De mysterieuze sterfgevallen rond Bill & Hillary Clinton – De volledige Clinton Dead Pool

7

De lijst van de doden rond de Clintons wordt steeds langer en langer. Hier de volledige ‘Clinton Dead Pool‘.

1 – James McDougal – Clinton’s veroordeelde Whitewater partner stierf blijkbaar aan een hartaanval terwijl hij in eenzame opsluiting zat. Hij was een belangrijke getuige in het onderzoek van de Amerikaanse advocaat Kenneth Starr naar de transacties van president Bill Clinton in Whitewater.

2 – Mary Mahoney – een voormalige Witte Huis werkneemster werd vermoord in een Starbucks coffeeshop in Georgetown in juli 1997. De moord vond plaats kort nadat ze besloot haar verhaal over seksuele intimidaties in het Witte Huis openbaar te maken.

3 – Vince Foster – voormalig Witte Huis consultant, collega en vriend van Hillary Clinton bij Rose Law Firm in Little Rock. Hij stierf aan een schotwond in het hoofd – vermeende zelfmoord.

4 – Ron Brown – Minister van Handel en voormalig voorzitter van de DNC. Naar verluidt stierf hij bij een vliegtuigongeluk. Een patholoog meldde dat er een gat in Brown’s schedel zat dat leek op een schotwond. In de periode voor zijn dood sprak Brown in het openbaar over zijn bereidheid om een deal te sluiten met aanklagers. De andere vliegtuigpassagiers zijn ook overleden. Een paar dagen later zou de luchtverkeersleider zelfmoord hebben gepleegd.

5 – C. Victor Raiser II – Raiser, een belangrijke acteur in de Clinton Fund Raising Organisation, overleed in juli 1992 bij een privé vliegtuigongeluk.

6 – Paul Tulley – politiek directeur van het Democratisch Nationaal Comité, werd in september 1992 dood aangetroffen in een hotelkamer in Little Rock. Clinton zelf beschreef hem als een “goede vriend en betrouwbare adviseur”.

7 – Ed Willey – werd in november 1993 dood aangetroffen in het Virginia-woud met een schotwond in zijn hoofd – vermeende zelfmoord. Ed Willey stierf op dezelfde dag dat zijn vrouw Kathleen Willey beweerde dat Bill Clinton haar in het Witte Huis had betast. Ed Willey was betrokken bij verschillende Clinton fondsenwervers.

8 – Jerry Parks – het hoofd van Clinton’s Little Rock gouverneursteam, werd dood aangetroffen in zijn auto op een verlaten kruising buiten Little Rock – vermeende zelfmoord. De zoon van de Parks rapporteerde dat zijn vader een dossier over Clinton voorbereidde dat dreigde om informatie vrij te geven. Na zijn dood waren de dossiers op mysterieuze wijze uit zijn huis verwijderd.

  De oorlog tussen Israël en Hamas bevordert REEDS de agenda van de Grote Reset

9 – James Bunch – zou ook zelfmoord hebben gepleegd met een vuurwapen. Er werd gemeld dat hij een “Zwartboek” bijhield met de namen van invloedrijke persoonlijkheden die prostituees in Texas en Arkansas bezochten.

10 – James Wilson – werd dood aangetroffen in mei 1993. Hij heeft zichzelf opgehangen, zeiden ze. Er werd gemeld dat hij verbonden was met Whitewater.

11 – Kathy Ferguson – Danny Ferguson’s ex-vrouw, werd in mei 1994 dood aangetroffen in haar woonkamer met een schotwond in haar hoofd. Er werd melding gemaakt van een vermeende zelfmoord, hoewel er verschillende gepakte koffers waren, alsof ze wilde reizen. Danny Ferguson was samen met Bill Clinton aangeklaagden in de Paula Jones-rechtszaak. Kathy Ferguson was een mogelijk bevestigende getuige voor Paula Jones.

12 – Bill Shelton – Arkansas State Trooper en verloofde van Kathy Ferguson. Kritisch op de vermeende zelfmoord van zijn verloofde, werd hij in juni 1994 met een schotwond dood aangetroffen bij het graf van zijn verloofde – vermeend zelfmoord met vuurwapen.

13 – Gandy Baugh – advocaat van Clintons vriend Dan Lassater, overleed toen hij in januari 1994 uit het raam van een hoog gebouw sprong. Zijn cliënt was een veroordeelde drugsdealer.

14 – Florence Martin – accountant en CIA-onderaannemer, was verwant aan de zaak Barry Seal van de drugssmokkel. Ze stierf aan drie schotwonden.

15 – Suzanne Coleman – zou een affaire met Clinton hebben gehad toen hij procureur-generaal van Arkansas was. Ze stierf aan een schotwond in haar achterhoofd – een vermeende zelfmoord. Op het moment van haar dood was ze zwanger.

16 – Paula Grober – was Clinton’s tolk voor doven van 1978 tot haar dood op 9 december 1992. Ze kwam om het leven bij een auto-ongeluk.

  De Grote Reset: De klok van de beschaving terugdraaien

17 – Danny Casolaro – een onderzoeksjournalist die onderzoek deed naar Mena Airport en de Development Finance Authority in Arkansas. Blijkbaar sneed hij zijn polsen door in het midden van zijn onderzoek.

18 – Paul Wilcher – Advocaat die corruptie op Mena Airport onderzoekt, werd op 22 juni 1993 dood aangetroffen in een toilet. In zijn appartement in Washington DC had hij Janet Reno 3 weken voor zijn dood een rapport gegeven.

19 – Jon Parnell Walker – Whitewater onderzoeker voor Resolution Trust Corp. Walker sprong in augustus 1993 van zijn balkon in Arlington, Virginia. Hij onderzocht het Morgan Guaranty schandaal.

20 – Barbara Wise – werkneemster van de afdeling Handel. Ze werkte nauw samen met Ron Brown en John Huang. Doodsoorzaak – onbekend. Ze stierf op 29 november 1996. Haar gekneusde, naakte lichaam werd gevonden in een afgesloten kantoor op het ministerie van Handel.

21 – Charles Meissner – Onderminister van Economische Zaken, die John Huang een speciale veiligheidsmachtiging gaf, overleed kort daarna bij de crash van een klein vliegtuigje.

22 – Dr. Stanley Heard – voorzitter van de National Chiropractic Health Care Advisory Committee – overleed met zijn advocaat Steve Dickson in een kleine vliegtuigcrash. Dr. Heard, die naast zijn dienst in de adviesraad van Clinton zat, behandelde Clintons moeder, stiefvader en broer persoonlijk.

23 – Barry Seal – een drugssmokkelaar en TWA-piloot van Mena Arkansas werd doodgeschoten op de open weg.

24 – Johnny Lawhorn, Jr. – een mecanicien die dood werd gevonden nadat zijn auto tegen een stroompaal was gereden. Een cheque aan Bill Clinton werd gevonden in de kofferbak van een auto die in Lawhorn’s garage geparkeerd stond.

25 – Stanley Huggins – onderzocht Madison Guaranty en stierf in juni 1987. Hij zou zelfmoord hebben gepleegd, maar zijn rapport is nooit gepubliceerd.

  De Globalisme sekte: De Grote Reset en zijn "Endlösung" voor "Nutteloze Mensen"

26 – Hershell Friday – Clintons advocaat en fondsenwerver, overleden op 1 maart 1994, toen zijn vliegtuig ontplofte.

27 – Kevin Ives & Don Henry – Bekend als “boys on the tracks” zaak. Rapporten zeggen dat de jongens per ongeluk kunnen zijn gestuit op de Mena luchthaven drug operatie Arkansas. Een controversieel geval. Uit het eerste overlijdensverslag bleek dat de jongens op het spoor in slaap waren gevallen en door de trein waren overreden. Later werd beweerd dat de twee jongens gedood waren voordat ze op het spoor werden gelegd. Veel mensen die betrokken waren bij de zaak stierven voordat hun getuigenis de jury kon bereiken.

De volgende mensen hadden informatie over de Ives/Henry-zaak:

28 – Keith Coney – zijn motorfiets botste op de achterkant van een vrachtwagen, overleed in juli 1988.

29 – Keith McMaskle – werd in november 1988 doodgestoken.

30 – Gregory Collins – stierf aan een schotwond in januari 1989.

31 – Jeff Rhodes – werd neergeschoten, verminkt en verbrand teruggevonden op een vuilnisbelt in april 1989.

32 – James Milan – werd onthoofd gevonden. De lijkschouwer besloot echter dat zijn dood een natuurlijke oorzaak had.

34 – Richard Winters – een verdachte in de dood van Ives/Henry. Hij werd gedood bij een inbraak in juli 1989.

De volgende Clintons lijfwachten zijn ook dood.

35 – Majoor William S. Barkley, Jr.
36 – Kapitein Scott J. . Reynolds
37 – Sergeant Brian Hanley
38 – Sergeant Tim Sabel
39 – Generaal-majoor William Robertson
40 – Kolonel William Densberger
41 – Kolonel Robert Kelly
42 – Gary Rhodos
43 – Steve Willis
44 – Robert Williams
45 – Conway LeBleu
46 – Todd McKeehan

En de laatste dode – Seth Rich, een medewerker van het Democratisch Nationaal Comité (DNC), werd op 10 juli 2016 vermoord en (voor niets) “beroofd”. Er wordt beweerd dat Rich informatie had over het DNC e-mailschandaal.

Netflix brengt documentaireserie uit over Clinton’s avontuur op Epstein’s seks-eiland

Vorig artikelVideo’s van blanke mensen die hun gemeenschap beschermen met vuisten en wapens
Volgend artikel“Gewapende rednecks “nemen de straten van Minneapolis over om de plundering te stoppen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Ze heeft een gemeen gezicht en har ogen staan duivels. Ik ben niet snel bang maar bij haar zou ik niet graag in haar buurt komen.

  2. In De Andere Krant van 09 juli staat een uiterst interessant artikel van twee pagina’s over de strapatsen van het echtpaar Clinton en die liegen er niet om, want het dodental zou reiken richting de … 400.

  3. Ik had er een groot artikel in de Andere Krant overgelezen, het is echt ongelooflijk waar deze Clinstons mee wegkomen, Epstein is natuurlijk gewoon in de gevangenis afgemaakt want anders zou hij misschien gaan praten en die Prins Andrew heet hij geloof ik, dat zijn de elites he en voor hen gelden er andere regels, bijna te bizar om te geloven maar ik geloof het wel, wat een schoften !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in