toch worden de gevolgen die elk van die olifanten veroorzaakt op de een of andere manier nog steeds afgedaan als het product van de koortsige verbeelding van “samenzweringstheoretici” en “desinformatieverspreiders” – dezelfde “samenzweringstheoretici” en “desinformatieverspreiders” wier waarschuwingen over de gevolgen van Lockdowns nu de mainstream bereiken.

Ik laat u achter met een opzienbarend stukje informatie uit een rapport van het Society of Actuaries, dat in januari 2022 is opgesteld, maar nog maar pas in de openbaarheid is gekomen. In tabel 5.6 van hun verslag, waarin de oversterfte per gedetailleerde leeftijdsgroep wordt getoond, zien wij een alarmerende stijging van de oversterfte bij Amerikaanse burgers in de werkende leeftijd in het derde kwartaal van 2021. Ik vraag me af wat de voornaamste oorzaak zou kunnen zijn. Het was niet Covid. Het is onwaarschijnlijk dat het de gevolgen van Lockdown zijn geweest, of het afzeggen van afspraken, voor mensen van die leeftijd. Misschien willen de ietwat nieuwsgierige media het uitleggen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevaccineerden – Gevaccineerde zombies achter stuur van auto’s doden mensenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBraziliaanse president Bolsonaro wil het volk bewapenen, zodat de globalisten hen niet tot slaaf kunnen maken (Video)
Volgend artikelWaanzinnige wetenschappers wekken de Spaanse Griep weer tot leven die na de Eerste Wereldoorlog 50 miljoen mensen doodde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Stel nou eens he, stel… dat spike-eiwitten en mrna ook niet bestaan…. want als een virus nooit aangetond is, dan is een eiwitje afkomstig van datgene als helemaal niet aan te tonen. Aangezien dna en mrna nóg vele malen kleiner zijn, dan is dat ook nooit aangetoond. Wel “zichtbaar” gemaakt middels berekeningen, waar een computer dan weer een mooi (door mensen ingevoerd) tekeningetje of grafiekje van maakt. Maar nooit daadwerkelijk zichtbaar gemaakt en echt aangetoond! Het woordt WETENschap zou verbannen moeten worden. Alles wat die wetenschappertjes doen is giswerk en aannames verwarren met bewijzen. DNA? MRNA? Spike-eiwitjes? Virusjes? Besmettingen? Kom eens met KEIHARD bewijs heren en dames zelfbenoemde wetenschappertjes! Ik GELOOF jullie niet, ik doe sowieso weinig aan GELOOF. Ik ben van het BEWIJZEN. No pics? No proof!

   • @Vrijheid,
    Heb hetzelfde euvel, tik op de mobiel dus ik herken het, is soms lastig te zien welke letter je tikt, het gaat om de tekst, door fouten te tikken neemt wat je schrijft niet af in impact,
    Groet van vrije geest en autonoom medemens Flardinga

 2. redelijk relevant.
  Mocht men van plan zijn h2o2 te consumeren.
  Ik ben geen doctor en deze info is uiteraard slecht ter amusement.
  Voor INNAME.
  *35% of 50% oplossing.
  *foodgrade kwaliteit.
  *gebruik op lege maag.
  minstens 2 uur voor en na gebruik niets consumeren.
  *ruim verdunnen alleen met demiwater.
  drink daarnaast meer water dan je normaal doet.
  * bouw gebruik heel langzaam op.
  start bijv. met één druppel op een glas demiwater, twee dagen later twee druppels.
  *verhoog de dosering niet eerder voordat als ervaringen als hoofdpijn, vermoeidheid, diarree/verstopping, misselijkheid, overmatige slijmproductie helemaal weg zijn.
  Er wordt beweerd dat dit normale procedé van het lichaam zijn om afval te verwijderende geen teken van ziekte of vergiftiging. Deze symptomen op elk moment van de dag komen en gaan, dat bepaalt je lichaam.
  *na inname ong. 2 uur geen lichamelijk activiteit.
  *h2o2 in een sterke oxidant, daarom zal anti-oxidanten zoals vit.C tegen werken.
  Tekenen van te kort zoals bloedend tandvlees of blauwe plekken nauwkeurig in de gaten houden en aanvullen op natuurlijke wijze op een ander tijdstip van de dag.( met bijv. één eetlepel zelf gemaakte zuurkool.).
  * stoppen wanneer je wil.
  * reukvermogen kan tijdelijk ‘veranderen’ (no biggie).
  Ik heb persoonlijk hiermee geen resultaten geboekt zoals toename van energie en herstelvermogen en decimering van decennia ‘niet door medici te verklaren’ rug/nek/oorpijn en
  gebitsproblemen.
  Ik raad iedereen met nadruk af om dit zelf te doen en vooral naar een arts te gaan voor advies.

 3. h2o2 is dat niet de robot uit starwars ?
  Verder begrijp ik geen ruk van je hele draadje.
  Wat mij wel doet fronsen is je laatse alinia (Ik raad iedereen met nadruk af om dit zelf te doen en vooral naar een arts te gaan voor advies.) WTF 😀
  (Ons hele leven lang produceert ons menselijk lichaam waterstofperoxide. Het immuunsysteem gebruikt deze natuurlijke substantie om externe gevaren te oxideren.)
  Ben je reclame aan het maken gast . Wil je mij op de kast jagen met een kul verrrhaal.
  (Iemand die nooit ziek (koorts) is kan een ernstig zuurstoftekort hebben
  Heb niet de illusie (of de arrogantie) dat nooit ziek zijn hetzelfde is als beresterk zijn of oergezond zijn.
  Ik ken genoeg verhalen van mensen die spontaan dood neervallen door een hart- of herseninfarct of ‘plotselinge’ uitgezaaide kanker.
  Deze mensen ‘hadden nooit wat’. Misschien was dat wel het probleem. Door zuurstoftekort kan het lichaam niet goed ontgiften. Ben je een slechte ontgifter? Zuurstoftekort! Ontgifting is het naar buiten duwen van gifstoffen.
  Vaak zijn daar warmte mechanismes mee gemoeid (zuurstof dus): zweten, koorts, ontstekingen.
  Dit noemen we ziekte, in werkelijkheid is dit een reinigingsproces en alleen voldoende zuurstof maakt dit mogelijk. Wie nooit ziek is zou wel eens structurele celverstikking kunnen hebben!
  Wat hebben dokters te zeggen over waterstofperoxide?
  Hoewel de medische gemeenschap nog niet (althans niet openlijk) gelooft in de werking van ozon- en zuurstoftherapie, is er een groeiend aantal artsen en onderzoekers die het gebruik ervan promoten.
  Veel dokters die met waterstofperoxide en ozontherapie werken claimen dat het misschien wel het grootste geneeswonder is van deze tijd.
  In een artikel van Dr. David G. Williams, één van werelds grootste autoriteiten op het gebied van natuurlijke genezing, wordt waterstofperoxide zeer hoog aangeprezen.
  Zijn woorden: “Na grootschalig onderzoek, klinisch werk en experimenten is mijn conclusie dat waterstofperoxide zeer effectief is in zijn werking. Hoewel een groot deel van de lezers nooit overtuigd zullen zijn van de veilige en effectieve werking van H2O2, ben ik dit wel. Het is goedkoop, gemakkelijk te verkrijgen en het werkt!”) Ben prakties nooit ziek .. Kan volgens jouw verhaal vast mijn kist bestellen .. Doe ff normaal 😏

 4. gister heb ontdekt dat de mensen die in een vroegtijdig stadium omvallen eigenlijk collateral damage zijn…
  de echte reden voor de seruminjecties zijn te herleiden uit de patentgegevens die Dr. Ariyana Love verzameld heeft in de volgende artikelen:

  https://ambassadorlove.wordpress.com/2021/12/26/who-cdc-confirm-variants-caused-by-gene-deletion-and-mutation/
  https://ambassadorlove.wordpress.com/2021/12/08/covid-19-patent-horrors/
  https://ambassadorlove.wordpress.com/2021/11/14/epigenetics-vaccines-are-deleting-human-genes-transfecting-cells-with-ebola-marburg/
  https://ambassadorlove.wordpress.com/2021/12/08/covid-vaxx-patents-gene-deletion-lentivirus-cdna-and-no-stop-codons/

  deze verwijzingen staan in het volgende artikel, dat een goede samenvatting is van wat er werkelijk aan de hand is.
  https://www.niburu.co/lezersbrieven/17703-ze-slopen-niet-alleen-de-maatschappij-maar-ook-je-dna

  God is geen sadist, daarom bestaat er geen hel, maar voor deze duivels…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in