Het heilige Coronavaccin, waar politici en de media naar verlangen, veroorzaakt in de huidige tests schokkende bijwerkingen. De reden waarom de mainstream media dit liever bewust stilzwijgen.

Voor mij is wat er zich momenteel in de wereld afspeelt als een zuigend zwart gat, en ik beweeg me langs de waarnemingshorizon van de drie gigantische financiële bedrijven BlackRock, Vanguard en State Street, die met 15 biljoen (!) de geldstromen en regeringen van de wereld beheersen, van de geplande digitalisering van alle rekeningen en dus de controle van alle geld en de gewenste totale bewaking van de burger, tot de vaccinaties met twijfelachtige vaccins, die ingrijpen in het genoom van de mens en waarvan niemand de gevolgen kan inschatten – hoeveel angst voor het virus moet men hebben om met dergelijke testervaringen toch te kunnen zeggen dat de vaccinatie deze uitwerkingen waard is, schrijft auteur Brigitte Hamann op Anonymousnews.

De angstaanjagende bijwerking van vaccinatietests

Ernstige koortsrillingen – zo ernstig dat men de tanden versplintert – hoge koorts. Pijn over het hele lichaam, vreselijke hoofdpijn en uitputting, allemaal voor een vaccin? Dit zijn de bijwerkingen die verschillende deelnemers aan de vaccinatietests van Moderna en Pfizer moesten ondervinden, volgens een bericht van CNBC van 1 oktober 2020.

De vaccinfabrikanten melden ook dat sommige deelnemers ook “milde” symptomen hadden. Alle vijf de deelnemers die geïnterviewd werden door een verslaggever – inclusief degene die zijn tanden brak – zeiden dat ze dachten dat deze symptomen de bescherming tegen het Coronavirus waard zijn.

Een deelnemer aan de Moderna-testreeks zei dat hij na de eerste vaccinatie enkele dagen lichte koorts had gehad en zich “onder invloed van slechte weersomstandigheden” voelde. Na de tweede vaccinatie werd hij bedlegerig met een koorts van meer dan 38 graden, rillingen en beven, kloppende hoofdpijn en kortademigheid. De pijn in de arm waar hij gevaccineerd was, voelde als “een grote bult op zijn schouder”. Hij sliep die nacht nauwelijks en had vijf uur lang koorts van meer dan 38 graden.

  Poetin onthult de waarheid over kwaadaardige, SATANISCHE westerse leiders die de wereld PLUNDEREN en de menselijke vrijheid vernietigen

Twee andere hadden vergelijkbare bijwerkingen, en een derde waarschuwt dat men na de tweede vaccinatie een dag vrij moest nemen. CNBC meldt ook dat “vaccinfabrikanten de hoge dosis vaccinaties moesten staken vanwege nog ernstiger reacties”.

De vaccinatie-bereidheid neemt af

Uit peilingen blijkt dat steeds minder mensen bereid zijn zich te laten vaccineren. Het gerenommeerde Engelse tijdschrift New England Journal of Medicine publiceerde daarom op 1 oktober 2020 een artikel waarin werd opgeroepen tot verplichte vaccinaties. Het tijdschrift staat niet alleen in deze mening.

Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), verklaarde in april 2020 dat er zonder vaccinaties geen terugkeer naar de normaliteit  zou zijn, om daarna de lezers in augustus 2020 gerust te stellen dat vaccinaties niet verplicht zouden zijn. Er zijn pleitbezorgers voor verplichte vaccinaties wereldwijd – tegen alle weerstand van de bevolking in. Gedwongen vaccinaties en evenzo het downloaden van een tracking app kunnen eenvoudig “achter het scherm” worden ingevoerd: bijvoorbeeld door niet meer te kunnen reizen, winkelen of een fiets te huren zonder vaccinatie.

De “Grote Nieuwe Start”

Het is nog niet mogelijk om te voorzien wat we nog kunnen beïnvloeden en veranderen, en of in hoeverre het zelfs mogelijk is om te ontsnappen aan de grote bewegingsrichting van  Agenda 2030 die door regeringen over de hele wereld is aangekondigd – de “Great Reset” die door het World Economic Forum is aangekondigd. Vaccins zijn een van de belangrijkste punten op de agenda.

Het onmogelijke feit

We kunnen het nu vaststellen zoals Palmström in het gedicht ‘Het onmogelijke feit’ van Christian Morgenstern. Nadat hij op een verkeersknooppunt was overreden, raadpleegde hij de wetboeken en kwam hij tot de slotsom dat auto’s daar helemaal niet mogen rijden. Hier is zijn conclusie:

Und er kommt zu dem Ergebnis:
Nur ein Traum war das Erlebnis.
Weil, so schließt er messerscharf,
nicht sein kann, was nicht sein darf.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Merkwaardige bevinding: immuniteit tegen Covid-19 reeds in 2015

Vorig artikelZwarte invasie op de Canarische Eilanden
Volgend artikelItaliaanse politie over immigrantenopstanden: “We weten niet hoe we ze moeten stoppen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

24 REACTIES

  • Wat een opgezette klucht is dit zeg nou klucht niet onmiddellijk maar moord met voorbedachte rade wat zelf erger is dan 1940 er kleeft veel bloed aan hun handen

 1. Voorstel mijnerzijds : vaccineer eerst prof.dr.Bloemschoen de Jonge, vervolgens Pinokkio Rutte, van Dissel RIVM, het Koningshuis ; bij ernstige bijwerkingen de bevolking hieraan NIET blootstellen.

  • Dacht je werkelijk dat die zij laten vol spuiten met die troep? Die krijgen ,als het al op beeld komt, natuurlijk een placebo middel, zout water of zo iets.

   • er is een foto van hugo de jonge die zich laat injecteren met iets….alleen zit het dopje nog op de naald….en zo zllen ze ons vaker voor de egk houen. en of andere hoge amerikaanse dame ltzich ook vaccneren…de naald ging onder h motje, uit hzcht, maar toen heer tevoorschjn kwam zat ook daa e dopje op de naald….denken ze nou echt dat we zo stom zijn?

 2. Nog even een extra weetje: dergelijke tests worden gedaan met vrijwilligers die in goede gezondheid zijn. Als gezonde volwasssenen al zulke bijwerkingen krijgen, wat gebeurt er dan met ouderen, zieken, jonge kinderen? En juist dat zijn degenen die een vaccin nodig zouden kunnen hebben.

 3. Ik ben er al vanaf april ongeveer mee bezig om te begrijpen wat er nu eigenlijk allemaal aan de hand is….en ik kom voor mijn gevoel steeds dichterbij het antwoord en wordt alsmaar angstiger voor onze eigen toekomst alsook die van onze kinderen…..
  Ik zit hier serieus met tranen in mijn ogen, ben vandaag nog voor godweetwat uitgemaakt op social media, ook door bekenden.. En ik weet niet meer wat ik moet doen om deze boodschap goed over te brengen.. Ik ben een heel rustig en empathie persoon en weet goed met woorden om.te gaan, maar mijn frustratie groeit en zo ook op papier. Moedeloos…..

 4. Er zijn nog steeds een hoop mensen die alles geloven wat ze in de media schrijven of zeggen van hogerhand, met droge ogen dingen beweren die niet waar zijn,[WAKE UP AUB]

 5. Hee, en 7 maanden later komen we er achter dat het inderdaad een duivelse bende is waar Ingespotenen met de gifspuit dood gaan; vooral de ouderen en zwakkeren. Straks, nog een 7 maanden later, of minder, wie weet, gaan de jongere Ingespotenen er ook aan. Toekomst voorspellen is door de corona geen waarzegster business meer!

 6. Voor mij en mijn ega géén prikken,hebben de aanbieding voorbij laten gaan,Ik ben 85 en mijn ega wordt 79 jr.we gaan tóch wel dood eerdaags,dus waarom het risico van bijwerkingen nemen.Reizen doen we nietb

  meer, en als we niet meer in de winkels mogen,huren we wel iemand die dat nog wel mag…wat een rotwereld wil men er van maken.Mart Brasil,waar onze tegenstribbelende President net als Trump weggewerkt wordt.

 7. 94% van degene die nu 15/8/21 voor covid in het ziekenhuis opgenomen worden zijn niet gevaccineerd.
  Gaan uw ogen nog niet OPEN?
  Voor de ziekenhuiskosten dragen alle burgers solidair bij voor de niet gevaccineerde, hoe kan u dit blijven verantwoorden?
  De wetgever zou wat mij betreft de vaccinatie moeten verplichten in gans de EU.

  • Ben je nou een beetje blij met je gif prik?
   Of wil je liever niet weten wat jou lot zal zijn.
   Begin je al een beetje bang te worden van alles wat je hier leest??
   Je zit nu nog in de ontkenning fase. Had je het nou maar nooit gelezen.
   En wat er in zit gaat er nooit meer uit,, daar zal je mee moeten leven.
   Maar toch veel plezier gewenst, zolang het nog mogelijk is.
   O ja, vergeet je niet op tijd om je boosters op te halen, misschien kan je het dan nog een beetje rekken.
   Maar mee maken zal je het, allemaal.

 8. Hij weet nu wat zijn lot zal zijn dat hij mogelijk binnen 3 jaar zal sterven.
  Dat is een goede, eens gelezen gaat het niet meer weg.
  Er zit grafeendioxide in de spuit, een super geleider voor electriciteit, hoe denk je dat pacemaker ICD en electrode implantaten dat teweegbrengen bij elke schokafgifte.
  Dus die mensen wens je toe dat ze verplicht zo’n shot krijgen. Alleen mensen met een gedaald IQ naar die van een strontvlieg redeneren zonder nadenken.

 9. Hahhahahha jaa Bert dat is een leuke en goede reactie wat je gaf wat een eikel die gelooft nog in sprookjes of krijgt betaald voor z’n stomme commentaar

 10. Ik heb een afwachtende houding aangenomen, en spaar mijn krachten!
  Degene die de spuit gehaald hebben onder heel grote druk door de mainstream media en de regeringen, die worden ziek door de ongekende bijwerkingen op lange termijn en zijn niet meer te redden.
  Daar komen ze zelf wel snel genoeg achter!
  En dan hoop ik dat ze hun laatste krachten tegen deze mainstream media en regeringen gaan richten en ze laten boeten voor wat ze hebben aangericht!
  De tijd zal het ons leren, we moeten afwachten en heel waakzaam zijn.
  Ik heb de laatste tijd al meer klachten gehoord van kennissen die een beroerte, bloedklonters en hartproblemen kregen na hun spuit, en dan denk ik,al wie is de volgende

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in