Wetenschappers hebben opzienbarend bewijs ontdekt dat een aanzienlijk deel van de batches van het Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccin dat in de Europese Unie is gebruikt, in feite uit placebo’s kan hebben bestaan – en dat de Duitse regelgevende instantie dit wist en ze niet aan kwaliteitscontroletests heeft onderworpen, schrijft Robert Kogon.

De wetenschappers, Dr. Gerald Dyker, Professor Organische Chemie aan de Ruhr Universiteit Bochum, en Dr. Jörg Matysik, Professor Analytische Chemie aan de Universiteit van Leipzig, maken deel uit van een groep van vijf Duitstalige wetenschappers die de afgelopen anderhalf jaar publiekelijk vragen hebben gesteld over de kwaliteit en veiligheid van het BioNTech vaccin (zoals het in Duitsland bekend staat).

Ze verschenen onlangs in het online programma Punkt.Preradovic van de Duitse journaliste Milena Preradovic om de variabiliteit van de partijen te bespreken. Hun uitgangspunt was het recente Deense onderzoek waaruit bleek dat er een enorme variatie was in de bijwerkingen van verschillende batches van het Pfizer-BioNTech vaccin, of BNT162b2 zoals de wetenschappelijke codenaam luidt. De onderstaande afbeelding uit het Deense onderzoek illustreert deze variatie.

Hieruit blijkt dat de partijen die in Denemarken werden gebruikt, en die worden weergegeven door de punten in de grafiek, in drie groepen uiteenvallen.

De “groene batches” die rond de groene lijn liggen, hebben een matig of matig hoog niveau van ongewenste bijwerkingen. In de discussie met Preradovic neemt Gerald Dyker het voorbeeld van het groene punt dat het verst naar rechts ligt.

Zoals hij uitlegt, vertegenwoordigt dit de batch die het meest gebruikt is in Denemarken, waarbij iets meer dan 800.000 doses zijn toegediend. Deze 800.000 doses zijn geassocieerd met ongeveer 2.000 vermoedelijke ongewenste bijwerkingen, wat neerkomt op een meldingspercentage van één vermoedelijk ongewenste bijwerking per ongeveer 400 doses. Zoals Dyker het zegt: “Dat is niet weinig als we het vergelijken met wat we anders weten van griepvaccins.” Volgens Dyker’s berekening vormen de groene batches meer dan 60% van de Deense steekproef.

  De COVID-gevaccineerden zijn stervende terwijl ze varianten voeden

Dan zijn er nog de “blauwe batches” die rond de blauwe lijn liggen en die duidelijk geassocieerd worden met een buitengewoon hoog niveau van ongewenste bijwerkingen. Zoals Dyker opmerkt, werden niet meer dan 80.000 doses van een van de blauwe batches toegediend in Denemarken – wat suggereert dat deze bijzonder slechte batches misschien stilletjes van de markt zijn gehaald door volksgezondheidsautoriteiten.

Desalniettemin waren er maar liefst 8.000 vermoedelijke ongewenste bijwerkingen met deze batches geassocieerd. Achtduizend op 80.000 doses zou een meldingspercentage geven van één vermoedelijk ongewenste bijwerking per 10 doses – en Dyker merkt op dat sommige van de blauwe batches inderdaad geassocieerd worden met een meldingspercentage van maar liefst één vermoedelijk ongewenste bijwerking per zes doses!

Volgens Dyker’s berekening vertegenwoordigen de blauwe partijen minder dan 5% van het totale aantal doses in het Deense onderzoek. Desondanks zijn ze geassocieerd met bijna 50% van de 579 sterfgevallen die in de steekproef werden geregistreerd.

Tot slot hebben we de “gele partijen” gegroepeerd rond de gele lijn, die, zoals hierboven te zien is, nauwelijks van de x-as afkomt. Volgens de berekening van Dyker vertegenwoordigen de gele partijen ongeveer 30% van het totaal. Dyker merkt op dat hier ook batches bij zitten met ongeveer 200.000 toegediende doses die in verband worden gebracht met letterlijk nul vermoedelijke ongewenste bijwerkingen.

Zoals Dyker het stelt, zouden “kwaadwillende” waarnemers kunnen opmerken dat “dit is hoe placebo’s eruit zouden zien”.

En kwaadwillende waarnemers zouden wel eens gelijk kunnen hebben. Dyker en Matysik vergeleken namelijk de batchnummers uit het Deense onderzoek met openbaar beschikbare informatie over de batches die goedgekeurd waren voor uitgave, en kwamen tot de opzienbarende ontdekking dat bijna geen van de onschadelijke batches, in tegenstelling tot de zeer slechte en minder slechte batches, lijken te zijn onderworpen aan enige kwaliteitscontroletest.

  Bijwerking "Spinning Death"? Paniek voor het onzichtbare voordat mensen onder stuiptrekkingen sterven

De meeste waarnemers weten niet dat juist het Duitse regelgevende agentschap, het Paul Ehrlich Institute (PEI), in principe verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van alle Pfizer-BioNTech-vaccins in de EU. (Het instituut is vernoemd naar de Duitse immunoloog en Nobelprijswinnaar Paul Ehrlich, natuurlijk niet naar de gelijknamige biologieprofessor van Stanford).

Dit weerspiegelt het feit dat de feitelijke legale fabrikant van het vaccin, en ook de houder van de vergunning voor het in de handel brengen in de EU, het Duitse bedrijf BioNTech is, en niet de bekendere Amerikaanse partner Pfizer.

Dyker en Matysik ontdekten dat het PEI alle zeer slechte “blauwe” batches had getest en goedgekeurd voor vrijgave, de overgrote meerderheid van de niet-zo-slechte “groene” batches, maar bijna geen van de onschadelijke “gele” batches – alsof het PEI van tevoren wist dat deze batches onproblematisch waren.

Dit is te zien in de onderstaande dia uit Dyker’s presentatie tijdens het Punkt.Preradovic interview. De titel luidt: “Welke batches uit het Deense onderzoek heeft het Paul Ehrlich Instituut getest en goedgekeurd voor vrijgave?

In de PEI-kolom van elk van de tabellen betekent “ja” natuurlijk dat de batch getest is, “nein” betekent dat het niet getest is. Merk op dat alleen de eerste batch in de “gele” tabel werd getest.

Klik voor groot

Het onderschrift onder die tabel luidt “Het PEI vond het testen van de onschadelijke ‘gele batches’ over het algemeen niet nodig.”

Zoals Dyker het, met opmerkelijke terughoudendheid, verwoordde: “Dit zou het aanvankelijke vermoeden ondersteunen dat het misschien in feite zoiets is als placebo’s”.

Kortom, om de bevindingen van de Duitse wetenschappers over de variabiliteit van de Pfizer-BioNTech batches te parafraseren, het lijkt erop dat het goede slecht was, het slechte zeer slecht, en het zeer goede zoutoplossing was.

  De 6 redenen waarom u een hoger risico loopt op schade door een COVID-vaccin

(Het volledige Punkt.Preradovic interview met Gerald Dyker en Jörg Matysik is hier beschikbaar in het Duits. De bovenstaande vertalingen zijn van uw schrijver. Een volledige, waarschijnlijk machinaal vertaalde, Engelse versie van het interview is ook beschikbaar op de Punkt.Preradovic webpagina).


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Terwijl opnieuw een slachtoffer van de genocidale biowapeninjectie de ‘Pfizer flop’ live op tv doet – Waarom zou de FDA 75 jaar lang veiligheidsgegevens van de Pfizer prik verbergen, tenzij ze genocide in de doofpot stoppen?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVS/NAVO-hoofdkwartier in Kramatorsk naar verluidt “geraakt” door Russische raket(ten) – Tegenstrijdige claims en beschuldigingen
Volgend artikelDe duisternis voor ons: Waar de oorlog in Oekraïne naartoe gaat
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

  • Ik ken niemand met vaccinatie schade, zelfs de mensen die al hun hele leven tig pillen per dag slikken en van alles hebben, alsook mijn moeder van 87, als ook MS patiënten, nergens last van (nog niet tenminste).

   • Resultaten vd spuit in mijn omgeving:

    Schoonvader 4 maanden na booster:uitgezaaide kanker (was 1 maand voor booster volledig kankervrij)
    2 vrienden van kennis: blind aan 1 oog na spuit.
    2 van buurtvereniging schoonouders: spontaan ko / flauwgevallen op straat en garage na booster.
    1 binnen paar uur na Pfizer met 41 koort naar
    hospitaal
    Vriendin dochter (18jr) tijdelijk, verstijfd, niets meer kunnen bewegen. Nog steeds enstige rugklachten.
    Kennis 56jr, sportief en gezond: hartstilstand en dood.
    Oud collega brandweerman, 49 staan onder periodieke strenge medische controle incl hartfilmpje: pas in elkaar gezakt, hartfalen

    Plus dit:
    Bij nood wend je alle middelen aan, dus HCQ, ivermectine…..nee nee ipv mag niets gebruikt worden behalve dat er een jaar gewacht moet worden op een uitert lucratief mengels. Dat is geen rampenbestrijding, maar een veroorzaker van rampen.
    Bewezen niet effectief.
    Bewezen niet veilig.
    Bewezen oversterfte EN ondergeboorte! in alle priklanden
    Uitvaarten met wachtijden van 2 weken!
    Waarom wordt oversterfte onderzoek tegengewerkt en mag de prik niet worden gelinkt? Is dit wetenschap of bedrog, vertel het me eens
    Lethale bijwerken bekend bij Pfizer, in staat in gedwongenvrijgegeven documenten.
    Waarom wordt er mega gecensureerd?

    Hoeveel info heb je nog nodig?

    • Nou, dan heb je veel meegemaakt, ik snap het niet, iedereen hier bij mij op het werk allemaal geprikt basis en boosters (behalve ik) er lopen er tussen dat zijn net lopende pillenvaten zoveel slikken die al 10 tallen jaren medicijnen, er zijn er met stents en openhart operaties achter de rug, een MS patiënt, ze hebben nog steeds nergens last van, placebo toevallig?
     Vrienden, familie, allemaal geprikt, het gaat allemaal nog goed, maar ik ben wel blij dat mijn vrouw en ik niet geprikt zijn.
     Ik lees heel veel op Alt-media, dus ik weet echt wel wat er speelt maar ik blijf het raar vinden, dus dit artikel dat zegt mij wel wat.

     • Misschien eens afvragen waarom er zoveel zieke mensen zijn en waarom er opeens zoveel personeel gevraagd wordt ondanks een krimpende arbeidsmarkt? De mensen moeten zich ook eens afvragen hoe het mogelijk is dat alleen al in Nederland waar ongeveer 40 miljoen prikken zijn uitgedeeld verdeeld over 4 rondes, zoveel entstof beschikbaar was. 40 miljoen prikken maal 5 cc per prik is 200 kubieke meter, dat is een zwembad van 10x20x1 meter. U gelooft dat?
      Reken maar uit hoeveel dat is over heel EU en ik kan u garanderen dat geen Farmacie bedrijf zoveel in zo’n korte tijd kan leveren.

   • Mijn zus myocarditis, de zoon van een vriendin, 40 jaar, overleden 2 dagen na de gifspuit, buurvrouw uitgezaaide kanker enkele weken na haar 2de vaccin en zo kan ik nog wel even doorgaan,,,,

 1. dit wisten we vorig jaar al. of twee jaar terug, de tijd gaat hard.
  er werden toen al batchnummers gepubliceerd hieromtrent.

 2. Als dat zo is, dan wisten ze ook dat er geen Coronavirus was. Dan hebben ze gewoon een spelletje gespeeld. Leuk om te horen dat je ouders in eenzaamheid zijn gestorven, uitgestelde behandelingen, lockdown’s. Dus gewoon een medisch experiment?

  Ik weet niet wat erger is.

  • Als je een experiment doet om te kijken hoe iets ergens op reageert dan probeer je normaal gesproken verschillende middelen, dus het lijkt mij duidelijk dat dit een experiment was.
   In mijn omgeving zijn in ieder geval veel gele en blauwe injecties gebruikt, heb nog nooit zoveel brieven voor nabestaanden gepost de afgelopen twee jaar.
   Er schijnt weer een nieuwe aan te komen, wellicht 1 soort.

 3. “Batches van Pfizer-vaccins in de EU waren placebo’s, zeggen wetenschappers”

  Gelul van een stelletje aardbeien Pfizer mRNA Gentherapieën waren zeker dodelijk misschien niet de eerste 2 shot maar de boosters deden het werk waarop de WHO hoopte, las al weer een tijd terug dat 5 procent van de “vaccins” verantwoordelijk waren voor 100% letale afloop, mijn schoonzus kan het niet meer navertellen en ook de moeder van mijn buurman niet en ook zijn zus die er een trombose been aan over heeft gehouden.

 4. Daarom was ik ook niet gevaccineerd. Ik zat in de controle groep, met steeds verder stijgende verbazing te aanschouwen hoe ‘intelligente’ mensen (academen, top ambtenaren, bestuurders, directeuren, zakenlieden) hun keuze voor ‘geheel vrijwillige’ deelname aan een levensgevaarlijke medisch experiment probeerden te rechtvaardigen.

  • Bas juni 29, 2023 at 11:21

   Academici zijn meestal klem gestudeerde idioten Bas.

   Hoe meer je hebt gestudeerd, hoe meer je wordt beloond. De hoog geschoolden in deze maatschappij, hebben geen idee meer hoe de wereld in elkaar zit. Hun hesenbibliotheek bevat enkel kennis uit boeken. Ze zijn het contact met het echte menselijke leven volledig kwijt geraakt, omdat ze hun kennis uit boeken hebben gehaald. Deze bevat enken nog informatie, die ons gevangen kan houden. En ze hebben het zelf niet in de gaten. Ambachtslieden zijn volledig verdreven en hebben gedwongen plaats moeten maken voor een weggooimaatschappij, waaruit alle kleur en schoonheid is verdwenen. De ‘Tel-lie-vision’, hersenspoelt dagelijks de massa met nep nieuws. Dit heeft tot gevolg, dat mensen meer en meer in robotten veranderen, en niet langer in staat zijn zelfstandig en kritisch na te denken.

   – Harriet Algra

   • Ik weet het Adriaan, maar de meeste klem gestudeerde idioten hebben nogal een hoge dunk van zichzelf en denken dat ze in alles boven het ‘plebs’ verheven zijn.
    Geen flauw benul van de noodzaak en toegevoegde waarde van de praktisch geschoolden (‘lager’ opgeleiden) t.o.v. de theoretisch geschoolden (‘hoger’ opgeleiden).

  • Precies Bas.
   Het was voor de meesten hier al direct duidelijk dat er placebo’s gegeven moesten worden, want testfase 3 zou tot 2023 lopen in deze (zgn) overhaaste mrnA prikken.
   Covid is een bio bewezen wapen, ende MrnA nog meer. (Zie FN 3 juni: “SARSCov2 is een biowapen”, toespraak van Dr. David E. Martin in het Parlement van de Europese Unie)
   Beiden al decennia geleden ontwikkeld en gepatenteerd.

 5. Vader kort na eerste prik darm klachten.
  Buurman na de prikken autoimuum systeem ziekte ontwikkeld.
  Schoonvader en schoonmoeder na de prikken 6 weken doodziek geweest, schoonvader daarbij nog een hanged oog en een scheef mond gehad.
  2 vrouwen die in verwachting waren allebei kinderen verloren na de prikken.
  Een ieder die ik ken heeft na de prikken minimaal 30 % van hun energy kwijt geraakt, daarnaast kregen de gevaccineerde een zware verloop van corona. Kortom.. het werdt er niet beter van.

 6. Die klonterprik maakt veel slachtoffers. Dat is ook de bedoeling ervan.

  Wat ik niet begrijp is hoeveel mensen zelf nadenken hebben uitbesteed aan de overheid en media en dat ze hun autonomie hebben verloren. Steeds meer worden mensen gedomesticeerd zgn in belang van onze veiligheid. We geven steeds meer vrijheid op in ruil voor zekerheid.

  Ik wil leven, niet overleven!

 7. Het NOS (Novo Ordo Seclorum) kopte vandaag dat de prikbereidheid voor jonge kinderen zo is gezakt. Ra ra hoe kan dat?

 8. ….geen tijd om het hele artikel te lezen ….ik ben er echter van overtuigd dat bepaalde loten van de spuiten eveneens placebo waren , dit om te voorkomen dat de nevenverschijnselen al te duidelijk zouden worden…Logisch toch vanuit het standpunt van de ‘pushers’ ?

 9. The RESET Will Be Different Than ‘They’ Thought https://youtu.be/tfTLC9tk8hY Fragmentation of Democratic Societies + Disruption of the Global Financial System = The Bilderberg Plans

  The Bilderbergers, the media manipulation of the world’s elite https://youtu.be/BPUbptQg8gc major crimes are happening….nu op de eigen bevolking….

  Onder de prominente leden bevinden zich ook Bill Clinton, John Kerry en de huidige vice-president Joe Biden. Om de periode voor en na de tweede Wereldoorlog te beschrijven zijn er hoofdstukken overgenomen uit een onthullende biografie van George Bush, die enkele jaren geleden in Amerika is verschenen en volledig is doodgezwegen. Fleshing Out Skull & Bones-Investigations into America’s Most Powerful Secret Society. Skull & Bones is geïnfiltreerd in bijna alle sectoren van onze samenleving. Grote aantallen wereldburgers en instanties dansen volledig op de maat van hun muziek. Velen hebben er echter totaal geen weet van dat ze door de Broederschap worden geregeerd.

  De doelstelling van de Orde is net als van de vele andere samenzweringen het oprichten van een Nieuwe Wereld Orde.
  https://www.tegenstroom.eu/source_opinie/Het%20gevaar%20van%20geheime%20genootschappen.pdf

  You will pay for everything you have done https://youtu.be/In0R5vZ0I0c

  Is een De-Population program….in de meeste landen.

  The Bilderberg Group = A group of political and economic elites is trying to control the world through capitalism. https://youtu.be/4pmvJYsDeLY

  • De aanslagen in België op 22.03.2016 zijn een overduidelijke verwijzing naar het geheime genootschap Skull and Bones aka The Cultus of Death. De eerste bommen gingen af om 07:58 uur op luchthaven Zaventem en de tweede aanslag vond plaats op metrostation Maalbeek in Brussel om 09:11 uur. Het aantal slachtoffers bedroeg op 22.03.2023 33!
   Skull and Bones is opgericht in 1832 en gelieerd aan Yale University in New Haven (Connecticut). De datum van de aanslagen in Brussel verwijzen naar Genesis 3:22.
   Beroemde leden zijn o.a. Democratisch presidentskandidaat in 2004 John Kerry (tegenwoordig klimaatgezant) en opa Prescott, zoon George H.W. & kleinzoon George W. Bush.

 10. EARTH ENERGY ACTIVATIONS ⚡ and Major Earthquake….
  There is something very strange going on with the White Sun.
  How to feel them with Q&A at the end of the video.

  Have felt like I’ve had a heavy cold the last couple of days very tired.
  I sleep very deeply at each peak, I take naps during my pose but I sleep a lot.
  Headache half the day yesterday. Also Felt a lot of Serious Body aches yesterday! In Georgia…
  Everyone is sleepy. My mom was out of it yesterday and napped. She never sleeps during the day.
  My whole yard is cracking like something is rising from the ground.
  ​It’s not accidental. ​Rate earthquake in UK. Yes air smell here too. ​It’s dangerous. ​
  Bernice same Ireland 🇮🇪 sleeping all day. ​A lot of fly in my grass more a lot more….
  https://www.youtube.com/live/7Z4g8QX8Ut4?feature=share

  Ending a “Big Cycle” in nature as we move from Pisces to Aquarius are the cycles from every 2000 years we are passing through and as a result we get at the cycle’s ends with the following natural disasters such as: 1) geological emergencies: earthquake, volcanic eruption, mudflow, landslide, collapse, avalanche; 2) Hydrological emergencies: flood, tsunami, limnological disaster, flooding; 3) Fires: forest fire, peat fire, glass fire, forest fire; 4) Extreme Meteorological Situations: Tornado, Cyclone, Blizzard, Hail, Drought, Hail, Hurricane, Storm, Thunderstorm, Typhoon, Storm, Lightning.

  WARNING!!!! YES THIS IS FOR REAL..
  POLE SHIFT GSM CC
  https://youtu.be/Ef5_9aJAAOE

  The narrative is certainly telling a lie.
  This is the ridiculous policy that will ruin businesses, decimate plant life and cause major problems for the life on this planet and the people of this country.
  https://youtu.be/9dxROW5ImRk

  Strong M-Class Solar Flare
  Filament Eruption With CMEs Inbound June 29th 2023!
  https://youtu.be/qkhlMUijvrg

  The Sun and it feels like you just stepped into a microwave oven.
  5 minutes and I am quite ill. There is something very strange going on with the Sun.
  I felt so dizzy exactly when this hot here in Ireland, then afterwards my throat was was sore for hours??

  Major Earthquake Update 6/29/2023
  Seismic spread taking place now Volcanism in USA?
  This update covers a broad range of topics, everything from seismic activity to more obscure topics pertaining to starforts, plate shapes, and hidden earthquake activity.
  https://youtu.be/ZyPi3Aa8WCM

  Planetary & Seismic Update 28 June 2023
  Yesterday, Thailand had an earthquake in the north of magnitude 4.7 on the Richter scale. https://youtu.be/uHdKBykH_po

  Schumann Resonance Blast Processing A New Timeline Reflecting Analyzing and irritability. https://youtu.be/MLz5lRcrmNs Felt my Kundalini move straight to my Crown Chakra earlier on today now having irritated body symptoms. Feels like heat running through every space….

  Het Grote Ontwaken energie maand juli 2023 https://youtu.be/Xp8Kozt6pmE
  Maak gebruik van ons meldingsformulier om informatie door te geven wanneer
  je gedwongen werd voor COVID-19.
  https://www.freelifeworld.info/meldingsformulier-gedwongen-covid-19-testen/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in