De sterfte aan veel voorkomende ziekten nam af voordat vaccins op grote schaal werden ingevoerd. Daartoe behoren ziekten als roodvonk, waarvoor nog geen vaccin bestond. Vaccins zijn dus niet verantwoordelijk voor de afname van veel voorkomende infectieziekten, maar betere sanitaire voorzieningen en schoonwatersystemen.

Dr. Paul Thomas blaast het conventionele vaccinverhaal op

De grafieken zijn ronduit vernietigend; te weten:

Terwijl u de korte VIDEO bekijkt, overdenkt u het onderstaande:

Vraag: zijn er vaccins nodig?

Antwoord: NEE.

Vraag: zijn vaccins veilig?

Antwoord: NEE.

Vraag: zijn gevaccineerde kinderen gezonder dan ongevaccineerde kinderen?

Antwoord: NEE!

En laten we nu de belangrijkste vaccins overwegen:

NIET gehoorzamen.

Via 2nd Smartest Guy in the World.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccin Verworven Immuun Deficiëntie Syndroom (VAIDS): “We moeten verwachten dat deze immuunerosie zich op grotere schaal zal voordoen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Twintig grimmige realiteiten blootgelegd door lockdowns
Vorig artikelOntmoet de nieuwe baas; Poetin verlegt kritieke koolwaterstoffen naar het Oosten en laat Europa in de kou staan
Volgend artikelWaarom het Globalistische Amerikaanse Imperium de Derde Wereldoorlog niet kan winnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

 1. Grafieken kunnen veel bewijzen. Wat je maar wil. B.v.
  In een zorgcentrum zitten 30 mensen, allen rond de 80 met vele gebreken
  1 persoon niet gevaccineerd; 29 personen dubbel met booster.
  Nu breekt er Corona uit en 16 mensen komen te overlijden. 1 ongevaccineerd en 15 volledig gevaccineerd.
  In een grafiek zou dit met op de X as het percentage overleden niet gevaccineerden en op de Y-as het percentage overledenen volledig gevaccineerden.
  De grafiek geeft dan aan 100 % van de ongevaccineerden zijn overleden en (15van de dertig) 50% van de volledig gevaccineerden.
  Dit is dan een bewijs dat vaccinatie wel degelijk helpt.

  Je kunt ook zeggen: vaccinatie help niet want er zijn 15 mensen overleden ondanks dat ze door vaccinatie beschermd zouden moeten zijn.

 2. Jullie geloven maar wat jullie willen ik ben een mens en ziektes horen bij het leven en ja daaraan kan je dood aan gaan maar de giftspuit zal dat niet ver komen is mijn mening.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in