Bosnië wordt overspoeld door asielzoekers; buurlanden verdedigen zichzelf

2

Na de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen komen er volgens Darko Ćulum, voorzitter van het coördinatieorgaan voor het toezicht op de migratiebeweging van de Republika Srpska, steeds meer illegale migranten uit Aziatische landen in Bosnië en Herzegovina aan.

Dagelijks worden tussen de 150 en 200 nieuwkomers geregistreerd. Ambtenaren van het kanton Una-Sana, gelegen aan de Bosnisch-Kroatische grens, wijzen erop dat het aantal illegale migranten in deze regio de afgelopen weken eveneens aanzienlijk is toegenomen en dat er dagelijks tussen de 200 en 300 nieuwkomers in de regio worden geregistreerd.

In tegenstelling tot Bosnië en Herzegovina nemen de buurlanden in de regio concrete maatregelen om illegale migranten van hun grondgebied te verwijderen. Servië heeft bijvoorbeeld zijn leger naar Šid (aan de Servisch-Kroatische grens) gestuurd. Slovenië is bezig de regelgeving te wijzigen om asielaanvragen binnen 24 uur te kunnen behandelen, d.w.z. om migranten terug te sturen naar een buurland nadat ze zijn afgewezen. Kroatië zal waarschijnlijk het voorbeeld van Slovenië volgen. Dit betekent dat veel migranten zullen worden teruggestuurd naar Bosnië-Herzegovina, waar ze tenminste voorlopig zorgeloos kunnen verblijven.

Servië stuurt zijn leger om zijn burgers tegen asielzoekers te beschermen

  Doden en zwaargewonden in migrantenoorlog in Bosnië
Vorig artikelAmerikaanse rap-ster: Soros instrumentaliseert Black Lives Matter voor zijn politiek
Volgend artikel“Joden zijn doodsbang voor Black Lives Matter”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Bosnië is een moslimstaat in Europa.
    Daar worden hun “broeders” natuurlijk van harte verwelkomd.
    Het verdrag van Dublin vermeldt dat vluchtelingen die in een veilig land (Bosnië dus) aankomen, daar status kunnen aanvragen.
    Ze willen natuurlijk naar de rest van Europa omdat daar de uitkeringen hoger zijn en ze daar mooi kunnen rotzooien met van alles en nog wat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in