Je zou het haast niet denken, maar ik heb ook nog naast mijn blogleven een privéleven dat momenteel een urgente kwestie te verrichten heeft dat niet even tussen het publiceren van artikelen geschoven kan worden. Ik weet niet hoelang het gaat duren maar hoop spoedig in de loop van de dag weer achter het scherm te zitten om jullie van nieuws te voorzien.

Speculeren over die urgente kwestie heeft geen zin, dat kom je toch niet te weten, daarom heet het privéleven. Maar nee, het betreft geen criminele kwestie.

Wat betreft nieuwe reaguurders, die blijven achter de moderatiedrempel staan, totdat ik ze binnenlaat, zoals hier wat uitgebreider geschreven. Dat kan dus nu wat langer duren.

Wees lief voor elkaar en zeg niks wat ik ook niet zou zeggen.

Met vriendelijke groet,

Rommel

Vorig artikelFrontnieuws filmpscoop – Gigantische explosie doet Oekraïense soldaten vliegen
Volgend artikelMike Stone – Maui: Satanisten strooien zout in onze wond
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

74 REACTIES

  • We gunnen je al het privé wat er op de wereld is.
   MAAR we willen de WAARHEID niet missen.
   Het EERLIJKE nieuws.
   Wij hebben nl. geen ander nieuws.

   • Cities Sacrificed for Beijing: Internet cut to stop live streaming/Secret Flood release, no escape

    ´Eight reservoirs in two districts of Beijing and the Yongding River, the largest river to flow through Beijing, released flood water at the same time, flooding parts of Hebei Province, such as Zhuozhou City, stranding many residents. Staff from Zhuozhou’s Emergency Management Bureau admitted to Chinese media that upstream flooding from Beijing had caused Zhuozhou’s water level to rise quickly.
    The CCP government communicated internally that in order to protect Beijing, where water isn’t draining, both Hebei Province and Tianjin City need to protect Beijing and prioritize diverting floodwaters for Beijing. The flood discharge period will last for 8 days and 23 hours.´

    https://www.youtube.com/watch?v=Wq6Tx-7t9Ws

   • Dat we in goederenwagens afgevoerd gaan worden? Nee daar had ik nog niet aan gedacht. Wel het feit waar je anders je nieuws vandaan moet halen.

    • Dat had niet veel gescheeld als er geen 24/02/2022 was geweest hadden mensen zonder armverwonding best wel eens in de trein gestopt kunnen worden, ging al flink die kant op.

     • Het wordt nog erger Rommelaar.

      Ik lees in de betaalde Volkskrant dat Rutte onze 42 F16’s gaat sturen en Denemarken nog eens 19 om inzetbaar te zijn in de zomer van 2024. Nog een jaar oorlog daar.

      Is nou echt iedereen krankzinnig geworden.

      • Onbegrijpelijk dat ze het absoluut nodig vinden om F16’s te sturen, want er vallen toch geen Russische vliegtuigen in het Oekraïense luchtruim te bespeuren om te bevechten. En om raketten of drones richting Rusland of de Krim te sturen hebben ze toch ook geen F16 vliegtuigen nodig. De vraag is dan ook voor wat ze die F16’s willen gaan gebruiken…?

       • Als ik een fiets wedstrijd moet winnen.
        Dan gebruik ik niet de Opoe fiets, maar mijn laatste racefiets met de allerlaatste technische snufjes er op.
        Rutte zegt we moeten Winnen, en hij geeft die arme verslaafde, oude rommel die ze aan de sloop niet kwijt kunnen.
        Of zijn de zogenaamde allerduurste JSF, de Joint Strike Fighter toch niet zo goed als wordt beweerd.
        Trouwens waarom zou Amerika een heel goed gevecht vliegentuig bouwen, als ze toch geen Concurrentie hebben en de NATO moet in Amerika bestellen.
        Ik denk dat Zelensky de F35 niet krijgt omdat het dan uitkomt dat het waardeloos en veel te duur vliegend oud ijzer is.
        In de Russische commentaren zeggen ze, waar blijven de veel te dure Amerikaanse F35 vliegende schotels.

       • F16 is een reële bedreiging voor Rusland.
        Ze kúnnen nucleaire wapens vervoeren en afschieten.
        Daarom, en alleen al daarom zullen F16 vliegtuigen worden neergehaald.
        Tevens zullen de luchtmachtbasis waar deze zijn vertrokken, ook worden beschoten.
        Aldus Moskou.
        En wij houden ze aan deze afspraak 💪😉🔥🪓

       • Ondersteunen van grondtroepen.
        Gaat niet werken want de luchtafweer van de RF zowel als EW zijn het meest geavanceerd en in grootste getale beschikbaar. Dat wordt videos kijken met in een rookwolk verdwijnende Fighting Falcons. Popcorn klaarzetten!

       • Ik ook, en kijk al 25 jaar geen tv meer, wordt je een beter mens van, de linkse oorlogretoriek wordt ze met de paplepel ingegoten, wedden dat de linkse gmo schapen allemaal achter die f16’s staan!

  • Hé, is er herstel de republiek er weer, goed nieuws. Ben vandaag effe druk maar ik ga straks zeker weer lezen. Veel aan gehad in cornona tijd, daar was ook nog niet iedereen gek geworden.

 1. Hoi Rommel,
  Ik dacht verleden week nog aan je. Zou Rommel nooit op vakantie gaan vroeg ik mij verleden week af. Je doet het hele jaar fantastisch werk voor ons lezers maar dat mag nooit te kosten gaan van je eigen prive leven. Laat het eerste nieuwe bericht van je zijn (hoe lang het ook nodig heeft) dat alles goed gaat in je prive leven zowel gezondheid als in relatie sfeer en dat je gelukkig bent. In dit leven heb je maar 1 leven wees daar zuinig op en geniet ook van het leven.

 2. Zeg dat wel, Adriaan. nu Nederland WO3 is gestart met de levering van 42 F16’s aan Oekraïne en Denemarken er nog eens 19, Die dingen kunnen niet opstijgen van kapot geschoten landingsbanen. Waar vandaan wel, lijkt me eenvoudig te raden, Polen, Slowakije en Roemenië. Nou weten we waarom Rutte Demissionair is.

  De bewering dat ze pas in 2024 ingezet worden, daar geloof ik geen barst van. Net op de Telegraaf, moet er een dienstplicht komen van 1,5 jaar. Het gaat lekker, waar een klein land met een demissionaire minister president groot in kan zijn. We zullen toch wel wijzer zijn? Maar ik vrees het ergste.

  • Gijp augustus 21, 2023 at 10:29

   “De bewering dat ze pas in 2024 ingezet worden, daar geloof ik geen barst van”

   Ik ook niet beste Gijp Oekraïne beschikt nog over 1 vliegveld waarvan de hangars gebouwd zijn in de Sovjet tijdperk zwaar verdedigd, dik beton daar kunnen ze “gestald” maar zelf denk ik dat de Russische militaire experts ook niet stil hebben gezet in de 8 jaar na de Minsk akkoorden, natuurlijk draait het uit dat onze jongens en meisjes ook gestuurd worden want van de Speciale Militaire Operatie hangt werkelijk het kapitalistischsysteem/wereldvrede van af.

   Je hebt gelijk Gijp Rutte en henchmen heeft Nederland een oorlog in gerommeld een koudbloedig reptiel heeft méér inlevingsvermogen dan het zooitje wat na de 2e WO aan de macht is geweest.

   Groeten Gijp fijne dag nog

 3. @Rommel…

  ‘ik heb ook nog naast mijn blogleven een privéleven dat momenteel een urgente kwestie te verrichten heeft…’

  Sterkte met de urgentie, hopelijk geen vervelende omstandigheden. Ik stuur je kracht en energie Rommel. Tot snel.

 4. Dat zal een beste wandeling zijn als je vanmiddag weer terug bent😉

  Je kan niet weg nou hoor, je bent de verslaggever van dienst, de klapstoeltjes staan klaar en het bier is koud wanneer de Russen een bom flikkeren op Den Haag en Volkel.

  Maar T serieus, waar haalt die demissionaire flikker het recht vandaan Nederland in een oorlog te betrekken met deze oorlogsdaad ?

  Kotsziek wordt ik er elke keer van als ze weer eens met hun uitgestreken smoelen de doden herdenken maar nu weer massa’s mensen de dood in jagen.

  Is er nou niet iets te bedenken om dit tuig met 1 korte klap naar de hel te sturen?!

  • Het narratief om ze uiteindelijk allemaal te arresteren en voor het allerhoosgste verraad te berechten, groeit met de dag. Één voordeel… de tribunalen kunnen straks letter vlot worden afgehandeld met zo ongelooflijk veel heterdaad bewijzen.

   De politie moet zich de ogen uit de kop schamen voor hun wanprestatie in de afgelopen jaren.

   De deepstate zijn de geheime diensten (de echte overheid), de regeringen zijn de uitvoerders, justitie en politie zijn hun bodyguards… samen zijn ze ons aan het vernietigen. Politie… bah bah bah 🤢🤮🤮🤮

 5. Das flink afkicken voor de FN junks 🤣
  Anyway je moet en heel belangrijk je innerlijke even boosten .
  Wens je rust en ontspanning .
  Groeten .
  Off Topic “Zit hier met muziek op de achtergrond van Pink Floyd Meddle .
  Memory lane .”

 6. Geniet vooral niet met mate beste Rommel en hoe lang dat duurt maakt niet zoveel uit! Er staat genoeg info op Fn waar velen heel wat uren, dagen en zelfs weken mee vooruit kunnen…gr marco

 7. De nieuwe partij van Pieter ‘WEF’ Omtzigt heet Nieuw Sociaal Contract, NSC. In de achterkamertjes zal NSC wel staan voor Nieuw Satanisch Contract. Eerst hebben ze de boeren via op BuildBackBayer op Monsanto laten stemmen, en nu dit. Ze lachen zich scheel achter de schermen.

  Pieter Omtzigt… een ongekend grote verrader. Wat voor smerige shit hebben ze over hem waardoor hij ‘zomaar’ deze rol speelt?

  NSC…
  https://www.weforum.org/agenda/2022/05/new-social-contract/

  • Omtzigt stemde

   steevast tegen voorstellen om de asielinstroom te beperken
   voor de corona maatregelen
   voor verplichte vaccinatie bij bedrijven
   voor invoering van 2G
   tegen voorstel geen NL militairen uit te zenden naar Oekraïne
   tegen motie vd Plas over stoppen plannen boeren te onteigenen
   tegen motie Meijer over uitspreken tegen optuigen Europese superstaat
   Het gaat maar door en door en door.

   • @Bessenboer
    vast goed contact met zijn broer Dirk-Jan WEF en Chief Economist, United Nations Office for the Coordination of Humanitarian Affairs (OCHA)

  • Het is toch niet te geloven!? Rechtstreekse copy paste van de website van het WEF.
   Moet je voorstellen Da die met Timmerfrans een coalitie vormt dan kan je net zo goed gelijk de dijken doorsteken.

   • Dat is het plan.
    Frenske moet komen. En die gaat het ook worden met steun van BBB en Omtzigt. Want zij willen geen premier worden, kuiken weg, klaver ook niet in de race, we hebben maar 1 God en dat is Frenske de eerste, gaan godverdomme de jezuïeten nog winnen ook. Want dat is het.

    • @Bessenboer, MASH en Gijp…

     De jezuïeten moeten winnen, pas dan kunnen ze verliezen en in hun eigen zwaard vallen. De massa moet in een nachtmerrie terechtkomen, anders worden ze niet wakker.

     Wees voorbereid om het een jaartje vol te kunnen houden op eigen benen.

     • Let God sort them out augustus 21, 2023 at 15:51

      Dan speel je hoog spel, die vent mag geen schijn van kans krijgen. Maar hij wordt het. Het is al beslist. Deze tyrannieke klootzak wordt onze minister president.

       • Ik vraag het de betaalde, AI. De relatief dure, chatgtp 4 die wel up to date is.

        Is er een link te vinden tussen Pieter Omtzigt en Frans Timmermans. Ze zijn beiden katholiek dat is bekend maar kennen ze elkaar? Hebben ze samen gestudeerd?

        Er is niet veel publieke informatie beschikbaar over een directe relatie of vriendschap tussen Pieter Omtzigt en Frans Timmermans. Omtzigt is lid van het CDA en Timmermans van de PvdA. Ze hebben dus voor verschillende politieke partijen gewerkt. Ze zijn beiden vooraanstaande figuren in de Nederlandse en Europese politiek, dus het is waarschijnlijk dat ze elkaar op professioneel niveau hebben ontmoet.

        Er is geen informatie beschikbaar dat ze samen hebben gestudeerd. Pieter Omtzigt studeerde economie en statistiek aan de Universiteit van Exeter in Engeland, terwijl Frans Timmermans Frans letterkunde studeerde aan de Radboud Universiteit Nijmegen en Europees recht en Franse literatuur aan de Nancy-Universiteit in Frankrijk.

        Beiden zijn ze katholiek, maar er is geen informatie beschikbaar dat hun geloofsovertuiging hen op een bepaalde manier zou verbinden in hun professionele leven.

        ===

        Waarom heb ik het gevoel dat Omtzigt de weg voor hem vrij maakt. BBB ook al. Wil ook geen premier worden. Als je de grootste partij wordt hoor je toch ook minister president e worden? Of mis ik wat?

 8. Hehe, even een adempauze 😉
  Als er 1 probleem is wat iek heb met deze voortreffelijke site, is het dat ik ca. 80% van de artikels lees (wegens razend interessant!) maar dat me dat helaas erg veel tijd kost.

  In elk geval hoop ik dat het niks ernstigs is wat Rommel belet om te bloggen en wens hem het beste met het oplossen/afhandelen/recoveren of whatever.

  Hartelijke groeten uit het zuidelijk halfrond

 9. New Social Contract (NSC) is afkomstig van de WEF-slogan ’the world needs a new social contract’; Oude wijn in nog oudere zakken en Omtzigt maakt het ons nu wel makkelijk. We zijn toch niet vergeten dat Omtzigts vrouw en broer Ayfer Kosiç & prikfanaat Dirk-Jan beiden werkzaam zijn bij Klaus Schwabs satanistische in Genève gevestigde WEF-clubje?
  Vandaag bood de Deense vorstin Margrethe II aan Zelensky + echtgenote een lunch aan; de morbide clown is blijkbaar salonfähig aan het worden, in ieder geval in de EU- en NAVO-landen.

  • Ja klopt is afkomstig van WEF/VN en de SDG’s. Het is ofwel een zeer ongelukkig gekozen naam of hij lacht iedereen in het gezicht uit. Mijn overtuiging is dat er in de politiek geen toeval bestaat. Een bewust gekozen naam die verwijst naar de cabal, net als BBB (Build Back Better).

   Het volk heeft weer een paar jaar hoop op verandering/verbetering en de elite heeft weer jaren gekocht om hun snode plannen door te zetten met een passieve bevolking.

   • @Mikkel, de bevolking begint deze demarches van steeds maar nieuwe partijen, die onvrede bundelen en hoop bieden voor de korte termijn, door te krijgen & voor de tk-verkiezing op 22.11.2023 kan nog heel veel gebeuren.
    Als de NSC vandaag was opgericht was het op het gebied van het laagste meestergetal kat-in-het-bakkie: 2 + 1 + 8 = 11. Welke vrijmetselaar zal bij Omtzigts partij de boel in de gaten gaan houden of is dit inmiddels een gepasseerd station?
    Wat de BBB (01.11.2019) betreft, vind ik Boer Burger Bedrog nog het meeste de lading dekken.

 10. 20/08/2023
  Mexico’s presidentiële hoop onthult zijn plan voor een technocratische politiestaat.

  ´Begin juli beschreef de voormalige minister van Buitenlandse Zaken en de kandidaat voor de regerende Morena-partij van Mexico bij de presidentsverkiezingen van 2024, Marcelo Ebrard, zijn plannen voor het ‘veiligste Mexico in de geschiedenis’. Zijn plan heet het Engelenplan.

  Het bestaat uit acht technologieën om de openbare veiligheidstaken te versterken die al door de Nationale Garde worden uitgevoerd. Het gaat om het integreren van gezichtsherkenningstechnologie en kunstmatige intelligentie (“AI”) -analyses in stedelijke bewakingscamera’s om criminele activiteiten te detecteren en mobiliteitspatronen in het hele land te analyseren.´

  https://expose-news.com/2023/08/20/mexicos-presidential-hopeful-unveils-angel-plan

 11. ‘Mobiliteitspatronen in het hele land analyseren” is een dooddoenersreden. Net als: ‘Meer camera’s zijn nodig ter vergroting van de veiligheid’ (meer controle …) Om dingen in de politiek voor elkaar te krijgen moet je goed kunnen manipuleren en ‘goedlachs’ zijn (Rutte). Wat wordt er veel toneel gespeeld … En wat is het kostbaar als mensen meer zichzelf zijn. Ook durven toe te geven dat ze manipuleren en met een ’tandpastasmile’ mensen de indruk te geven dat je ‘ze serieus neemt’.
  Dit zijn maar enkele schoten voor de boeg. Rommel, veel sterkte en Gods zegen toegewenst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in