Biden’s hoofdadviseur voor gezondheidskwesties shockeert social media

18
Amerikaanse hoofdadviseur voor volksgezondheidskwesties in jurk en strikjes, foto via Twitter.

De nieuwe Amerikaanse staatssecretaris van Volksgezondheid Rachel Levine heeft voor veel opschudding gezorgd op Twitter, waar hij de aandacht trok door zijn ongewone jurk. De man was te zien in een korte lichtblauwe jurk met ruches en met strikjes versierde staartjes in zijn haar.

Levine, die de eerste “transvrouw” in een Amerikaanse regering is, is gezien in een ietwat ongebruikelijke outfit voor een volwassen man.

De 63-jarige had die dag gekozen voor een zeer korte lichtblauwe meisjesjurk met witte ruches en een witte sierkraag. Daarbij droeg hij een witte maillot en in zijn haar had hij grote groene glinsterende strikken in een meisjeskapsel geplaatst.

Het is niet duidelijk in welke context Levine de meisjesachtige outfit droeg.

In commentaren op Twitter vroeg een gebruiker “Draagt hij ook luiers?” en een ander stelt laconiek “Als het liberalisme volledig ontspoord is, gaat het zo”.

“Dus dit is de nieuwe secretary of health, Dr. Rachel L. Levine. #BidenAdministration”

Professor waarschuwt voor hoog zelfmoordpercentage: “Transgender is een psychische stoornis”

  Dokter tegen gezondheidsautoriteiten FDA en CDC: "In 20 jaar medische praktijk heb ik nog nooit zoveel letsels door vaccins gezien"
Vorig artikelBLM-moeder gearresteerd voor moord op blanke adoptiedochter
Volgend artikelFacebook gaat politieke inhoud verbergen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

18 REACTIES

 1. Bekijk hier het “lieve” oompje Joe B. te W.

  https://youtu.be/KQ-YjGmpO4Q

  W A L G E L IJ K

  En zijn zoontje Hunter is nog veel slechter:
  Start bij 1:15
  Een heel jong meisje geeft hem een “footjob” (geblurd)

  Hunter Biden’s Sex Tapes, The CCP’s “BGY” Infiltration in the U.S., Evil Alliance to Dominate the World

   • Nee, beste Bert. Ik wil graag dat iedereen weet wie ze nu in het Witte Huis hebben laten plaatsen. Deze chantabele marionet begint alweer met de eerste oorlogsdreigingen. Hij luistert wel (voor enige dollars) naar de wapenlobby.

   • Die ene foto doet mij juist denken aan Little Britain, de Britse comedy waarin transgenders en homosexuelen soms een grote rol spelen en zij ermee spotten, terwijl er zeker zelf homosexuele personen als acteurs meespelen,gewoon satire dus, denk dat er zeker 1 foto hierop afgebeeld daar vandaan komt!

 2. Mja, ik zie toch ook wel een connectie met het misbruik van kinderen door dit soort idioten. Als een lelijke oude man vindt dat hij een klein meisje is, dan zal hij het ook normaal vinden om met andere kinderen te spelen. Doktertje enzo. Met zo iemand kun je geen afspraken over wat wij, de maatschappij, gewenst of ongewenst gedrag vinden, sociaal acceptabel gedrag en strafbaar gedrag. Dus dit ding is gevaarlijk voor onze kinderen.

 3. Een normaal mens heeft waarschuwingen voor deze transgender-idioten niet nodig; iedereen die dit soort idioten serieus neemt, bewijst hiermee dus dat ‘ie zèlf een idioot is.
  Het probleem is dat veel te veel Europeanen om mij heen de transgender-idioten als normaal beschouwen, en dat alleen al, sluit een zinvol gesprek erover volledig uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in