Op videobeelden van een vlucht van Tampa Bay, Florida naar Atlanta, VS is te zien hoe een hysterische en gewelddadige vrouw een bejaarde aanvalt omdat hij geen mondkapje draagt. De video werd op kerstavond geüpload door een Twitter-account met de naam ATL Uncensored.

In een opmerkelijke vertoning van hypocrisie droeg de belaagster van de man niet eens een mondkapje toen ze de oudere heer uitschold en aanviel terwijl de man probeerde de vrouw uit te leggen dat hij aan het eten en drinken was.

De hysterische aanvalster reageerde door in het gezicht van de oudere heer te spugen, hem te slaan en hem in het gezicht te krabben, terwijl ze beweert dat hij anderen in gevaar bracht voor het risico van het coronavirus.

Net voordat de vrouw door twee grote mannen (passagiers, luchthavenpolitie?) door het gangpad wordt gesleurd, zegt ze tegen de man: “Ik doe mijn masker pas op als jij je masker opdoet.”

Doekmondkapjes zijn weinig meer dan nutteloos om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, net zoals de “vaccins”, waarvan het nut om covid ziekteverspreiding te vermijden inmiddels is ontkracht, en de zogenaamde effectiviteit meer dan twijfelachtig is.

Mask Fanatic Attacks, SPITS on Senior Citizen for Declining Mask on Atlanta Flight


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Crises in Slovenie: Klokkenluider verpleegkundige zegt dat politici zoutoplossing krijgen in plaats van mRNA-prikVolg Frontnieuws op Telegram

  Illusoir schuldgevoel
Vorig artikelHet begint veel op genocide te lijken
Volgend artikelApotheker geschokt door blanco bijsluiters vaccins: “Ik zou ze niet mogen uitdelen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Die psycho kenau heeft zelf toch ook geen *niet werkend* mondluiertje voor haar snuitje? Ze weigerde zelfs om haar *niet werkend* mondluiertje voor te doen terwijl het vliegpersoneel hier haar meerdere malen op attendeerde. LoL!!! En zulke dwazen moet je dan zeker serieus nemen, yeah right! Hahaha. (Dat geldt trouwens ook voor het vliegpersoneel die er op moeten toezien dat iedereen een *niet werkend* mondluiertje op heeft)

  • Kenau was de vrouw die veel Nederlanders aanvoerde tijdens de 80 jarige Spaanse oorlog om Nederland te bevrijden van de Spanjaarden. Een hele slordige fout om een vrouw daar dus voor uit te schelden. Net zoals deze vrouw in haar paniek een hele slordige fout maakt. Beiden het gevolg van niet persoonlijk je onderzoek doen. Zelfs ik die niet gelooft in Covid of virussen of besmetting ben lichtelijk in paniek omdat ik na een gesprek met een gevaccineerde buurman al 2 weken pijn in mijn longen heb. SMOG?? 5 G?? Vaccinbesmetting?? Alles is mogelijk. Toch in mijn achterhoofd twijfel of ik wel naar familie moet gaan. Ik wil niemand besmetten. Mijn honden hoesten nog niet en zijn ook niet ziek moet ik maar denken. Chemtrailen blijft gruwelijjk. Potdichte luchten en zodra ze blauw zijn begint het extreme chemtrailen weer. Dus mensen afzeiken omdat ze MSM en de Overheid vertrouwen is niet ok.

   • @Gertrude
    Quote”Zelfs ik die niet gelooft in Covid of virussen of besmetting ben lichtelijk in paniek omdat ik na een gesprek met een gevaccineerde buurman al 2 weken pijn in mijn longen heb” Kom op nu moppie bevrijd jezelf uit het gat waar je inzit .
    Positief blijven en geen scenario gaan bouwen op fictive angst .
    Blijf vooral rechtop , angst is een heel slecht raadgever .. je mankeert niets.
    Wens je een fijne dag . ?
    Groeten.

    • Maak je hier geen zorgen over. Ik heb dit al tientallen jaren, zo af en toe pijn aan m’n longen. Door niet te hoesten (tenzij het eindelijk wat slijm oplevert), ben je er na een week of 3 weer vanaf. Veel hoesten zorgt voor irritatie en dan kan je er wel een maand of 2 mee rondlopen. Totaal niets om je zorgen over te maken, echt niet.

  • Raar wijf, kan goed zijn dat ze er voor betaald word door de soros club, of misschien is ze gewoon een rattewijf oftewel een narciste…….die genieten nu al twe ejaar van de corona, dat geeft ze macht, voelen ze zich belangrijk?

  • Zover als het ontgaat is die bevloeier werken niet in je voordeel van je gezondheid en verder er is nog nooit een bewijs geleverd van covid en dat zal ook moeilijk zijn , iets wat niet bestaat zal je ook nooit het bestaan van vast kunnen stellen en dar zelfde geld ook voor de gifspuit iets uitvinden voor iets wat niet bestaat kan gewoon niet maar als je hersenloze mensen heb die geloven alles.

 2. @Gertrude

  Kenau

  vrouw die zich onvriendelijk, bazig en onvrouwelijk gedraagt; bazig manwijf Vernoemd naar Kenau Simonsdochter Hasselaar die bekend werd door haar verzet tijdens de belegering van Haarlem tijdens de Tachtigjarige Oorlog.

  Kenau

  1) Bazige vrouw 2) Dappere vrouw 3) Dragonder 4) Feeks 5) Flinke vrouw 6) Forse vrouw 7) Grote bazige vrouw 8) Haaibaai 9) Haarlemse heldin 10) Helleveeg 11) Ka 12) Kijfachtige vrouw 13) Kijfzieke vrouw 14) Kreng 15) Mannin 16) Manwijf 17) Notie van goud vrouw (krypt.) 18) Potig wijf 19) Potige vrouw.

  https://www.encyclo.nl/begrip/kenau

  Oh en die pijn in je longen, keelpijn dus, is niet zo verwonderlijk he’, aangezien we midden in het griepseizoen zitten!

 3. @Gertrude

  Dus jij vindt het niet ok dat mensen afgezeken worden omdat ze de MSM en de Overheid vertrouwen, dus wanneer mensen zoals deze Kenau, in het gezicht van deze oudere heer spuugt, vervolgens hem in het gezicht slaat en hem ook nog eens in het gezicht gaat krabben, is het niet ok om diegene af te zeiken, maar het is dus schijnbaar volgens jou wel ok om die oudere man in het gezicht te spugen, te slaan en te krabben want daar hoor ik jou verder niet over, behalve dan dat zij niet geïnformeerd schijnt te zijn en in een staat van paniek verkeert. Vreemde observatie!

  Hmmm, ergens heb je gelijk, ze zouden dat wijf meteen een stomp in haar achterlijke smoel moeten geven waarbij haar tanden door het gangpad van het vliegtuig rollen in plaats van haar af te zeiken!

  Note to Gertrude, Zo te lezen moet jij maar gauw in je keldertje gaan zitten voor de rest van het jaar met een muilkorf op je plaat, aangezien je “lichtelijk in paniek bent” voor een beetje keelpijn wat heel normaal is zo rond deze tijd. Ik loop zelf al met een verkoudheid rond van een paar weken waarbij ik zo nu en dan ook keelpijn ervaar, lekker belangrijk! En laat dat lichtelijk maar achterwege, volgens mij schijt jij bagger en laat je je net zo gek maken als die Karen uit dat vliegtuig!

  Dat gestoorde grietje is trouwens gearresteerd toen het vliegtuig landde in Atlanta.

  Fijne tweede Kerstdag!

 4. Op iemand spugen terwijl je besmettelijk kunt zijn..en daarmee een ander kunt besmetten…dat. is poging tot doodslag toch? Zo geloven die Cividianen dat toch? Lekker dan….

 5. Toch lopen er in Nederland ook van die debielen rond die soms op ontploffen staan, daar ben je mooi klaar mee. Van de week liep in zonder muilkorf door een druk winkelcentrum, ik was de enige van de honderden die ik heb gezien met die korf. Het leuke ervan was dat ik er zelf de slappe lach van kreeg. Die vent is debiel moeten ze gedacht hebben maar niet eentje durfde te klagen tegen me. It’s a crazy world op het moment. Het wordt tijd dat er snel een grote ontwakening plaats gaat vinden.

 6. Hee, ik durf te wedden dat die ouwe lul die mevrouw heeft afgezeken in de rij omdat ze haar muilkorf niet op had. En toen naam ze wraak toen hij zonder beklap zat. Hij komt als een ouwe dominante dwingeland over. Zo’n zelfaangesteld politiemannetje. Kijk maar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in