Het ziet ernaar uit dat we 31 december 2022 halen. Halen we 31 december 2023? Deze vraag is niet overdreven. Ik zou zelfs zeggen dat dit de belangrijkste vraag is voor ten minste het hele noordelijke halfrond, schrijft Andrei.

Ik waarschuw al sinds 2014 dat Rusland zich voorbereidt op een grootschalige oorlog. Poetin zei precies dat in zijn recente toespraak voor het bestuur van het Russische ministerie van Defensie. Als u deze video nog niet hebt gezien, moet u hem echt bekijken, hij geeft u direct inzicht in hoe het Kremlin denkt en waar het zich op voorbereidt. Hier is die video:

Ik ga ervan uit dat u die video hebt gezien en dat ik u niet hoef te bewijzen dat Rusland zich opmaakt voor een grootscheepse oorlog, ook nucleair.

Minister van Buitenlandse Zaken Lavrov heeft publiekelijk verklaard dat “niet bij naam genoemde functionarissen van het Pentagon daadwerkelijk hebben gedreigd met een ‘onthoofdingsaanval’ op het Kremlin… Waar we het over hebben is de dreiging van de fysieke eliminatie van het hoofd van de Russische staat, (…) Als dergelijke ideeën daadwerkelijk door iemand worden gekoesterd, moet deze persoon heel goed nadenken over de mogelijke gevolgen van dergelijke plannen.”

We hebben dus de volgende situatie:

 • Voor Rusland is deze oorlog duidelijk, onmiskenbaar en officieel een existentiële oorlog. Deze realiteit verwerpen zou het toppunt van dwaasheid zijn. Wanneer de sterkste nucleaire macht ter wereld herhaaldelijk verklaart dat dit een existentiële oorlog is, moet iedereen dit echt serieus nemen en niet in diepe ontkenning gaan.
 • Voor de Amerikaanse Neocons is dit ook een existentiële oorlog: als Rusland wint, verliest de NAVO en dus ook de VS. Wat betekent dat al die sukkels die het grote publiek maandenlang onzin hebben verteld over het verlies van Rusland, verantwoordelijk zullen worden gehouden voor de onvermijdelijke ramp.

Veel zal afhangen van de vraag of de VS-Amerikanen, vooral de machthebbers, bereid zijn te sterven uit solidariteit met de “waanzinnigen in de kelder” of niet. Op dit moment lijkt het er wel op. Reken niet op de EU, die heeft allang geen zeggenschap meer. Met hen praten heeft gewoon geen zin.

Dat verklaart misschien de recente woorden van Medvedev: “Helaas is er niemand in het Westen met wie we om wat voor reden dan ook zaken zouden kunnen doen (…) is de laatste waarschuwing aan alle naties: met de Angelsaksische wereld valt geen zaken te doen, want het is een dief, een oplichter, een kaartenschuiver die alles zou kunnen doen.”

Rusland kan veel dingen doen, maar het kan de VS niet bevrijden uit de greep van de Neocons. Dat is iets wat alleen VS Amerikanen kunnen doen.

  De economische sancties tegen Rusland zijn destructief en contraproductief: Wij moeten ons ertegen verzetten

En hier komen we in een vicieuze cirkel terecht:

Het Amerikaanse politieke systeem zal hoogstwaarschijnlijk niet effectief van binnenuit worden uitgedaagd, het grote geld beheerst alles, inclusief het meest geavanceerde propagandasysteem in de geschiedenis (aka de “vrije media”) en de bevolking wordt ongeïnformeerd gehouden en gehersenspoeld. En ja, natuurlijk zou een grote nederlaag in een oorlog tegen Rusland dit systeem zo hard door elkaar schudden dat het onmogelijk zou zijn de omvang van de ramp te verbergen (denk “Kaboel op steroïden”). En dat is precies waarom de Neocons dat niet kunnen laten gebeuren, omdat deze nederlaag een domino-effect teweeg zou brengen dat snel de waarheid over 9/11 en daarna alle mythen en leugens waarop de Amerikaanse samenleving decennialang is gebaseerd (JFK iemand?) in het geding zou brengen.

Er zijn natuurlijk genoeg VS-Amerikanen die dat volledig begrijpen. Maar hoeveel van hen bevinden zich in een werkelijke machtspositie om de besluitvorming en de resultaten van de VS te beïnvloeden? De echte vraag is of er nog genoeg patriottische krachten zijn in het Pentagon, of de lettersoepbureaus, om de Neocons terug te sturen naar de kelder waar ze na de valse vlag van 9/11 uit zijn gekropen.

Op dit moment lijkt het er zeker op dat alle machtsposities in de VS in handen zijn van Neolibs, Neocons, RINO’s en andere lelijke wezens, maar het valt ook niet te ontkennen dat mensen als bijvoorbeeld Tucker Carlson en Tulsi Gabbard veel mensen bereiken die “het snappen”. Dit *moet* echte liberalen en echte conservatieven omvatten, wier loyaliteit niet uitgaat naar een bende internationale misdadigers, maar naar hun eigen land en hun eigen volk.

Ik ben er ook vrij zeker van dat er veel Amerikaanse militaire bevelhebbers zijn die luisteren naar wat kolonel Macgregor te zeggen heeft.

Zal dat genoeg zijn om de muur van leugens en propaganda te doorbreken?

Ik hoop het, maar ik ben niet erg optimistisch.

Ten eerste heeft Andrei Martyanov volkomen gelijk wanneer hij voortdurend de grove incompetentie en onwetendheid van de Amerikaanse heersende klasse aan de kaak stelt. En ik deel zijn frustratie. We zien allebei waar dit op afstevent en het enige wat we kunnen doen is waarschuwen, waarschuwen en nog eens waarschuwen. Ik besef dat het moeilijk is te geloven in het idee dat een nucleaire supermacht als de VS wordt geleid door een bende incompetente en ignorante schurken, maar dat IS de realiteit en het simpelweg ontkennen ervan zal het niet doen verdwijnen.

  De EU gaat failliet aan het Oekraïense oorlogsproject

Ten tweede heeft het grote publiek in de VS (nog) niet het volle effect gevoeld van de ineenstorting van het door de VS gecontroleerde financiële en economische systeem. Dus vlagzwaaiende “debielen” kunnen nog steeds hopen dat een oorlog tegen Rusland zal lijken op de kalkoenenjacht die “Desert Storm” was.

Dat zal niet gebeuren.

De echte vraag hier is of de enige manier om de gehersenspoelde vlaggenzwaaiende “debielen” wakker te maken is door middel van een kernexplosie boven hun hoofd of niet?

“Go USA” is een mentale toestand die al vele tientallen jaren in de hoofden van miljoenen Amerikanen is geïnjecteerd en het zal ofwel veel tijd, ofwel enkele werkelijk dramatische gebeurtenissen vergen om deze mensen weer tot de werkelijkheid te brengen.

Ten derde is het duidelijk dat de heersende elites in de VS in een diepe ontkenning verkeren. Al dit domme gepraat over Amerikaanse Patriot-raketten of F-16’s die het verloop van de oorlog veranderen, is infantiel en naïef. Eerlijk gezegd zou dit allemaal nogal komisch zijn als de potentiële gevolgen niet zo gevaarlijk waren. Wat gebeurt er als de enige Patriot-raketbatterij is vernietigd en de F-16’s zijn neergeschoten?

Hoe snel zal het Westen geen Wunderwaffen meer hebben?

Op een conceptuele “escalatieschaal”, wat zou de volgende stap zijn na Patriots en F-16’s?

Tactische kernwapens?

Het tamelijk idiote idee dat een “tactische” kernbom op de een of andere manier fundamenteel verschilt van een “strategische” kernbom, ongeacht hoe en waar hij wordt gebruikt, is uiterst gevaarlijk.

Ik stel dat het feit dat de Amerikaanse heersende klasse serieus nadenkt over zowel een “beperkt” gebruik van “tactische” atoombommen als “onthoofdingsaanvallen” een zeer goede indicatie is van het feit dat de VS door hun Wunderwaffen heen zijn en dat de Neocons wanhopig zijn.

En tegen degenen die geneigd zijn mij te beschuldigen van hyperbool of paranoïde waanideeën zeg ik het volgende:

Deze oorlog gaat NIET, herhaal, NIET over Oekraïne (of Polen of de drie Baltische staten). Op zijn minst is dit een oorlog over de toekomst van Europa. In wezen gaat het om de volledige reorganisatie van de internationale orde van onze planeet. Ik zou zelfs willen beweren dat de uitkomst van deze oorlog een grotere impact zal hebben dan WO I of WO II. De Russen begrijpen dit duidelijk (zie video hierboven als u daaraan twijfelt).

  De bekroonde journalist Seymour Hersh heeft verklaard dat de oorlog voorbij is en dat Rusland gewonnen heeft

En de Neocons ook, ook al spreken ze er niet over.

De huidige situatie is veel gevaarlijker dan zelfs de Cubaanse raketcrisis of de impasse in Berlijn. Toen gaven beide partijen tenminste openlijk toe dat de situatie echt gevaarlijk was. Deze keer echter gebruiken de heersende elites van het Westen hun formidabele PSYOP/propaganda-capaciteit om de ware omvang van wat er werkelijk aan de hand is te verhullen. Als elke burger van de VS (en de EU) zou begrijpen dat er een nucleair en conventioneel vizier op zijn/haar hoofd is gericht, zou het misschien anders zijn. Helaas is dat duidelijk niet het geval, vandaar de onbestaande vredesbeweging en de quasi consensus over het storten van tientallen MILJARDEN dollars in het zwarte gat van Oekraïne.

Op dit moment spelen de krankzinnigen met allerlei dwaze ideeën, zoals Rusland uit de VN-Veiligheidsraad schoppen (gaat niet gebeuren, want zowel Rusland als China hebben een vetorecht) of zelfs een “vredesconferentie” over Oekraïne organiseren zonder deelname van Rusland (in een remake van de “vrienden van Syrië” en “vrienden van Venezuela”). Nou, veel succes daarmee! Blijkbaar zijn Guaido en Tikhanovskaia niet genoeg om de Neocons te ontmoedigen en herhalen ze nu precies dezelfde onzin met “Ze”.

Zullen we 31 december 2023 halen?

Misschien, maar dit is geenszins zeker. Het is duidelijk dat het Kremlin hier niet van uitgaat, vandaar de werkelijk immense versterking van alle Russische strategische afschrikkingscapaciteiten (zowel nucleair als conventioneel).

Als God het wil, zal het oude adagium “si vis pacem, para bellum” de zaak redden, want Rusland is heel duidelijk voorbereid op elk conflict, inclusief een nucleair conflict. China zal er ook snel bij zijn, maar waarschijnlijk zal er in 2023 een einde komen aan de oorlog in Oekraïne: ofwel een Russische overwinning in Oekraïne, ofwel een grootschalige continentale oorlog die Rusland ook zal winnen (zij het tegen een veel hogere prijs!). Dus tegen de tijd dat de Chinezen er echt klaar voor zijn (ze hebben waarschijnlijk nog 2-5 jaar nodig) zal de wereld er heel anders uitzien.

Om al deze redenen zou 2023 wel eens een van de belangrijkste jaren in de menselijke geschiedenis kunnen worden. Hoeveel van ons het werkelijk zullen overleven is een open vraag.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Nee, het is GEEN “nepnieuws”. Het is nazi-propagandaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraël wil vriendschap sluiten met “niet-nazistisch” Kiev
Volgend artikelDirecte confrontatie tussen Rusland en de NAVO is een kwestie van weken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

30 REACTIES

 1. Ik ben deze hele tijd strijdlustig geweest en ga er nog steeds van uit dat we het gaan winnen.
  Maar het kan me eigenlijk ook niks meer schelen ,ben het leven op deze manier zo zat en voor dit alles was ik me er ook altijd van bewust dat het leven in onze tijd niks meer was dan een nutteloos slavenbestaan (wel met veel luxe) maar dat maakt het bestaan niet menswaardig.

  Krijg ook steeds meer de gedachte dat ik het wel best vind als ze ons afmaken en dat mijn ziel dan eindelijk verder kan naar een andere plek. De wereld is verrot door een klein clubje¨mensen¨ en begin het steeds meer als een zegen te zien als dit stopt. Dus wat mij betreft draai die 5G maar open en frituur ons maar met jullie magnetronstraling het maakt mij niet meer uit . Ik ben er klaar mee.

  De gehele lafheid van de mensen is me ook zo tegengevallen had echt verwacht dat we samen zouden komen en dit met zijn allen zouden stoppen maar het blijkt dat 90 procent van de mensen domme laffe schapen zijn en ben wel een beetje klaar met de mensheid wat een zielig laf volk.

  Wil jullie en FN wel een mooi uiteinde wensen en hoop dat jullie nog wel iets positiefs zien voor het nieuwe jaar maar dit boertje ziet het even niet meer.

   • Juist Trutje… helemaal juist. Dit moment op aarde, is DE kans om je los te maken van deze slaven reïncarnatie matrix.

    @boertje… ik herken alles wat je zegt. We zitten gevangen in een eindeloze herhaling op deze planeet. Wij mensen zijn slaven, batterijen voor een hogere macht die op ons parasiteert. Alleen door bewustwording, vrede in jezelf, non dualisme, kan je uit deze reïncarnatie gevangenis/de matrix ontsnappen. Ik ben het zelf nog druk aan het onderzoeken, maar de ziel is wat wij zijn.

    • Je moet dus niet naar het licht.Tis bedrog.Maar ze lokken ons in de val.Genoeg hypnose sessies gezien.Je moet door die gesimuleerde muur heen weg naar je WARE thuis.

    • Deze “hogere macht” parasiteert niet op je. Het is een dimensie waar je met je mensenhersenen geen ene voorstelling over kan maken. Ik heb wel geluiden gehad van overledenen dat “material things do not matter here” en dat is voor mij al een hele geruststelling. De Aarde is de fabriek van deze “hogere macht” en alles wat leeft komt van de Aarde en behoort tot de Aarde, en niet andersom. De energie die de creaturen het leven inblaast, komt van de “hogere macht” en keert daar ook weer terug. De bedoeling van iemand zoals Gates is om deze wisselwerking kapot te maken en het zelf te beheren. Gates et al zijn de echte parasieten.

     • Beste immortal ik ben zeer blij dat je het uit die richting bekijkt want persoonlijk maak ik soms de gekste dingen mee overlaatst nog werd ik wakker in de dimensie waar mijn ziel bij behoort. Om de een of andere reden ik ben wel nieuwsgierig kwam ik daar in een zeer grote bibliotheek terecht “is dus niet de eerste keer hoor” enfin enfin daar lagen stapels van een soort papieren met data gegevens en overlijden van elke persoon die ze kortelings gingen verwachten aldaar en het waren allemaal jonge mensen kreeg ik als antwoord. Dit is mij zo bijgebleven want ik vond het zo verdrietig voor die jonge mensen die normaal nog een heel leven voor zich hebben of anders gezegd hadden, en nu zie je de slachting die mij toen getoond werd. Een lichtpuntje is wel je bent daar jong en gezond geen enkele auto daar te zien dat viel mij wel op de mensen die ik daar tegenkwam waren zeer vriendelijk en hadden een mooie uitstraling rond zich en ik kreeg op elke vraag wel een antwoord hoe het daar met hun ging .

  • Beste boertje,

   Als je denkt; “ik ben verslagen”,
   is de nederlaag een feit.
   Als je denkt; “ik zal niet versagen”,
   win je op den duur de strijd.
   Als je denkt;”ik kan het niet halen”,
   is de tegenslag op til.
   Want het overslaan der schalen,
   hangt voornamelijk af van wil.
   Moedelozen gaan ten onder, door hun twijfel,door hun vrees.
   Vechters winnen door een wonder telkens weer de zwaarste race.
   Denk; “ik kan het”, en dan gaat het.
   Iedereen vindt bij wilskracht baat,
   en in zaken wint de daad het van het nutteloos gepraat.
   Als je jammert; “ik ben zwakker dan mijn grote concurrent”,
   blijf je levenslang de stakker die je ongetwijfeld bent.
   Niet de Goliaths en de rijken tellen in de kamp voor zes,
   maar de fermen die niet wijken, hebben vroeg of laat succes.

   Een lang verhaal kort;
   “Een strijd aangaan kun je winnen of verliezen.
   Een strijd ontwijken, dan heb je die zeker verloren”.

   Don’t give up. stand tall

   ( je staat in deze grote strijd niet alleen )

   Groet Tigron

  • kop op man , je mag je zo niet laten beinvloeden.
   begin voor uzelf een plan op te maken hoe je denkt het te kunnen oplossen , en wat er moet gebeuren een volgorde van wie er moet opgeruimd worden.
   ga naar manifestatie’s , laat gsm thuis , praat met mensen in de voorlinie , wissel uw gedachtenplan uit.
   u zal versteld staan hoeveel personen het met u eens zijn en hun ideën uw plan vervolledigen.
   zo bereik je de 10% eensgezinden en dat is enorm en voldoende.
   maar maak er toch een prettig eindejaar van.

   • **** Wat een gezeik: zie mijn reactie niet terug.. ***

    >>> laat gsm thuis <<<

    Of stop dat ding tenminste in een forensisch hoesje 😉

    gsmpuntpuntnl/gereedschap/disklabs-faraday-bag-phone-shield-1-ps1

    securedatpuntnl/faraday-bag/ps1-shield-phone

    We zijn niet geheel achterlijk..

  • In ieder geval wens ik iedereen een goede uitvaart voor het einde van dit moeilijk jaar 2022 naar 2023…Hihihihi
   nog een beetje humor.

 2. Dat is net wat ze willen. Deel van de psychologische oorlog is zorgen dat we opgeven, geen uitweg meer zien.
  Ons leven is ook helemaal verrot door de roverheidsbende en wat daarachter zit, maar ik ga pas vechtend en neem wat ratten mee.

  Laten we ze tot op het laatste moment op alle mogelijke manieren terugpakken.

  Winnen doen we niet met die kutmassa, maar blijf strijdlustig.

  Hoe lang je te leven hebt is nooit te voorzien, maar gun ze die lol niet en probeer te kijken alsof je al na je leven omlaag kijkt naar de aarde. Lach het zielige voetvolk uit.

  Wij proberen hetzelfde.

  Maar

 3. Dat het ganse zootje rot is blijkt dagelijks.
  dat het zo niet lang meer verder kan ook, je voelt de energie die soms niet te harden is, je voelt dat er iets broeit.
  Wat dat zal zijn is een raadsel met meerdere mogelijkheden, maar in een totaal einde geloof ik niet.
  Wat wel aannemelijk is openbaart zich in een bijbeltekst matt.24:6 ,”je zal horen van oorlog en geruchten van oorlog ,maar dat is het einde niet”.
  Hier wordt niet bedoeld het einde van de wereld, maar van het ontstaan van een groot bewustzijn waardoor grote delen van de wereldbevolking zich gaan realiseren dat zij het zijn die verandering moeten gaan teweeg brengen , een gebeurtenis die als resultaat heeft dat het volk zich keert tegen de machtshebbers.
  Mij is dikwijls gezegd dat “de boom van de vrijheid nu en dan moet gewaterd worden met het bloed van martelaars en tirannen”.
  Blijf strijdbaar jongens en geef niet op ook al ziet het er uitzichtloos uit ,één kaars kan de duisternis breken,
  Deus movet arcano

 4. We leven in Spannende tijden..na de spuiten.. wat vervelend werd.. de Afrekening….Puur Bloed is een Zegen..en ook een 💪👊 Kracht dus als we 2024 Niet halen.. het zij zo…♥️🇷🇺♥️🇷🇺♥️❗❗

 5. Hoop en wensen voor het nieuwe jaar,

  Geachte lezers,

  Wij leven in turbulente tijden waarin wij geduwd worden door ‘mensen’ met streven die afwijken van het menselijk bestaan.
  De methodes die ze daarvoor gebruiken zijn gevuld met leugens, geniep, achterbaksheid, en verleidingen.
  Vele mensen hebben geen zicht op het grote plaatje en laten zich daardoor misleiden.
  Daarentegen zijn er reeds veel mensen, en dat aantal groeit met de dag, die goed in de gaten hebben hoe “de hazen lopen”.

  Van steeds meer mensen hoor ik dat ze een onbehaaglijk gevoel hebben over de nabij toekomst, ook bij mezelf constateer ik dat gevoel.
  Het geeft onrust en disbalans waarbij nagenoeg niemand precies weet wat er op stapel staat.
  Op het hele internet zie ik dat er mensen zijn die anderen aanvallen omdat ze eigen standpunten en/of visies hebben.
  Het is jammer dat daardoor er geen eenheid komt tussen mensen die in de basis voor hetzelfde willen gaan.
  Het speelt de machten achter de schermen in de kaart zodat er een versplinterde weerstand is tegen hun plannen.

  Het gaat er helemaal niet om of de aarde plat of rond is, het gaat er niet om welke groepen omarmt of buiten gesloten moeten worden.
  Het gaat er niet om wie geprikt is en wie niet, het gaat er ook niet om wie een Tesla rijdt of een oud dieseltje.
  Het gaat niet om CO2 of koolstofuitstoot.
  Het gaat om een agenda waarbij wij tegen elkaar uitgespeeld worden zodat wij meer met elkaar bezig zijn dan met waar het werkelijk om gaat.
  Onze vrijheid, menselijkheid, gezondheid, onze waardigheid staat op het spel.
  Ieder individu ondergaat aanvallen die de machten achter de schermen aan het veroorzaken zijn teneinde ons tegen elkaar uit te spelen in discussies over persoonlijke standpunten.

  Eigenlijk zijn onze onderlinge verschillen te overbruggen omdat de werkelijke dreiging niet van elkaar komt maar vanaf die personen die niet aan de discussie mee doen.
  Het kan voor sommige mensen best wel moeilijk zijn om anders naar onze medemens te kijken en te accepteren dat er verschillen in opvattingen zijn.
  Het levert niets op om een ander de grond in te trappen of te beledigen, het geeft geen onderliggende verbondenheid die zo hard nodig is waar wij eigenlijk allemaal naar streven.

  Wij hoeven niemand ’te redden’. Niemand heeft ons die opdracht gegeven.

  Wij mogen anderen ’n steuntje in de rug geven, ook al hebben ze niet precies dezelfde visie.
  Iedereen heeft een eigen tempo van het zogenaamde ‘wakker worden’ net zoals je een kind niet kunt dwingen om sneller groot te worden.
  Laten wij over onze verschillende opvattingen heen stappen en kijken wat we voor een ander kunnen betekenen om moeilijke tijden door te komen.
  Als anderen dit ook naar ons zouden doen zouden we dat óók waarderen.
  Kijk niet naar onderlinge verschillen maar naar de overeenkomsten omdat juist die overeenkomsten ons onderling verbinden in datgene wat ons te wachten staat.

  Informeer elkaar, echter zonder af te dwingen dat de ander de info moet accepteren.
  Zoals Rommel met zijn site ons informeert zonder dwang om het te accepteren.
  Wij zijn daar vrij in.

  De lezer is ook vrij om mijn wensen te overdenken, te aanvaarden of te verwerpen.
  Ik persoonlijk blijf bij het standpunt dat mensen alleen een vuist kunnen maken tegen de duistere machten achter de schermen als wij eensgezind worden.

  De wereld is als een spiegel,
  Je krijgt datgene terug wat je uitstraalt.

  Fijne jaarwisseling allemaal,
  met de hoop op een betere wereld.

  Groet Tigron

  • @ Tigron, 28 december, 2022

   at 15:08

   Mooi verwoord👌
   Daar kan ik me helemaal in vinden.

   Ook voor jou een hele fijne jaarwisseling en take care always🙏

  • >>> De wereld is als een spiegel,
   Je krijgt datgene terug wat je uitstraalt. <<<

   Inderdaad.
   "Wie goed doet, goed ontmoet".

   Dank je wel!
   Hopenlijk komen wij 'hier' veilig door het komende jaar, 2023.

   Een goede jaarwisseling gewenst in elk geval.

 6. Een stap om onze medemens te laten merken dat wij het voortouw nemen om te laten zien dat het anders kan
  Kijk tijdens het winkelen eens rond of je iemand kunt ontdekken waarvan je kunt zien dat er weinig in het karretje ligt en waarvan de uitstraling is dat ze het moeilijk hebben op de een of andere manier.
  ( van lichaamstaal van anderen én je eigen vermoedens kun je veel leren)
  Koop bij de Lidl of de Aldi ’n bosje roosjes ( kost ’n paar euro ) reken dat bij de kassa af en geef het bij de uitgang aan de betreffende persoon waarvan je het gevoel hebt dat die persoon het mag hebben.
  Het gezicht wat jou vervolgens aankijkt is meer waard dan geld.
  je krijgt gegarandeerd de vraag waarom dat bosje bloemen.
  Je kunt als antwoord zeggen dat hij/zij het waard is om te krijgen.
  Je wenst verder een fijne dag en ga vervolgens je eigen weg.
  Je hebt daarmee iemand zijn/haar hele dag goed gemaakt.
  Maar ook bij jezelf bemerk je ’n blij en tevreden gevoel.
  Je begrijpt dat je niet als een bloemist voor een winkel moet gaan posten, dat is niet de intentie.
  Gewoon zo af en toe gedurende het jaar.
  Niet dat het daarom gaat, maar vroeg of laat komen soortgelijke intenties ook weer jou terug.

  Je kunt dit ook toepassen bij iemand achter een kassa, waarvan je kunt zien dat de persoon er helemaal doorheen zit na een zware dag.
  Reactie? onbetaalbaar.

  Ook een bedankmailtje naar een webshop na de levering van een pakket.
  Ook die mensen die daar werken zullen dat absoluut waarderen.
  Kost weinig moeite.

  Moraal van het verhaal:
  verbeter de wereld en zet zelf de stappen.

  Groet Tigron

 7. Nog een goede vraag;
  Haalt de belangrijke Nazi-man van het WEF het einde van 2023, gezien z’n hoge leeftijd?
  Duimen mensen,maar wel in de goede richting, 😉

 8. iedereen in westerse wereld die aan deze waanzin hebben deel genomen met name Neo-liberalen en elite oppakken berechten en voor vuur peloton zetten dat is enige en juiste conclusie

 9. Het ergste moet duidelijk nog komen. 2022 was de aanloop. We hebben geleerd dat de significante tegenpartij niet Oekraïne is, maar de Navo. In 2023 moet de Biden-clan beslissende stappen zetten want daarna komt een moeilijk verkiezingsjaar. Hun problemen zijn logistiek en personeel. Daarom ligt een verbrdeing van het conflict voor de hand. Wit-Rusland zit in een gevaarlijke positie als het meegesleurd wordt door een false flag van de Huichelaars. Dan stormen de Polen het speelterrein op en zijn de rapen gaar.

 10. Tactische kernwapens en strategische kernwapens…
  Ik ben van mening dat die twee termen een zeer grijs gebied vertegenwoordigen en eigenlijk precies hetzelfde zijn omdat ze gegarandeerd een tegenreactie oproepen.
  De Amerikanen denken dat ze ongestraft een, wat zij een beperkte regionale kernoorlog noemen, kunnen voeren zonder dat daar mondiale consequenties aan hoeven verbonden te zijn. Dit soort suïcidale doctrines kunnen alleen maar ontstaan in de bunkers van het Pentagon want daar denken ze dat ze alles en iedereen aan kunnen pakken. Dat maakt de Amerikanen zo gevaarlijk; zeker gezien de deplorabele situatie waarin de US of A zich bevindt. Hun machtspositie in de wereld raakt aan diggelen en de positie van de petrodollar staat op omvallen. Pax Americana is duidelijk over z’n retour en als de Amerikanen één ding haten, dan is het wel om te falen en te verliezen. Ze zullen alles doen om de status quo (de wereldmacht die geen competitie duldt) die ze na de val van de muur verkregen te behouden, inclusief hun veranderde nucleaire doctrine (het opzeggen van diverse wapenbeheersingsverdragen is een duidelijk teken aan de wand dat de Amerikanen een first strike overwegen tegen hun opponenten).
  Ik vrees het ergste…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in