This Has Gotta Stop” is de naam van het nieuwe lied van de legendarische gitarist Eric Clapton, die zich reeds heeft geuit als criticus van de maatregelen in de COVID-19 pandemie. Hij dreigde concerten te annuleren waar alleen ingeënte mensen zouden worden toegelaten. Hij beschreef ook zijn eigen vaccinatie als een rampzalige ervaring, bericht De.rt.com.

De wereldberoemde musicus Eric Clapton, die zelf zijn ervaring met de vaccins van AstraZeneca als “rampzalig” omschreef, heeft een nieuw lied uitgebracht met de titel “This Has Gotta Stop” – de nieuwste reden voor de Woke meute om de rocker als anti-wetenschap te bestempelen.

“Dit moet stoppen. Genoeg is genoeg. Ik kan deze onzin niet langer aan,” begint hij zijn nieuwe lied. Clapton gaat verder met het bezingen van bepaalde details die een echo zijn van eerdere uitspraken van hem over zijn Corona-vaccinatie. “Ik wist dat er iets mis was toen je de wet begon te bepalen. Ik kan mijn handen niet bewegen, het zweet breekt me uit. Ik wil huilen, ik kan er niet meer tegen,” zingt hij in het lied.

Een geanimeerde muziekvideo werd deze week samen met het lied uitgebracht. Daarin zijn stokfiguren te zien die borden omhoog houden met boodschappen als “Genoeg is genoeg” en “Vrijheid”. De video toont ook de beleidsmakers in de politiek die massa’s mensen rechtstreeks of via de televisie hypnotiseren.

Clapton was altijd zeer uitgesproken geweest in zijn kritiek op de pandemiemaatregelen en bracht zelfs een ander protestlied uit, “Stand and Deliver”, dat gericht was tegen de omstandigheden tijdens de Coronacrisis. De samenwerking met Van Morrison, die in december werd uitgebracht, leverde Clapton veel kritiek op en leidde ertoe dat hij ervan werd beschuldigd anti-vaccinatie en anti-wetenschap op zich te zijn.

  9 op de 10 COVID-doden betreffen gevaccineerde mensen

Een beschuldiging die zijn nieuwe lied nu heeft versterkt. Hij wordt dan ook met heel wat sarcasme onthaald, onder meer door verschillende gebruikers op Twitter.

“Net geluisterd naar het nieuwe Eric Clapton nummer. Ironisch genoeg voelt het alsof het nummer een booster nodig heeft,” twitterde schrijver en Rolling Stone redacteur David Wild.

“Ik wou dat ik al het geld dat ik ooit heb uitgegeven aan Eric Clapton-concertkaartjes kon terugkrijgen en het kon doneren om meer mensen te helpen zich te laten vaccineren,” schreef een Twitter-gebruiker.

Er is ook een poging om de rollen om te draaien en Clapton’s standpunt over de kwestie als zinloos af te schilderen.

“Waarom nemen mensen gezondheidsadvies aan van Eric Clapton? Zouden ze ook luisteren naar een dokter die nooit gitaarles heeft gehad en probeert ‘Layla’ te spelen?” zei een andere gebruiker.

“Het lied is al viraal gegaan, maar ik kan niet stoppen met er naar te luisteren. De producer en de technicus moeten in een ‘Go on Eric, son’-Wind-up-Trip zijn geweest en zich daarna in de kroeg kapot hebben gelachen. Absoluut bewijs dat (rechtse) politiek creativiteit vernietigt,” luidde een ander Twitterbericht.

Anderzijds hebben sommige mensen die Clapton’s kritiek op het pandemiebeleid blijven steunen, de musicus bedankt voor zijn moed.

“Steun artiesten die de moed hebben om vanuit hun hart te schrijven, zelfs als ze weten dat de wolven zullen aanvallen,” twitterde de conservatieve muzikant Ricky Rebel.

Clapton heeft naar verluidt in juli gezegd dat hij zou weigeren op te treden in het groeiende aantal zalen dat van de aanwezigen eist dat zij ingeënt zijn. In een verklaring die werd vrijgegeven via het Telegram-account van filmproducent Robin Monotti, zei hij:

  Italië's Meloni verzekert dat er nooit meer gedwongen bedrijfssluitingen, groene passen of verplichte lockdowns zullen zijn (Video's)

“Ik wil erop wijzen dat ik niet zal optreden op een podium waar een gediscrimineerd publiek aanwezig is. Als niet iedereen aanwezig kan zijn, behoud ik me het recht voor de show te annuleren.”

De muzikant heeft voor het najaar verschillende concerten gepland in de Verenigde Staten, voornamelijk in steden in het zuiden van het land, waaronder Austin (Texas) en Nashville (Tennessee).

Het is onwaarschijnlijk dat hij in de nabije toekomst naar Duitsland zal reizen in verband met de 2G-discussie. In Duitsland had Helge Schneider al eens een concert voortijdig beëindigd omdat de aanwezige gasten vanwege hygiënevoorschriften in van elkaar afgeschermde strandstoelen moesten zitten en er geen passende sfeer ontstond. Een concert van Nena in juli werd ook vroegtijdig stopgezet vanwege het Corona-beleid.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Coronavaccins: Groot-Brittannië geeft rapport vrij over dodelijke bijwerkingenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBent u een zoeker naar de waarheid of een gelovige in leugens?
Volgend artikelAls we kijken naar wat er gebeurt, lijkt het me duidelijk dat er sprake is van een gecoördineerde vernietiging van hele landen en hun economische sectoren
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

 1. Wat voor een maatschappij hebben ze gemaakt. Inderdaad stupiditeit en het laagste is van wat er overblijft na de modificatie.
  De tweespalt is het begin van het einde, dan wel zal voor beide partijen een hoop ellende brengen.
  Het angstsyndroom heeft vaste voet gekregen maar hoevelen zullen hoe overleven?

  • Gaat komen… komt eraan!
   Wait and see…. Niet alleen rappers… ook rockbands en Emily Sandé en “we are the world” artiesten… Focus op het breder aspect!

 2. Het begin is precies “letter to the president” van Cat Mother….

  verder prima initiatief, maar het is uiteindelijk buigen of vechten. Lijkt me dat op die fiets beter kan worden voorbereid. Het geweld tegen burgers door overheid komt richting gericht doden….het zal er komen, de agressie tegen burger door personeel van die overheid en respect voor andere mensen in het algemeen is van de rem aan het gaan, wereldwijd. Alles word gek….Daar kan maar een gevolg aan zijn. Guerillia is daarbij de beste en meest effectieve vorm. Misschien in zijn volgende song…

 3. ‘Op zondag 5 september 2021 vult het Verzet van Nederland de straten van Amsterdam. Inmiddels hebben al 64 organisaties zich aangemeld om project SAMEN VOOR NEDERLAND te steunen. Doelstelling: 50.000+ op 5/9 om 12.00u op de Dam in Amsterdam. Het volk laat zich horen en zien. Wij strijden voor ons Nederland. Het beleid van kabinet Rutte & Co moet gestopt worden. Wanneer? Nu! Alle 64 aangesloten partijen verzoeken u dan ook om uw steun. Deel onze berichtgevingen. Kom op 5/9 naar Amsterdam. Overtuig iedereen om mee te komen. Eerstelingen, ervaren rotten, ongevaccineerden én gevaccineerden, jong en oud. VOOR VRIJHEID NU! ‘

  https://nederlandinverzetshop.nl/nieuwsbrief-25-8/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in