Foto: Brittany Colette op Unsplash

Dezelfde nieuwe vorm van longontsteking die naar verluidt in communistisch China in omloop is, zou zich nu ook in Denemarken verspreiden.

Mycoplasma pneumoniae, een bacteriële infectie waarvan bekend is dat deze de ziekte veroorzaakt die bekend staat als “witte long syndroom” longontsteking die niet reageert op de meeste antibiotica, heeft naar verluidt “epidemische” niveaus van infectie bereikt in Denemarken, wat nieuwe zorgen veroorzaakt over een nieuwe uitbraak van de ziekte, schrijft Ethan Huff.

Beijing zegt ongeveer hetzelfde over wat het een “mysterieuze” golf van longontsteking noemt die net op tijd voor het winterseizoen is gearriveerd. China’s mysterieuze longontsteking wordt gekenmerkt door een ontsteking van de longen, vooral bij kinderen.

Terugkijkend naar de dagen van het Wuhan coronavirus (COVID-19) is er een terugkeer naar gezichtsmaskering en sociale afstand, die in heel China sterk worden aanbevolen. Op circulerende video’s is te zien hoe in Hazmat-pak geklede arbeiders een soort chemisch ontsmettingsmiddel sproeien in scholen, gangen en buiten.

Witte longsyndroom longontsteking uitbraken komen ongeveer elke vier jaar voor in Denemarken
Volgens het Deense Statens Serum Institut (SSI) is het aantal witte long syndroom longontstekingen de afgelopen vijf weken verdrievoudigd. Overheidsfunctionarissen waarschuwen dat veel kinderen dit winterseizoen “geveld” zullen worden.

In het nabijgelegen Nederland is er naar verluidt een “alarmerende piek” in het aantal gevallen van kinderen met longontsteking, wat naar verluidt ook een probleem is in Zweden.

Al deze overheidswaarschuwingen uit China en verschillende Europese landen doen vrezen voor een nieuwe uitbraak op het continent en dat veel andere nabijgelegen landen binnenkort ook getroffen zullen worden.

  Hier is meer bewijs dat COVID "vaccins" MILJOENEN mensen hebben gedood

M. pneumoniae-infecties lijken op milde griep, net zoals COVID-19 dat was. Soms wordt de ziekte “wandelende longontsteking” genoemd en er wordt gezegd dat kinderen er het meest vatbaar voor zijn.

Gewone antibiotica zoals penicilline hebben geen effect op de aandoening, die naar verluidt ongeveer elke vier jaar voorkomt in Denemarken, meestal in de late herfst en vroege winter.

De laatste keer dat zo’n uitbraak in Denemarken plaatsvond was in 2018, wat betekent dat het Scandinavische land ruimschoots toe is aan een nieuwe.

“De afgelopen vier jaar was het aantal mycoplasma-infecties extreem laag en daarom is het niet ongebruikelijk dat we nu een epidemie hebben”, zegt SSI senior onderzoeker Hanne-Dorthe Emborg. “We hebben er eigenlijk op gewacht sinds we het land sloten na de COVID-pandemie.”

Dit jaar wordt echter verwacht dat het aantal infecties hoger zal zijn dan normaal, net als in China.

“Juist omdat het aantal de afgelopen drieënhalf jaar zo laag is geweest, en er dus een groep kinderen is die geen immuniteit heeft opgebouwd, kunnen we dit seizoen waarschijnlijk ook een hogere incidentie verwachten dan wat we hebben gezien tijdens eerdere mycoplasma-epidemieën vóór de pandemie,” aldus Emborg.

Singapore is een ander land waar mycoplasma-infecties toenemen en is ook een land waar voorheen bijna iedereen gedwongen werd om zich te laten “vaccineren” voor COVID.

Toen de Chinese minister van Buitenlandse Zaken Wang Yi werd gevraagd naar meer gegevens over de uitbraak, verklaarde hij dat de nieuwe uitbraak “een veel voorkomend fenomeen is in veel landen en in China onder effectieve controle is gebracht.”

  Het COVID-19 vaccin complot

“China’s interactie met de internationale gemeenschap zal door geen enkele factor worden beïnvloed en we verwelkomen meer bezoeken van vrienden uit de hele wereld”, voegde Wang eraan toe.

Andere gerelateerde aandoeningen die de schuld krijgen van de nieuwe mycoplasma-uitbraak in China zijn seizoensgriep en RSV (respiratoir syncytieel virus), dezelfde circulerende ziekten die zich in China verspreidden vlak voordat COVID een “pandemie” werd.

Zal witte long syndroom longontsteking de volgende “pandemie” worden?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kinderen over de hele wereld beginnen “witte long syndroom” te ontwikkelenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGevaccineerde mensen hebben meer kans op bloedafwijkingen, ooraandoeningen: Studies
Volgend artikelEen flikkering van Stalingrad in Ruslands overwinning in Donbass en Zaporozhye
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

22 REACTIES

 1. Is dit het bekluier syndroom? Of komt dit door de vaccins? Of sproeien ze dit met hun chemtrails?

  Tijdens de Spaanse griep ging bijna iedereen dood aan bacteriële longontstekingen door de mondkapjes ipv de Spaanse griep. Wie niks leert van de geschiedenis, herhaalt de geschiedenis.

  Zijn ze al goedkope en eenvoudige medicijnen aam het verbieden die dit in een paar uur/dagen kunnen genezen?

 2. Hellgates heeft het toch al aangekondigd: de volgende epidemie zal voornamelijk kinderen treffen en zal veel erger worden dan alle voorgaande epidemieën.
  Heel waarschijnlijk heeft hij zijn “vaccins”, natuurlijk gebaseerd op mRNA technieken, al klaar.
  Eerst de ouderen opruimen, want dat zijn toch meer ‘nutteloze eters’ en nu zijn de kinderen aan de beurt om de bevolking uit te dunnen.
  Hoe voorspelbaar!

 3. Blijf ver weg van supermarkten. Kweek zelf 100procent biologische groenten.
  Maak zelf je wijn.
  Als je een waterput hebt drink dan dat water, nooit regenwater of water uit de kraan. Ik heb alles getest!
  Ga NOOIT naar fastfoodketens en vertrouw de overheid niet.
  Gebruik natuurlijke producten zoals honing, gember, ui, look enz…. om zoveel mogelijk weerstand op te bouwen.
  Leef basic en geef geen geld aan luxeproducten en spaar de natuur.
  Ieder mens heeft voor minstens 10 jaar kleding hangen in zijn kast. Dus stop met die economie even te steunen.
  Gebruik NOOIT giftige medicijnen. Enkel pijnstillers als het moet maar laat je lichaam zelf recuperen.( Germaanse geneeskunde)
  Blijf weg van alle gifspuiten en andere rommel zoals zogezegde vitaminepreparaten. Het doet meer slecht dan goed en ze zijn scheiteduur.
  En tot slot; zeg even tegen de persoon die met je samenleeft dat je hem of haar heel graag ziet. Dat doet wonderen met de gezondheid!

  • Vanaf onze geboorte worden kinderen in een steriele omgeving ‘groot’ gebracht dus kan er van een gezond afweersysteem ook geen sprake zijn. En als dat al iets zou voorstellen wordt dat middels de injectie campagnes volledig vernield. Statistieken van de volksgezondheid laten steeds weer zien dat sinds het begin van de inentingen begin jaren ’60 de kindersterfte weer is toegenomen! Dat er überhaupt nog gezonde kinderen rondlopen is een waar wonder der natuur…

 4. Geen artikel van overzee nodig, het gaat er om wat er in uw huiselijke omgeving gebeurt.

  Vannacht is de 5G opgeschroeft!!! na een poos op een laag pitje te hebben gestaan.
  Het gebeurt terwijl u slaapt.

  Het meest voelbaar in de torso, iets minder in de rest v.h. lichaam.
  Een soort trilling die lijkt op een lange stroomstoot, zonder pijn.

  Hart, longen, zenuwen, steken in het hoofd, bloed wordt zuurstofarm.
  Laat u niet gek maken, maar waak over uw gezondheid.
  Het beste allemaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in