We zijn de recente update aan het pellen en de eerste rotte plek is reeds zichtbaar. Het Frontnieuwscom Telegramkanaal is van slag. Voorheen was het een kwestie van een knop omdraaien om daar naartoe gelanceerd te worden en het nieuwste artikel naar binnen te slepen. Dat heeft de geest begeven. Weigeraar.

Aangezien de zolder nog steeds opgeruimd moet worden van de virusplaag van het afgelopen weekend en de show must go on, ben ik behalve een vluchtige scan in mijn Theme/social/apis, voor de deskundinge meelezers, nog niet in dat gremlinhol gekropen. In social/apis staat het Frontnieuwscom telegramadres volgens mij correct ingevuld, maar dat kan ik niet controleren, omreden, let op, nu wordt spannend, dat ik niet meer automatisch op mijn eigen Telegramkanaal kom om het na te gaan. De foutmeldingen zal ik u besparen, daar wordt u net als ik niet veel wijzer van. Misschien moet ik opnieuw met mijn Telegram wachtwoord inloggen. Misschien, een berg van misschiens. Bovendien heb ik momenteel even geen zin om door die la met duizend wachtwoorden te worstelen.

Dus de elitaire Frontnieuws telegrammers zullen zich vooralsnog aan het Frontnieuws voetvolk moeten verwaardigen om een blik op dit blog te werpen. Niet meer via Telegram maar direct naar de Frontniews site, zoals normale mensen doen. Mijn favoriete kreet in de redactiemail gebruikend, ik ben ermee bezig.

Nog een mededeling voor de Nieuwsbriefers, die het weekenddrama hebben gemist en klagen waar hun nieuwsbrief blijft, ik ben ermee bezig, oftewel, die gaat vanavond op de bus. Kijken hoe dat uitpakt. De update ui is nog lang niet gepeld.

Laat u zich niet ontmoedigen door de update tegenslagen en blijf Frontnieuws lezen, en het drama volgen.

Wordt vervolgd.

Met vriendelijke groet,

Rommel

Update: Is inmiddels opgelost! Doet het weer.

Vorig artikelBill Gates laat plotseling narratief over klimaatdoom varen nu bevolkingen terugslaan tegen globalisme
Volgend artikelIemand probeert je nog steeds te vermoorden, laat dat niet toe
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

25 REACTIES

 1. Wat een technische bende. Ik ben in IT-termen een NOOB, dus ik kan helaas niet helpen. Sterkte Rommel. Let op jezelf en je energie.

  • Waarvan akte! Bij ellaster is reageren niet meer mogelijk, nfn is ronduit bagger, herstelderepubliek moet nog op stoom komen & xandernieuws is op 30.10.2022 helaas gestopt.

   • Ik ben ook erg blij met de nuchterheid van je, Rommel. En eerlijkheid. Met een open blik blijven kijken.

    Maar wat ik ook zie gebeuren bij anderen, waar Rommel me tamelijk immuun voor lijkt, is dat sommige alternatieve kanalen of personen zich verliezen in esoterie en newage sprookjes (wat in feite betekent terug naar de oude heidense tovenarij).

    Ik zie bv bij Weltschmerz ook artikelen van bepaalde personen die de binding met de realiteit aardig kwijt zijn. En dat is wat er gebeurde met Xander nieuws. Hij werd steeds meer gericht op esoterische denkbeelden en (voor mij niet verbazend omdat het gelinkt is) steeds vijandiger tegenover zijn christelijke achterban die hem probeerden te wijzen op zijn dwalingen. Ik heb nu zelf moeite met dat woord ‘dwalingen’. Foute ideeën? Ja, toch wel. Ik hou het bij dwalingen omdat hij zichzelf aanprees als ‘ongebonden christen’ die het beter wist en daarom niet bij een kerk hoorde. Hij misleidde daarmee een hoop zoekende mensen en christenen die gingen twijfelen naar de verkeerde kant.

    Dat is namelijk het punt. De elite, luciferianen, satanisten, religies , woke cultuur, verering van ‘moeder aarde’ (Gaia) en newage… Het is 72 handen op één buik. Niet voor Nietsche lag het boek van Mme Blavatsky bij Hitler op het nachtkastje, is Plato de lieveling van elite filosofen, zijn de Griekse goden niet weg te slaan uit Hollywoodfilms enz enz. Het is allemaal giftig troebel water uit dezelfde dode bron. Niet het leven gevende frisse water uit de bron van levend water.

    Je hebt echt bovennatuurlijk onderscheidingsvermogen nodig om het verschil te proeven soms. Maar meestal gaan er wel belletjes rinkelen als je bepaalde triggerwoorden of namen hoort. Dan komt er weer een antieke drogreden, leugen of filosofie boven. En ik zeg het nu toch: de meeste (alle?) leugens vind je terug in de bijbel met de ontkrachting. Dat maakt het de ultieme tool voor herkennen en weerleggen van leugens. Daarom staat de bijbel ook vol met ‘vreselijke’ verhalen (volgens atheïsten).

    Als laatste een voorbeeld; Schabs ‘profeet’ Yuval Harari belooft dat ‘wij’ mensen goden worden. Dat belooft de New Age al eeuwen. Dat is letterlijk de oudste leugen die er bestaat. Van Lucifer, de glanzende slang (nachash) zelf. “Maar God weet dat, op de dag dat u daarvan eet, uw ogen geopend zullen worden en dat u als God zult zijn, goed en kwaad kennend.
    Genesis 3:5 HSV
    “.
    Is dat niet de belofte van woke? Handel naar jouw wil (do as thou wilt) want jij bent je eigen God. Verlicht door Lucifer? Kennis kan zo verlokkend zijn. Down the rabbithole. Grote kans dat je vast komt te zitten in de aarde.

    Jammer dat veel ontluikende nieuwe media nog zo in de oude socialistisch atheïstische ideeën vastzitten en daarom afkerig zijn van gezonde basics.
    Basic Instructions Before Leaving Earth

 2. Tijd om een lading stutten aan te schaffen .
  Note van het voetvolk 🤣
  Je kunt altijd nog Sister morfine van de stones draaien Rommel
  Fijne dag .

 3. No prop Rommel. Wij weten waar we moeten zoeken.

  Ff ander topicje: msm op de radio voluit over der waffen ss-er die een toegift kreeg terwijl niemand wist dat t een ss er was…tot vandaag schijnbaar

  En op1 en nieuwsuur voluit over dat toch WEL Oekraiene achter het opblazen van de nordstream zat….

  Gaan de rollen omdraaien of lijkt dat maar zo?

  • als ze oekraïne niet de schuld geven zal vanzelf naar buiten komen dat het de unaaithetsteeds was.
   het zoeken naar zondebokken is ook een aanwijzing dat ze beseffen dat hun pogingen om rusland de baas te worden stukgelopen zijn.

 4. Tja, ik denk niet dat je bij de linksen erg populair bent….dat je problemen hebt betekent dat je ze bang en/of kwaad hebt gemaakt.

 5. Ik ga ervan uit dat je wordpress draait.
  Dit was toen ik nog programmeerde wel een van de slechtste php blog-software.
  Geen enkele structuur icm met spaghetti-php.
  Nu enkele jaren verder ga ik ervan uit dat ik nog steeds het geval is, maar dat men (met houtje-touwtje-programmering) de echt commerciële kant is opgegaan.
  Anders gezegd: het is nog steeds troep.

  Heb je site ook even door de validator’s (html / css) laten checken: werk aan de winkel…

  Beter had je je eigen software geschreven.

 6. Sterkte !, Rommel.

  Heb een gruwelijke hekel aan I.T., maar we zullen wel moeten.
  Maar dan : beschermd.

  In stand houden Vrijheid van Menings-Uiting.

 7. de laatste 4 weken moeten ik dagelijks inloggen in de Epoch Times. Eerst allemaal, en naderhand minder en minder Substack pagina’s zonden mij een inlog Email. nu naar beneden tot 3. Niemand schijnt dit probleem te hebben. Een enkele blogger antwoordde, dat ze sinds vorige week ook haar nieuwsblog moest her-inloggen. Zeker de mislukte klimaatsverandering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in