© Santeri Viinamäki / Wikimedia (CC BY-SA)

Een van de grootste corruptieschandalen in de geschiedenis van de Europese Unie neemt zijn loop. Omdat het verhaal zo onaangenaam is, ziet een groot deel van de Europese media, de pers die zichzelf onafhankelijk noemt, zoals gewoonlijk niets, hoort niets, zegt niets.

Stella Kyriakides, de Eurocommissaris voor Gezondheid en Voedselveiligheid, die de mislukte, verlate vaccincontracten van de EU heeft ondertekend, lijkt verwikkeld te zijn in een corruptieschandaal van gigantische proporties. Veel waarnemers zijn er al zeker van dat ze is omgekocht door vaccinfabrikanten, bericht Unser Mitteleuropa.

Zo verscheen er onverwacht 4 miljoen euro op de gezamenlijke rekening van de Eurocommissaris voor Gezondheid en haar man. De Cypriotische pers heeft het al – woordelijk geciteerd – over passieve omkoping.

Het geld kwam via staatsbank Cyprus Cooperative Bank op de rekening van het gezin van de Eurocommissaris; om een schandaal te vermijden, probeerde men de overboeking als lening te camoufleren.

Dit is vergezocht, aangezien de Eurocommissaris voor Gezondheid geen onderpand heeft voor een dergelijke lening. Zoals in een verslag van de Cypriotische Rekenkamer reeds is vermeld, zal Stella Kyriakides niet in staat zijn dit enorme bedrag terug te betalen, noch uit haar salaris, noch uit andere bronnen, dus het lijkt ons vrij duidelijk:

Handelt het zich om een vervalst krediet, ergo een façade voor corruptie?

Stella Kyriakides probeert zich, nadat ze werd ontmaskerd, op elke denkmare manier te verontschuldigen. Ze probeert het te laten lijken alsof het geld niets te maken heeft met vaccinovereenkomsten van de EU en af te leiden van het feit dat het wel eens smeergeld kan zijn dat door vaccinbedrijven wordt betaald voor contracten tegen gunstige voorwaarden om vertraagde of beperkte leveringen mogelijk te maken. Ondertussen blijven de meer voorzichtige Cypriotische kranten schrijven over passieve omkoping.

Hongaarse minister van Justitie: "De EU wordt de Sovjet-Unie"

Het is niet de eerste keer dat de Eurocommissaris voor Gezondheid en haar familie betrokken zijn bij een corruptieschandaal op gezondheidsgebied. Zij waren het die jaren geleden, zich verschuilend achter een bank, alle oncologiebehandelingen op het eiland Cyprus privatiseerden en vervolgens, zoals gebruikelijk, de prijs van de behandeling opdreven.

De naam van de familie die een fortuin maakte ten koste van kankerpatiënten werd een begrip in het hele land. Toen de situatie onhoudbaar werd, werd de zaak voorgelegd aan het Cypriotische parlement. Op één na stemden alle parlementsleden voor het nationaliseren van kankerbehandeling  en het verlagen van de prijs van de behandeling. Stella Kyriakides is nu Eurocommissaris voor Gezondheid van de Europese Unie, de ondertekenaarster van het nu alom bekritiseerde vaccincontract…

Van haar wordt nu verwacht dat zij verantwoording aflegt over hoe 4 miljoen euro op haar bankrekening terecht is gekomen.

Het is rustig in Brussel op dit moment. Zou dit de stilte voor de grote storm zijn?

In Brussel worden gezondheidswetten door Big-Pharma gedicteerd

4 REACTIES

  1. Dat ze omgekocht zijn: logisch. Niemand die de lagere school heeft afgemaakt, zal zeggen dat er een pandemie is, of dat die zelfmoord “vaccins”iets goeds doen.

  2. Word je als politieke dief, gepakt op nationaal vlak, dan word je daarvoor beloond en ga je naar de echte dievenklasse, het europees parlement!

  3. Bio-Barcodes: GMO Spores Hidden in Food to Track Supply Chain – 29/05/2021

    ‘Spraying your food with genetically modified spores with custom DNA sequences in order to trace it through the global supply chain sounds like science fiction, but one company funded by SOSV — the same VC behind ‘food replacement’ companies like Memphis Meats, Finless Foods, and NotCo — has made it a reality, and is already testing its technology. Biological barcodes and resource tracking is clearly integral part of the blockchain/AI supply chain being rolled out as part of The Great Reset. But what happens when you eat them? Christian breaks down Aanika and their technology in this Ice Age Farmer broadcast.’

    https://www.youtube.com/watch?v=oKTDAetNjlA
    https://www.iceagefarmer.com/2021/04/29/bio-barcodes-gmo-spores-hidden-in-food-to-track-supply-chain/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here