Enkele van de sterkste bewijzen dat de COVID-19 vaccins verlammende verwondingen en enorme aantallen sterfgevallen hebben veroorzaakt bij de gevaccineerde bevolking zijn afkomstig van begrafenisondernemers die enorme pieken in het aantal sterfgevallen in hun bedrijf hebben gemeld die correleren met de uitrol van de COVID-19 vaccins en mandaten, schrijft Brian Shilhavy.

Er is sterke sociale en financiële druk op deze professionals om dit openbaar te maken, maar enkelen hebben zich tegen deze druk verzet, wetende dat deze waarheden onder de aandacht van het publiek moeten worden gebracht in een poging om levens te redden, ongeacht de persoonlijke kosten voor henzelf of hun carrière.

Twee van deze begrafenisondernemers zijn dit jaar vermeld in de alternatieve media, namelijk John O’Looney uit het VK en Richard Hirschman uit Alabama in de VS. Beide mannen hebben bevestigd dat andere begrafenisondernemers in hun beroep dezelfde dingen zien die zij zien, maar te bang zijn om dit openbaar te maken.

De balsemers rapporteren niet alleen over de enorme toename van sterfgevallen die zij zien sinds de invoering van de COVID-vaccins, maar ook over wat zij aantreffen in de aderen en slagaders van deze dode lichamen: enorme “bloedklonters” die helemaal niet lijken op traditionele bloedklonters, maar lange vezelachtige entiteiten zijn die een ader of slagader volledig kunnen blokkeren.

Richard Hirschman, die al meer dan 21 jaar gediplomeerd balsemer is en duizenden lichamen heeft gebalsemd, zei in een recent interview met de RAIR Foundation dat, terwijl hij gewend was bloedstolsels te zien in 5 tot 10% van de lichamen die hij balsemde, hij nu ziet dat bijna 85% van de lichamen die hij balsemt bloedstolsels hebben, wat begon na de uitrol van de COVID-vaccins, en dat deze “bloedstolsels” niets zijn zoals hij ooit eerder heeft gezien.

Dr. Jane Ruby was blijkbaar de eerste die Richard Hirschman eerder dit jaar interviewde, en zij bracht hem in contact met Mike Adams van Natural News, die onder zijn vele talenten een forensisch voedingswetenschapper is, en in 2016 deed hij iets wat bij mijn weten niemand anders in de wereld heeft gedaan, en dat was het verdienen van de hoogste standaard van internationale laboratoriumaccreditatie voor zijn forensisch voedingslaboratorium, ISO 17025, als een volledig onafhankelijke wetenschapper zonder banden met de overheid of enige andere instelling, waardoor hij kon testen en onderzoeken wat hij wilde.

Hij investeerde miljoenen dollars van zijn eigen geld in de uitrusting van dit laboratorium, en is volledig onafhankelijk van externe financieringsbronnen, waardoor hij echt “de wetenschap kan volgen” zonder zich zorgen te maken over het tevreden stellen van externe investeerders of overheidsinstellingen. Zie:

Richard Hirschman stuurde hem vervolgens enkele monsters van deze “bloedklonters”, waarop Adams laboratoriumtests uitvoerde en ze vergeleek met “normale” bloedklonters.

Adams analyseerde deze vreemde “bloedklonters” live in de Alex Jones show in juni, en onthulde ook wat zijn analyse aantoonde in een recenter optreden op het Infowars netwerk.

  Het zou zoveel erger zijn geweest als ik niet was gevaccineerd

Wat hij ontdekte is werkelijk verbazingwekkend, en ik heb een video samengesteld met de getuigenis van Richard Hirschman, en het werk van Mike Adams, inclusief zijn live demonstratie in de Alex Jones show, en dit is een video die u zeker zult willen bekijken.

Ik heb mijn best gedaan om het terug te brengen tot de essentiële feiten, en het is iets minder dan 44 minuten, maar ik garandeer u dat het de moeite waard is om uw tijd te investeren in het bekijken van de volledige 44 minuten.

Het begint met een korte getuigenis van John O’Looney die een potje met een van deze enorme “bloedklonters” laat zien die uit de aorta van een overleden persoon is gehaald, en heeft dan een kort overzicht van wat er in de rest van de video aan bod komt van Dan Skorbach van Frontline Health, een Epoch Times tv-programma, en dan fragmenten uit het recente interview met Richard Hirschman dat enkele verbazingwekkende foto’s en zelfs videoclips bevat, gevolgd door het werk van Mike Adams en zijn laboratoriumanalyse, inclusief zijn live demonstratie in de Alex Jones show.

Aan het einde van de video hoort u een onheilspellende waarschuwing van Mike Adams over de onmiddellijke toekomst en de mogelijke verwoestende gevolgen die deze “bloedklonters” zullen hebben voor de gevaccineerden, en vervolgens ook een korte clip van een recent interview met Dr. Sherri Tenpenny, die als onderzoeker en arts tot dezelfde conclusie komt als Adams, en een ernstige waarschuwing afgeeft over wat er komen gaat onder degenen die de COVID-vaccins namen.

Dit staat op de Bitchute en Odysee kanalen.

Voor degenen die geen tijd hebben om de video meteen te bekijken, voeg ik de schriftelijke beschrijving van de getuigenis van Richard Hirschman bij, die u hier kunt vinden, evenals Mike Adams beschrijving van zijn onderzoek, die ik enkele weken geleden op NaturalNews.com hebt gepubliceerd.

Maar ik moedig iedereen aan om wat tijd uit te trekken om de video te bekijken, want de gedrukte media kunnen de totale schok die in deze videoclips naar voren komt niet overbrengen.

Balsemer slaat alarm: Massale toename van vreemde bloedstolsels en kanker, “het is niet normaal, het is drastisch” (exclusief interview)

The RAIR Foundation

“Ik heb met zoveel andere balsemers gesproken, en we zien allemaal hetzelfde, maar overheden willen er niet naar kijken.” – Richard Hirschman

In een exclusief interview met RAIR Foundation USA onthulde een in Alabama gevestigde balsemer en gediplomeerd begrafenisondernemer een enorme toename van vreemde bloedstolsels die worden aangetroffen in de lichamen die hij nu balsemt.

Richard Hirschman, die sinds 2001 balsemer is, heeft “een verandering in de toestand van lichamen opgemerkt sinds de uitrol van mRNA-vaccins”. Deze veranderingen omvatten de enorme toename van mensen met bloedstolsels, de vreemde aard van deze bloedstolsels, en patiënten die aan kanker zijn overleden zonder een van de verraderlijke tekenen, zoals haaruitval en vermagering. “Helaas is er een nieuw normaal”, zegt hij.

  10e recente pilootuitval: HiSKy vlucht H4474 (DUB-KIV) naar Chisinau, 20 min na het opstijgen raakte de piloot "niet in staat te handelen"

Hirschman heeft in de loop van zijn carrière duizenden lichamen gebalsemd. Vorig jaar behandelde hij er zelf meer dan 600. Hij weet dus op welke tekenen hij moet letten, en hij weet hoe bloed eruitziet. “In al mijn jaren van balseming kwamen we af en toe stolsels tegen,” zegt hij, “maar sinds mei vorig jaar is er iets aan het bloed veranderd. Het is niet normaal. Het is drastisch.”

Toen Hirschman voor het eerst afwijkingen begon te zien, vond hij dat vreemd, “maar als je steeds hetzelfde ziet, begin je te beseffen dat er iets niet klopt.”

Hirschman en veel van zijn collega’s in de industrie merkten tijdens de pandemie een toename van stolling op, “maar pas bij de uitrol van het vaccin begonnen deze echt ongewone vezelachtige structuren te verschijnen.”

Hij beschrijft een normaal bloedstolsel als zijnde van een textuur als druivengelei of jam. Als je het zou oppakken, zou het waarschijnlijk uiteenvallen in je vingers. Vóór 2021 ontstonden bloedklonters in vijf tot tien procent van de lichamen. Tegenwoordig, zegt Hirschman, is dat eerder 85 procent. “De meerderheid van de lichamen die ik balsem zijn geronnen,” zegt hij. “Van de 358 lichamen dit jaar waren er slechts ongeveer 60 niet geronnen, en de helft daarvan was zwaar geronnen. Vóór vorig jaar was dat niet zo. Niets van wat we nu zien.”

Bovendien lijken deze stolsels in niets op wat hij ooit eerder heeft gezien. Hij beschrijft ze als “een witte vezelachtige structuur, zoals inktvis, een elastiekje of spaghetti. Zelfs de kleintjes zien er ongewoon uit, als wormen. Ze lijken op een kleine parasiet. Gewoonlijk komen bloedklonters tijdens het balsemen uit aders, maar zelden uit een slagader. Maar Hirschman haalde er onlangs een uit een slagader van 15 cm lang. “Normaal gesproken zou ik een stolsel van die lengte niet kunnen verwijderen zonder dat het uit elkaar valt,” legt hij uit. “Het is de witte, vezelige lengte die ongebruikelijk is. Ik kan me niet voorstellen dat dat in een gezond persoon zit.”

Hirschman vermoedt dat het vaccin deze stolsels veroorzaakt. “De reden waarom ik denk dat het vaccin ermee te maken heeft, is dat ik deze vreemde structuren heb gevonden in mensen die zogenaamd nooit covid hadden gehad, maar wel waren ingeënt.”

Terugkijkend ziet Hirschman een datumcorrelatie. “Het was januari 2021 toen ze echt begonnen met het pushen van de vaccins,” herinnert hij zich. “Ik heb het in mijn hele leven nog nooit zo druk gehad. Ik liep als een gek tegen stolsels aan; zelfs in februari en maart waren de stolsels enorm. Aanvankelijk was het bij ouderen, en dat waren de eersten die ze probeerden te beschermen.”

Meestal zijn Hirschmans patiënten eind 60, 70 en 80 jaar oud. Maar hij ziet steeds jongere lichamen, “sommige ook in de 20,” zegt hij, maar niet zoveel als elders omdat Alabama een lage vaccinatiegraad heeft onder jongeren, aldus de balsemer. “Ik weet wel dat ze sterven; ik hoor er overal over,” zegt hij. “Maar het lijkt erop dat in Alabama de mensen wakker worden.”

Dat geldt niet voor de 17-jarige footballspeler Kaden Clymer uit Ohio, bij wie onlangs zes meter vreemde stolsels uit zijn benen zijn verwijderd. De reguliere media blijven elk verband tussen deze stolsels en het covid-19 vaccin ontkennen, ook al werd bij Clymer inferieure vena cava atresia vastgesteld, een ziekte die doorgaans alleen mannen van 30 jaar treft.

  Na inname van het COVID-vaccin: Dit gebeurt er 2 weken later

Hirschman heeft ook een verandering opgemerkt in de lichamen die hij ontvangt en die gestorven zijn aan kanker. Meestal hebben deze mensen tumoren, haaruitval en zijn ze vermagerd door hun strijd met de ziekte en de harde behandelingen. “De laatste tijd had ik niet geweten dat deze mensen kanker hadden. Mensen krijgen kanker en zijn dood voor ze het weten,” zegt hij. “Ze leven niet lang genoeg om de stadia te doorlopen.” Zijn waarnemingen komen precies overeen met rapporten van een vooraanstaande Zweedse arts en onderzoeker, Dr. Ute Kruger, die onlangs haar verontrusting uitsprak over de buitengewone percentages agressieve kankers die zij nu ziet.

Hirschman wil graag begrijpen wat er aan de hand is. Hij heeft drie dozijn stolsels opgestuurd voor analyse, waarvan sommige naar Mike Adams, die een ISO-17025 geaccrediteerd laboratorium in Texas leidt. Adams heeft deze stolsels vergeleken met het bloed van ongevaccineerde personen en is tot de conclusie gekomen dat dit geen bloedstolsels zijn omdat ze ijzer, kalium, magnesium en zink missen.

“We hebben een van de stolsels van balsemer Richard Hirschman getest via ICP-MS. Ook getest naast levend menselijk bloed van een ongevaccineerde persoon,” vertelde Adams aan The Epoch Times.

Maar niemand weet precies wat deze dingen zijn, noch hoe ze worden veroorzaakt. “Ik heb met zoveel andere balsemers gesproken, en we zien allemaal hetzelfde,” zegt Hirschman. “Maar overheden willen er niet naar kijken.”

Bekijk het hele interview van 31 minuten van The RAIR Foundation.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Computergestuurde thermografische beeldvorming en analyse van levend bloed na COVID-19 injectieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEngeland: Politie vreest vloedgolf van geweld door omhoogschietende energieprijzen
Volgend artikelWaarom storten voetballers in? Een wetenschapper ontwijkt de vraag
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Ik zie vaker van dit soort berichten voorbij komen. Wat me opvalt is dat telkens dezelfde foto’s gebruikt worden. Ik graag me dan af hoe echt deze berichten zijn.

  • Nou Bob, dat is dan duidelijk toch, allemaal fake/façade berichten, leuk verdienmodel voor de mensen erachter, genoeg wappies om de kas te spekken.

   • Onzin, kijk de video’s allemaal, daarin zie je vele nieuwe gevallen, dat is wat anders dan een foto hergebruiken om te laten zien waar het verhaal over gaat.

    Zuster Trol van de Leyen.

 2. On dit NIET openbaar te maken bedoeltie? Ik begin het een raar verhaal te vinden. Steeds dezelfde foto’s en steeds groter verhaal inclusief de toename in volume als die dingen in de schaal liggen.

 3. De bloedstolsels zijn het gevolg van grafeenoxide dat werkt als scheermesjes die het endotheel (binnenkant) van de bloedvaten beschadigen waarna de bloedplaatjes deze mechanische beschadigingen proberen te repareren. De beschadigingen zijn zo talrijk dat grote hoeveelheden bloedplaatjes uiteindelijk de haarvaten en vervolgens de grotere bloedvaten afsluiten wat onvermijdelijk de dood tengevolge heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in