Twee Zweedse tienermeisjes vierden feest met vluchtelingenkinderen in een asielaccommodatie in het zuiden van Stockholm – het feest eindigde met één van de meisjes met messteekwonden in haar gezicht omdat ze seks weigerde. De officier van justitie wil de bekkensnijder deporteren, de vraag van de leeftijd van de man wordt nu onderzocht door de Hoge Raad. – Het is exponentieel toegenomen. Er komen steeds meer asielzoekers naar Zweden die hun identiteitsbewijs weggooien, zegt Hoge Raad bureauchef My Hedström.

Foto: Foto’s van het feest en het ziekenhuis waar het 17-jarige meisje werd verzorgd nadat ze was gesneden door Karim Ageri werden verspreid op social media. Karim beweert dat hij nog maar 16 jaar oud is en de vraag over zijn leeftijd wordt behandeld door het Hooggerechtshof © social media / Politie

Het was de avond van 10 november vorig jaar [N.v.d.r. 2016] dat er een feestje werd gehouden in een asielaccommodatie voor niet-begeleide minderjarige vreemdelingen in het zuiden van Stockholm. Volgens documentatie van het OM was er alcohol en drugs op het feest aanwezig. Twee Zweedse tienermeisjes, 16 en 17 jaar oud, waren ook aanwezig en vierde een feestje met de asielzoekers, schrijft Fria Tider.

De “vluchtelingenkinderen” waren zeer geïnteresseerd in de Zweedse meisjes, vooral één van hen die volgens zijn asielaanvraag de naam Karim Ageri draagt, 16 jaar oud is, en afkomstig uit Algerije. Karim greep het 17-jarige meisje tussen haar benen, probeerde haar op de mond te kussen en maakte duidelijk dat hij seks met haar zou hebben. Toen hij niet de afwijzing van de 17-jarige kon accepteren, kozen de twee meisjes ervoor door het raam te klimmen om uit de asielaccommodatie te ontsnappen.

  Linkse vrouw wisselt van kant: "Ik was een nuttige idioot in dienst van het globalisme"

Maar Karim volgt haar. Hij trekt een mes en snijdt het 17-jarige meisje twee keer in het gezicht, terwijl hij in een taal tegen haar schreeuwt die ze niet verstaat.

Het 17-jarige meisje werd onder meer in de wang gesneden. Foto: Politie

De openbare aanklager Marie Skeppstedt Törnström, die in eerste instantie verantwoordelijk was voor deze zaak, is van mening dat Karim Ageri een volwassen man is van ten minste 21 jaar oud, die na het uitzitten van zijn straf gedeporteerd moet worden uit Zweden.

Het kantongerecht van Södertörn was het er niet mee eens. In december verleden jaar nam het kantongerecht genoegen om  Karim tot jeugdzorg te veroordelen en verwierp de vraag voor uitzetting. Het vonnis werd in hoger beroep door het Zweedse hof van beroep afgewezen en verscheurde de uitspraak van het kantongerecht.

Nu gaat de Hoge Raad van Zweden de leeftijd van Karim Ageris beslissen en het bewijsmateriaal beoordelen betreffende de niet-begeleide minderjarigen die zijn veroordeeld voor de misdaden, aldus Fria Tider.

De officier van justitie beroept zich onder andere op bewijs van tandröntgenonderzoek waaruit blijkt dat Karim Ageri “ten minste 19,2 jaar” oud is. Odontoloog Irena Dawidson, die het onderzoek heeft verricht, schrijft in haar verklaring dat Karim nog ouder zou kunnen zijn.

My Hedström is hoofd van het bureau van de Hoge Raad en ziet er naar uit dat deze zaak in het Hooggerechtshof behandeld wordt en Zweden een jurisprudentie krijgt waar alle rechtbanken aan moeten voldoen.

Hedström benoemt de problematiek van alle asielzoekers die naar Zweden komen en beweren kinderen te zijn, terwijl het volwassenen zijn.

“Vanwege de huidige situatie in is dit exceptioneel toegenomen. Er komen steeds meer naar Zweden die hun identiteitsbewijs weggooien, of verklaren dat ze niet weten wat hun leeftijd is”, zegt My Hedström.

Karim Ageri heeft eerder asiel aangevraagd in Duitsland en is, volgens een asielaanvraag van verleden jaar, een Arabische man met de naam Mohamed die over een paar weken 28 jaar oud wordt. Volgens andere identiteitsdocumenten waar gerechtsonderzoekers de hand op wisten te leggen, is hij in 1986 geboren en 30 jaar oud.

“Hij zegt dat hij in Algerije geboren is, maar heeft zich in Duitsland gelegitimeerd met een paspoort van Tunesië. Dus we weten het nog steeds niet. Hij heeft zich ook gelegitimeerd in Marokko met een Marokkaanse identiteit. Waar die echt vandaan komt is nog steeds een raadsel”, zegt Hedström.

“Om vast te stellen wie en hoe oud Karim Ageri is, wordt belemmerd door de Arabische landen in Noord-Afrika die er niet naar uitzien om deze criminelen terug te nemen. Als men via Interpol of ambassades contact opneemt om informatie in te winnen, krijgt men altijd ontwijkende antwoorden”, verklaart Hedström.

“Het eind van het verhaal is dat ze hun eigen leeftijd en geboorteland kunnen kiezen”.

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Vorig artikelDit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden
Volgend artikelAsielzoeker achter mesaanval op daklozen – scandeerde “Allahu Akbar”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in