De Russische president Poetin vroeg zich onlangs af waarom de Europese Unie niet langer leiders voortbrengt van het kaliber van de voormalige Franse president Jacques Chirac die, zo vertelde Poetin, hem eerder had uitgelegd dat de huidige generatie leiders in het Westen niet de afgeronde en diepe cultuur heeft die Chirac en De Gaulle in overvloed hadden. Hoewel Poetin dit moderne westerse falen toeschrijft aan het gebrek aan goed onderwijs en zelfbewustzijn dat Chirac en De Gaulle beiden belichaamden, is dit korte artikel bedoeld om dat proces op gang te brengen, omdat Poetins vraag een veel langer en gedetailleerder antwoord verdient, schrijft Declan Hayes.

Hoewel er boekdelen zijn geschreven over De Gaulle, is Chirac hier relevanter, vooral omdat hij, net als de grote De Gaulle, de Amerikanen trotseerde, in zijn geval door geen troepen naar Irak te sturen, waar de Amerikanen de meest gewetenloze oorlogsmisdaden begingen. Die ongehoorzaamheid kwam Frankrijk duur te staan.

In dit buitengewoon onthullende interview legt Arnaud Montebourg, de voormalige minister van Economische Zaken van Frankrijk, uit hoe de Verenigde Staten Frankrijk straften omdat het niet meewerkte aan de Iraakse oorlogsmisdaden, die varieerden van groepsverkrachtingen van pre-puberale Iraakse schoolmeisjes tot het vergiftigen van waterputten, het plunderen van musea en het leeghalen van goud uit de bankkluizen. Montebourg legt verder uit hoe de Verenigde Staten niet alleen naar believen Franse intellectuele eigendommen plunderen, maar ook Franse patriotten zoals Frédéric Pierucci martelen omdat ze weigeren Frankrijk te verraden. Amerikaanse door de staat gesanctioneerde criminelen luisteren niet alleen de politieke, religieuze en industriële leiders van Frankrijk af, maar weigeren zelfs verfvernis en soortgelijke marginale onderdelen voor hun vliegtuigen aan Frankrijk te verkopen als ze daarmee in plaats daarvan die exportcontracten voor vliegtuigen voor Amerikaanse bedrijven kunnen binnenhalen. Laten we in dat verband niet eens tijd verspillen aan hoe Amerika schaamteloos het contract voor de Australische kernonderzeeër van hun Franse partners heeft gestolen (ha ha).

Omdat er een patriottische leider van het kaliber De Gaulle, Pierucci of Chirac nodig is om het tegen Uncle Sam op te nemen, buigen de huidige Westerse leiders gewoon voor de Yanks. Montebourg schrijft hun vrijwillige dienstbaarheid toe aan institutionele drift, een proces dat in het hele moderne Europa net zo bekend is als, helaas, in Frankrijk.

Poetin lijkt in sommige opzichten op The Leopard van Giuseppe Tomasi di Lampedusa, Don Fabrizio Corbera, Prins van Salina, die ziet dat het negentiende-eeuwse Sicilië verandert en dat hij en het zijne mee moeten veranderen. Maar Don Fabrizio is een leider en weet dus, net als Chirac en De Gaulle in hun tijd, wat een leider moet doen.

Kijk nu eens naar wijlen Silvio Berlusconi, die net zo’n oppervlakkige leider was als Boris Johnson, Tony Blair of die idiote Zelensky, die allemaal, zoals senator Lloyd Bensten verpletterend tegen het sulletje Dan Quayle zei, geen Jack Kennedy zijn.

En het bevallige Britse meisje Liz Truss, die een vluchtige figurantenrol had als Britse premier, was niet alleen geen Margaret Thatcher, maar ze was ook dom of corrupt genoeg om de meest roofzuchtige en egoïstische aasgierfondsen haar begroting te laten schrijven. Generaal De Gaulle liet Fransen voor minder doodschieten.

  Hoera, Poetin heeft de klimaatverandering afgeschaft!

U kunt zeggen wat u wilt over Poetin, Lavrov, Zacharova en de verschillende Russische generaals die bekend zijn geworden door de Oekraïense en Syrische oorlogen, maar het zijn serieuze en competente mensen, die De Gaulle en Chirac, een vriend van Poetin, zouden behandelen met het respect dat ze verdiend hebben en dat hun verschillende posities vereisen.

Maar Zelensky, die voor zijn broodwinning voor de wereld en zijn moeder met zijn penis paradeerde en die nu de tegenoffensieven van zijn legers op microniveau beheert zoals Herr Hitler, de Oostenrijkse schilder, ooit de zijne op microniveau beheerde. Of Tony Blair, wiens liefde voor geld werd geïnspireerd door het feestbeest Berlusconi, die Italiaanse troepen naar Irak stuurde om de Irakezen af te slachten, een oorlogsmisdaad die leidde tot nog veel meer Italiaanse oorlogsmisdaden in de Arabische wereld.

Hoewel Berlusconi en Blair leiders waren, waren ze van het type corpsbal, net als Rhodes scholier, serie oorlogsmisdadiger, serie seksueel roofdier en serie Orgy Island frequente reiziger Bill Clinton, wiens betere helft, Hillary, ook een leider is waar haar legioenen dode slachtoffers het zonder hadden kunnen stellen.

Poetins probleem, ons probleem, is dat we dezelfde turbulente tijden tegemoet gaan als Don Fabrizio toen Garibaldi’s Redshirts op rooftocht waren en, meer recentelijk, de Yazidi’s toen Amerika’s ISIS proxies werden losgelaten om hen af te slachten. Hoewel we een koning als De Gaulle of een prins als Chirac nodig hebben, hebben we allemaal een stelletje jokers, van wie velen, zoals de Britse krijgsheer Sunak, geen mandaat hebben en van wie anderen, zoals Creepy Joe Biden, te seniel zijn om zich te herinneren of ze een mandaat hebben of niet.

Hoewel Poetin zich terecht achter de oren krabt om erachter te komen hoe deze waanzin allemaal heeft kunnen plaatsvinden, is hij niet de enige. Deze “leiders” in onze parlementen, in ons leger, in onze media en in al onze andere instellingen zijn creaties van bedrijfsconsensus, Hello Kitty’s om ons af te leiden en te amuseren, bliksemafleiders om kritiek af te leiden van de systemen die ons verpletteren.

Het zijn geen leiders naar het voorbeeld van De Gaulle of zelfs Chirac, maar eerder essentiële ingrediënten van een politieke alchemie die bedacht is om ons te bedriegen en te verleiden. Welke kans hebben we als de ongeschoolde Greta Thunberg, een overduidelijke creatie van de CIA, ons niets te zeggen heeft over de Nordstream-terreuraanslag, maar wel onze goeroe is als het om het milieu gaat? Welke kans hebben we als geen enkele leider in het Westen ook maar enige interesse heeft om uit te zoeken wie Nordstream heeft opgeblazen of, wat dat betreft, wie er seks had met minderjarige meisjes op Epstein’s Orgy Island, dat slechts een van de vele van dit soort CIA-honingvallen was, waarbij MI5’s jongensweeshuis in Belfast Kincora slechts een van de meer schandalige van dit soort vuile operaties was om perverselingen te strikken, van de Britse koninklijke familie tot de politieke leiders van de IRA?

  In video's: "Nieuwe Franse Revolutie" gekenmerkt door gewelddadige escalatie

Voordat Sir Edward Heath premier van Groot-Brittannië werd, was hij Chief Whip van de regering, een functie waarbij je de smeuïge geheimen van je parlementaire collega’s moet kennen om ervoor te zorgen dat ze stemmen zoals MI5 wil dat ze stemmen. Aangezien MI5 op de hoogte was van de verkrachtingen van jonge jongens op Heath en MI5-chef Sir Maurice Oldfield een regelmatige bezoeker was van Kincora Boys’ Home voor ontspanning en recreatie met zijn jonge, weerloze kinderen, was er geen kans dat iemand de Good Boat Albion op zijn kop zou zetten met deze devianten aan het roer.

De Poetin visie, als we het zo kunnen noemen, gaat ervan uit dat jonge leiders uit de rugbyvelden van Eton of Harrow komen en hun recht verdienen om de tuigage te beklimmen, net zoals Gilbert & Sullivan’s chappy heerser van de koninklijke marine werd. Maar, zoals Berlusconi, Blair en de andere criminelen laten zien, zo werkt het niet.

Boegbeelden, corrupte en corrupte onnozelaars zoals Ursula von der Leyen, evenals de misdaadbendes Biden, Bush, Blair, Clinton en Obama, worden gekozen om bliksemafleiders, schilden, maskers en afbuigers te zijn voor de belangrijkste spelletjes van Big Pharma, de wapenindustrie en de andere sponsors van zulk quasi-religieus gewauwel als de LGBTQED Pride Month die, door de kinderen van naties het doelwit te maken van verminking en verkrachting, ervoor zorgt dat de bezorgde voogden van die kinderen hun opzichters geen verdriet zullen doen door hen uit te dagen. Droit du seigneur en zo.

De helden van het Arabische leger van Syrië zijn door die duivelse barrière gebroken en de Russische troepen in Oekraïne zitten niet ver daarachter. Zij hebben een solide, onverbloemd begrip van het manifeste kwaad dat zij bestrijden, van de wilden die zich tegen hen verzetten, wier daden alle duivels in de hel tot schande zouden maken, en gezien de seriële criminaliteit van de NAVO zijn deze helden niet langer om te draaien.

Maar hoe zit het met hun vijanden? Op welke trommels marcheren zij? Welke rattenvanger lokt hen naar hun ondergang? Waar vecht Oekraïne, onder de glans, voor? Ze vechten voor organisaties zoals het in de VS gevestigde private-equityfonds NCH Capital, dat zo’n 11 miljoen hectare Oekraïens akkerland heeft gekocht, ruwweg de grootte van het akkerland van Duitsland. En, zoals dit uitstekende rapport uitlegt, ze sterven voor de Amerikaanse, Saoedische, Oekraïense en EU-oligarchen, evenals voor de verschillende staatsfondsen, Amerikaanse pensioenfondsen, stichtingen en universitaire schenkingen waarvan het belang in Oekraïne even groot is als dat van NCH Capital en die daarom ook kans maken op de jackpot als Oekraïne op de een of andere manier de oorlog wint en in een positie komt waarin het zijn schuldeisers kan terugbetalen.

Omgekeerd, omdat deze doorluchtige gangsters zoveel op het spel hebben staan, zijn ze, zoals Tucker Carlson’s opmerkelijke twittervideo uitlegde, erop gebrand om ervoor te zorgen dat Amerika’s Democratische en Republikeinse “wannabe dictators” hun weddenschap beschermen tot en met de laatste dode Oekraïense soldaat.

  Verraden door een vriend - Franse historicus schetst Duits-Amerikaans dilemma

Aangezien de Oekraïense “leider” Zelensky deze landhervorming in 2020 in de wet heeft gezet tegen de wil van de overgrote meerderheid van de gewone Oekraïners, die duidelijk zagen dat dit de welig tierende corruptie in het land zou verergeren en de controle door diezelfde gevestigde belangen zou versterken, kunnen we met de hand op het hart zeggen dat dit het zoveelste bewijs is dat Zelensky geen Jack Kennedy of Charles de Gaulle is. Hij is een egoïstische verrader, maar dat zijn ook al die respectabele Westerse bazen van pensioenfondsen, stichtingen en universitaire schenkingen die die leider (ha ha) gebruiken om hun eigen zakken te vullen ten koste van meer dan 400.000 dode Oekraïense soldaten.

Leiderschap, zoals Poetin of ieder ander weldenkend mens het zou kunnen definiëren, zou, net als in voetbal of in een oorlog, ontstaan door het samengaan van harde en zachte krachten. Hoewel die vectoren geen mysterie zijn, is het mysterie hoe ze verpersoonlijkt worden in een Napoleon, een De Gaulle, een Wenger, een Zidane of een Chirac.

Maar hoe kan zo’n leiderschap ontstaan als Lockheed Martin, Big Pharma en de politici die aan hen gelieerd zijn, iedereen ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds hun afleidende LGBTQED-gedoe in de nek duwen? Als we het niet eens kunnen worden over wat een vrouw is, zullen de dappere demonstranten van Frankrijk nooit de mantel kunnen aantrekken van leiders als Napoleon, De Gaulle en Chirac.

En het Young Global Leaders-programma van het World Economic Forum is erop gebrand om steeds meer van hun Hello Kitty-klonen voort te brengen om ons het tuinpad op te leiden. Deze Hello Kitty-leiders werken zich niet, zoals Poetins vergezicht misschien had gedacht, omhoog in het tuig van de Britse Labourpartij, maar, zoals Israëlische apologeten Luke Akehurst en Keir Starmer laten zien, zijn ze, net als hun Amerikaanse, Franse en andere gelijken, ab ovo klaargestoomd om het imperium te dienen, voordat ze de “democratische processen” van hun land commanderen en vervolgens dempen. Ze zijn, kortom, het toppunt van nuttige idioten.

Big Pharma en de wapenindustrie hebben geen leiders als Chirac of De Gaulle nodig, omdat hun onafhankelijkheid van geest tot onafhankelijkheid van actie zou kunnen leiden. Het Imperium heeft hersendode marionetten nodig zoals Joe Biden, The Big Guy die altijd zal doen wat de grotere jongens in het Pentagon en Wall Street hem opdragen. Neem dus afscheid van autonome leiders als Chirac en De Gaulle en zeg hallo tegen Joe Biden, Macron, Trudeau en de andere Hello Kittys van de NAVO. Probeer niet te lachen of te huilen, niet alleen om hun incompetentie, maar ook om hun totale gebrek aan leiderschapskwaliteiten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De mysterieuze sterfgevallen rond Bill & Hillary Clinton – De volledige Clinton Dead Pool


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVoor het eerst heeft Rusland de NAVO rechtstreeks gedreigd met oorlog als het zich niet terugtrekt uit Oekraïne
Volgend artikel‘Wanhoopsdaad’: Mogelijke Oekraïense aanval op de Krim “Kan snel uit de hand lopen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Zo aivd, nctv, mivd, ctivd, zo leren jullie nog eens wat hier. Trots op jullie werk? Weerloze burgers verraden, de wereld in een oorlog duwen en de duivel dienen? Denk goed na over jullie handelen, straks is het te laat.

 2. Een aantal redenen waarom dit gebeurt:
  – staats onderwijs: het curriculum wordt bepaald door het ministerie van onderwijs. Het ministerie wordt op haar beurt weer aangestuurd door de politieke partijen en ideologen in de 2de Kamer. Onderwijs is dus een onderdeel geworden van politiek denken. En dat is gevaarlijk. Het onderwijs is is nooit bedoeld om denken en creatieve mensen voort te brengen, maar burgers. De burgers krijgen een systeem geleerd. Het systeem dat je leert, zegt dat je in loondienst moet werken, productief moet zijn, en dat belasting betalen een recht is. Mocht je iets weerbarstiger zijn, dan wordt je een ondernemer, maar die is ook omgeven van regels. En ook de ondernemer volgt deze op.
  Echter, de nieuwe leiders zijn ook door het onderwijs systeem gegaan. Politici zijn weer gehoorzaam aan een politiek systeem zowel intern maar ook extern. Maar, zij zullen in hun leidinggeven ontdekken dat dankzij het schoolsysteem er heel veel burgers zijn gemaakt, die behoorlijk gehoorzaam zijn. Zij zullen deze les leren, en het schoolsysteem verder uitbouwen.
  – social media: elke burger kan schreeuwen op internet. De arrogantie, narcisme en moraliteit druipt ervan af. Maar, politici zijn mensen, en worden hierdoor beïnvloed. Daarnaast zijn de PR afdelingen van de overheden behoorlijk gegroeid. Daarmee dus ook de invloed van social media bedrijven. Je ziet dus ook dat ambtenaren, bestuurders en burgers reageren steeds meer emotioneel en hysterisch. Ook hier zie je de gevolgen van staatsonderwijs. Gehoorzaamheid, trouwheid, wat gepromoot wordt, komt dan heel sterk naar voren.
  -WEF: het WEF is en blijft een NGO die door de Duitsers is opgezet. Duitsland wilt zijn invloed over de wereld en politiek via softpower doen. De Duitsers hebben heel veel van dit soort organisaties opgebouwd. De WEF is de bekendste. Ik denk dat de amerikanen de WEF hebben ‘overgenomen’ om de Amerikaanse belangen te dienen. Elke WEF medewerker is tegen Rusland. De amerikanen hebben de WEF ingezet als wapen. Ik moet zeggen heel slim gedaan.
  – te veel om te verliezen: burgers en bedrijven in het westen hebben veel te verliezen en zullen hun leven en bezit niet zomaar op het spel zetten. Tenslotte veel geld hebben is zinloos, als je dood bent. Daarnaast hebben veel mensen maar 1 kind. Moet je eens het drama voorstellen als de ouders hun enig kind moeten begraven.
  – Frankfurter schule: deze denklijn zie je overall bij de universiteiten in het westen. Na de WW2 is deze school zeer machtig geworden met hun communistische denklijn, progressiviteit, en het opjuiten van groepen van mensen tegen elkaar.
  Het zijn niet de grote bedrijven en multinationals die kwaadaardig zijn, nee, het zijn de politici, die de problemen veroorzaken. Mensen en bedrijven worden gecorrumpeerd, en doen daarna mee. Veel alternatieven hebben zij niet, want de overheden hebben al het geld en macht van de wereld om mensen en bedrijven te dwingen, desnoods met geweld, om te doen wat zij willen. Mensen en bedrijven hebben niet het geld en autoriteit om een leger op te zetten. Alleen de overheid kan dat, dankzij de belastingen.
  – Waarom is er oorlog in de wereld: mensen hebben geleerd en geaccepteerd dat er een autoriteit in hun leven is, die gelegitimeerd is om hun opdrachten en orders te geven. De burgers willen laten zien aan de autoriteit dat zij goede mensen zijn, en voeren deze opdrachten en orders ook uit. Ongeacht hoe bizar deze mogen zijn. Daarom is staatsonderwijs en mediacontrole zo belangrijk. Dat geldt voor ELK land.

 3. EU en NATO worden gedreven door verwaande ‘linkse’ yuppen zonder ervaring of diepgang.
  Het zal ons opbreken.

  Achteraf zeker, is een President De Gaulle, een van de grote staatslieden / wereldleiders geweest.

 4. De belangrijkste taak van de regeringen is.
  De mens in ANGST laten leven.
  Een mens in ANGST is MANIPULEERBAAR.
  ANGSTIGE mensen sluiten hun Ogen en Oren, en hun ZELFBEWUSTZIJN UIT!
  Dit geeft Leiders de ruimte om deze, “NIET ZELF NADENKENDE WEZEN” alle richtingen op te sturen wat hun goed uitkomt.
  Ik blijf mijn ZELFBEWUSTZIJN elke dag gebruiken, en niemand, (ook de LEIDERS) zullen dit van mij AFNEMEN!

  • Zoals Hitler zei en de linksen in NL deden: overvloeien met kleine schijnbaar logische klein beetje vrijheidsbeperkende wetjes, totdat vrijheid als geheel weg is.
   Zie Corona wetgeing, millieu en klimat onzin, en de installatie van WEF hoeren.

 5. Om de waanzin te stoppen moet er vanuit de eigen gelderen actie komen. Politie is een organisatie die op landelijk niveau de WEF waanzin kan stoppen…als ze het zouden willen….

  Er is hoop….blijkbaar zijn er nog genoeg mensen met een geweten werkzaam bij de hogere regionen van de overheid….

  https://www.nieuwnieuws.nl/5160884/helft-ambtenaren-gaat-moreel-gebukt-onder-opdrachten-politieke-leiding/

  …in mijn optiek is er dus nog een kansje mits mensen hun geweten ook aan het werk zetten en er niet op blijven zitten…

  ik denk dat het in alle westerse landen gaand is, mensen met gewetensproblemen die eigenlijk wachten op een eerste rimpel in het water….

 6. alweer zo een prachtig artikel doorspekt met geschiedenis, die zo verhelderend werken om het heden beter te begrijpen…om Poetin, Lavrov, en alle andere Russische leiders niet/nooit meer hun beslissingen in twijfel te trekken…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in