De rapper Einar was vorig jaar de meest gespeelde artiest van Zweden en heeft lange tijd het criminele bendeleven geromantiseerd. Nu circuleren er beelden waarbij de artiest zelf het slachtoffer is geworden van een criminele bende. De foto’s laten zien hoe hij in een ‘kwetsbaar gebied’ werd ontvoerd en vervolgens werd onderworpen aan mishandeling, misbruik en vernedering.

Foto: Rapartiest Einár, foto via Instagram

Maandagavond zijn een aantal foto’s in de sociale media gaan circuleren. De foto’s tonen de 18-jarige rapartiest Einar omringd door gemaskerde daders. Volgens de informatie op de foto’s zijn deze van Snapchat en zijn verstuurd door ene “Ali K”, schrijft men op het Zweedse nieuwsmedium Samhällsnytt.

 

De foto’s laten zien hoe de rapartiest bloederig in het gezicht is en ook een mesachtig voorwerp op het gezicht krijgt gedrukt. De daders hebben de rapper uitgekleed en vervolgens een pruik, vrouwenondergoed en zelfs een hondenriem aangetrokken. Bovendien zou de rapper verkracht zijn door penetratie met seksspeeltjes, wat gefilmd zou zijn.

 

Genereert miljoenen views

De rapartiest woont in het zuiden van Stockholm en is welbekend onder jongeren met meer dan 228.000 volgers op Instagram. Zijn liedjes gaan uitsluitend over het verheerlijken van het leven in bendecriminaliteit met focus op drugshandel en schietpartijen.

Zijn muziek heeft miljoenen views op YouTube gegenereerd. Eind vorig jaar had Einar meer dan 120 miljoen afspelingen op Spotify en werd dit jaar door de Zweedse staatsradio Radio P3 Gold beloond met de titel “Lied van het Jaar”.

In verband met de carrière van de artiest is Einar uitgenodigd om deel te nemen aan verschillende televisieprogramma’s, waaronder ‘Malou na tienen’ en ‘Nyhetsmorgon’ om te praten over zijn opgroeien en leven op straat.

  Hoe Zweden multicultureel werd

Zweedse feministe weigerde asielzoeker aan te geven die haar 12-jarige dochter had aangerand

Vorig artikelDonatie-Schandaal: Het Rode Kruis heeft met een half miljard dollar exact 6 huizen gebouwd
Volgend artikelZombiejagers gearresteerd met auto vol wapens in Zweden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in