© Mat Napo op Unsplash

Wij hebben gevraagd om te achterhalen hoe mRNA-vaccins werken, aangezien wij hier uitsluitend met mRNA-vaccins te maken hebben en onderzoeken of de enzymen in mRNA-vaccins onze gezondheid kunnen schaden.” – Advocate Nicoletta Morante

Voor het eerst in Italië heeft een rechtbank in Pesaro bepaald dat de inhoud van mRNA-vaccins moet worden onderzocht. De beslissing komt na een 50-jarige man die al Covid heeft opgelopen en het vaccin niet meer wil ondergaan om te mogen werken. De man werd echter, ondanks het feit dat hij al Covid had gehad, geschorst wegens zijn “niet-naleving”, nadat hij geweigerd had de prik te nemen, bericht Rairfoundation.com.

De rechtbank van Pesaro heeft het verzoek van de advocaat van de man, Nicoletta Morante, ingewilligd, die de rechter had gevraagd om een laboratoriumanalyse van de inhoud van het Covid-“vaccin” van Pfizer en Moderna en de gevolgen ervan voor een patiënt die van de infectie hersteld is, en of het in het algemeen schadelijk is voor de gezondheid van de mensen. Verder vraagt de advocaat zich af hoe de staat “geïnformeerde toestemming kan toepassen op een geval van verplichte vaccinatie”:

De eerste vraag is of verplichte vaccinatie past bij patiënten die van Covid hersteld zijn. Men moet dus eerst aan getuigen-deskundigen vragen of het vaccineren van de herstelden een passende medische praktijk is.

De tweede vraag is gebaseerd op het onderzoek van mijn cliënt naar de hulpstoffen voor niet-menselijk gebruik die in het vaccin zitten. Bovendien hebben wij, op basis van een dossier dat wij reeds hadden opgesteld en van het technisch advies van Dr. Ansovini, gevraagd om na te gaan hoe mRNA-vaccins werken, aangezien wij hier uitsluitend met mRNA-vaccins te maken hebben en onderzoeken of mRNA-vaccins of enzymen die in mRNA-vaccins zitten, schadelijk kunnen zijn voor onze gezondheid. Vandaar het verzoek om een technische beoordeling.

Laten we ons eraan herinneren dat er ook het eigenaardige probleem is met betrekking tot geïnformeerde toestemming bij de ingediende vragen. Het formulier van geïnformeerde toestemming dat de ASL [Regionale Gezondheidsdienst] van Marche de mensen vraagt te ondertekenen, zelfs in de gevallen van verplichte vaccinatie. De geïnformeerde toestemming is iets wat gewoonlijk voor contracten geldt. Omdat daarin meestal de contractvoorwaarden worden vastgelegd.

Dus, geïnformeerde toestemming toepassen op een geval van verplichte vaccinatie is nogal tegenstrijdig. Daarom hebben wij een verzoek om technisch advies ingediend bij de rechtbank. En aangezien het om een juridische zaak gaat, zullen wij de rechter vragen zich daar ook van te vergewissen.

Wij willen dat de rechter het formulier van de geïnformeerde toestemming, dat ook in geval van verplichte inenting moet worden ondertekend, grondig onderzoekt.

De man die centraal staat in de civiele zaak is reeds genezen van covid, maar toch werd zijn “bewegingsvrijheid beperkt op zijn werk in een onderwijsinstelling in Italië omdat hij zich niet wilde laten vaccineren. Aangezien hij binnen de leeftijdsparameter en het beroep valt waarvoor het vaccin verplicht was, werd hem bovendien de “administratieve sanctie wegens overtreding van de vaccinatieplicht opgelegd.”

Naast “het vragen om vast te stellen of het vaccineren van mensen die hersteld waren van Covid voldoet aan de juiste toediening van medicijnen,” wil de beroepsbeoefenaar in het onderwijs weten “welke eiwitten in de vaccins aanwezig zijn en of zij hulpstoffen bevatten voor niet-menselijk gebruik of gevaarlijk zijn voor de gezondheid van de mensen,” luidde een samenvatting van de klacht.

  Het nieuwe spannende Italië

Als onderdeel van de civiele procedure die in Pesaro is aangespannen, heeft Morante het onderzoek van een medische professional ingediend om de zaak van de man te ondersteunen. Ze omvatte een medisch onderzoeker en viroloog, Dr. Raffaele Ansovini, die van mening was dat “mRNA-vaccins niet de beschermende functie vervullen waarvoor ze worden geïnjecteerd.” De dokter schreef dat de mRNA-vaccins “niet de verklaarde functionele conformatie hebben,” en dat de immuunreactie die zij opwekken “ondoeltreffend is.”

Een analyse van enzymen in mRNA-vaccins was reeds officieus gedaan door Ansovini, die de aanwezigheid vond van ongeveer 25 stoffen die niet door de farmaceutische bedrijven waren aangegeven.

“Dankzij het advies van Dr. Raffaele Ansovini heeft de eiser, die reeds genezen was van een Covid-infectie, ten onrechte [zo stellen wij] beperkt in zijn beroep en in zijn bewegingsvrijheid, en getroffen door een administratieve sanctie wegens schending van de vaccinatieplicht, zijn bezorgdheid over de toediening van mRNA-vaccins uiteengezet, met de vraag of het overeenkomt met de goede medische wetenschap om de genezenen te vaccineren,” zei de advocaat.

Morante voegde eraan toe: “Wij wildem begrijpen of de geïnformeerde toestemming, die hij verplicht zou moeten ondertekenen, verenigbaar is met de verplichte vaccinatie, als er hulpstoffen voor niet-menselijk gebruik of schadelijk voor de gezondheid in zitten, of enzymen die al gevonden zijn in analyses die onlangs in een Amerikaans wetenschappelijk tijdschrift zijn gepubliceerd, onderaan het verslag van Dr. Ansovini, dat al voor dit arrest was opgesteld.”

De rechtbank van Pesaro heeft het beroep aanvaard en de technische evaluatie van de analyse van de inhoud van de mRNA-vaccins bevolen. De analyse van de farmaceutische inhoud, die zich op de eiwitten zal concentreren, zal waarschijnlijk tegen eind september beginnen.

  Artsen voor de Waarheid: "In de herfst-winter van 2021 zal ten minste 20-30% van degenen die tegen COVID zijn gevaccineerd, aan het vaccin overlijden en zal een nieuwe stam de schuld krijgen"

Een andere zaak in Italië

Dit is niet alleen het eerste geval dat Morante voor de rechter brengt met het verzoek om de mRNA-injecties te onderzoeken. In Rovereto, Italië, is Dr. Paolo Lisi, een tandarts die daar werkzaam is, ook geschorst van klinische activiteit omdat hij zich niet wilde laten inenten tegen Covid, meldt Euro Weekly News.

Dr. Lisi, die eind september weer voor de rechter komt, heeft de gezondheidsautoriteit en de medische vereniging om schadevergoeding gevraagd in verband met de schorsing uit zijn beroep. De dokter zei: “Naast de analyse van de vaccinproducten, vragen wij om tests op het bloed van gevaccineerde patiënten vergeleken met de tests op het bloed van ongevaccineerde patiënten.”

Rechter Giuseppe Barbato behield zich het recht voor om een recente Zweedse studie over vaccins voor te leggen, nadat hij had ingestemd met een verzoek van de advocaat van de tandarts.

Het schijnt dat advocaat Nicoletta Morante heeft ontdekt dat één van de doeltreffendste manieren om tegen de onderdrukking door Covid te vechten, is degenen die het vaccin voorschrijven aan te klagen en gerechtelijke opheldering af te dwingen wanneer zij voor de rechter worden gesleept. Dat is de enige manier waarop de inhoud van het mRNA “vaccin” ooit openbaar zal worden gemaakt, en de bijwerkingen van de prik ooit forensisch zullen worden vastgesteld.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Canadese onderzoekers vinden koolstofnanotech en thulium in Moderna en Pfizer Covid injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

  Covid-gegevens uit Denemarken - Enorme stijging deze herfst van het aantal gevallen en ziekenhuisopnamen heeft niets te maken met Omicron en alles met het falen van de vaccins

Lees meer over:

Vorig artikel1 op 25 cliënten werd in 2021 behandeld voor bijwerkingen van Covid vaccins, zegt Duitslands grootste ziektekostenverzekeraar
Volgend artikelDe vijf basiswetten van de menselijke domheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  • Het zal niks veranderen aan de huidige situatie want zij hadden van dag een al moeten optreden maar wat deden zij die vuile schurken hun zakken vullen zij moten allemaal onthoofd worden in het openbaar.

 1. Ben benieuwd wat onze weffertjes in theater den Haag binnenkort weer voor ons in petto hebben echter ik denk niet veel goeds. Mijn idee is dat ze nu All Inn zullen gaan. Mooi!

  Een ding garandeer ik hun en allen……..zo gauw ik ook nog maar 1x ergens toe gedwongen word zal ik de kat op het spek gaan binden en een rechtszaak uitlokken……daar kunnen en zullen ze dan vuurwerk krijgen!!!

  Ben er helemaal klaar mee en klaar voor en zal het gevecht aangaan en een uitspraak afdwingen en wel in mijn en dus ons aller voordeel…

  Denk eraan, de mensen van “Stiftung Corona Ausschuss” in naam van Dr. Reiner Fühllmich, Viviane Fisscher alsmede de compleet vastgeroeste en zeer irritante man Dr. Wolfgang Wodarg zijn naar mijn bescheiden mening CO (= Controlled Opposition) en daar heb ik de laatste paar maanden nogal bewijs voor verzameld!

  Ze zijn inmiddels nu ruim 2,5 jaar bezig en in het begin moet je om een zaak te kunnen voeren zorgen voor voldoende wettig en overtuigend bewijs echter ze hebben inmiddels al ruim 2 vrachtwagens vol met dossiers…..en er zit absoluut geen schot meer in. Ze zijn de boel willens en wetens aan het ophouden = afvangen en volgen richting de afgrond. Trap er niet meer in. Ook mensen als van Wolferen, Jensen, het hele zooitje van BLCKBX, de Blauwe Tijger Studio, en als klap op de vuurpijl de leugenaars Willem Bengel, Mordechai KIESPIJN en Jeroen Pols de namaak advocaat!!!!

  Ze liegen en bedriegen dat het niet mooi meer is en ook dit tuig is om mensen in hun boot te lokken!!

  Maar nogmaals, dit is niet mijn mening maar mijn stellige overtuiging!!

  Mensen……WIJ ZULLEN MOETEN AANTREDEN………WIJ ZULLEN HET MOETEN DOEN……..DAT KAN LUKKEN en wel zeker en wel……….en indien goed uitgevoerd KAN HET ZONDER ENIG LIJFELIJK GEWELD waarbij ik wel een slag om de arm moet houden daar ik denk dat van onze lieverdjes van de overheid met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid geweld zullen uitlokken maar het is dan aan ons om dit de kop in te drukken door plannen strak uit te voeren……blijf niet achter CO aanhollen…..ze zijn ervoor om achteraan te hollen en kunnen waarheden vertellen echter nooit de enige juiste………ze blijven maar ouwehoeren over “virussen” en die bestaan niet en daarmee basta. Dit ga ik niet meer uitleggen, ik ga er van uit dat de echt wakkeren dit al lang in de gaten hebben!!!

  Elke oppositiepartij die nog steeds lult over deze enge vliegbeesten, microscopisch klein, die is geen knip voor de neus meer waard!

  Begin als de wiedeweerga met het vormen van groepen in jullie eigen omgevingen en zorg voor 1 voorman…….

  Deze dient bij een redelijk aantal contacten te leggen met andere groepen…..enz enz enz ….

  Dit kan heel snel van de grond komen en hulp moet van alle kanten komen of worden bewerkstelligd!

  Dus denk eraan, alle acties dienen ZONDER LIJFELIJK GEWELD en vooral middels top voorbereiding zeer strak te worden uitgevoerd. Hiermee zullen we kunnen slagen!

  Dit is geen utopie echter dit vereist wel dat men nu echt achter het toetsenbord zal moeten uitkomen.
  Ik ben nu werkelijk zeer benieuwd wat men hiervan denkt maar dat zal ik beslist te horen krijgen.

  Maak groepen……begin!!!
  Heb drukke dag voor de boeg en ik zie het wel straks.
  Fijne dag verder,

  Gladiator

  • En toen haakte ik af Quote”zorg voor 1 voorman” Wishful thinking waarde Gladiator .
   Wishful thinking is the formation of beliefs based on what might be pleasing to imagine, rather than on evidence, rationality, or reality. It is a product of resolving conflicts between belief and desire.
   Methodologies to examine wishful thinking are diverse. Various disciplines and schools of thought examine related mechanisms such as neural circuitry, human cognition and emotion, types of bias, procrastination, motivation, optimism, attention and environment. This concept has been examined as a fallacy.

   Gewoon iemand die niet meegaat met het ga met mij mee concept!
   Groeten Gladiator .

   • @ohjd,

    Fout beste,

    Waar zeg ik ergens in dit stuk dat men met MIJ mee moet gaan, want dat wil ik niet eens!!!

    Goed lezen beste, maar denk dat u dat wel weet en toch maar liever van achter een toetsenbord het een en ander wilt regelen.

    Ieder zijn ding en ik zal niemand iets opleggen of ergens toe dwingen want dat werkt bij voorbaat niet.

    Daarbij heb ik geen enkele politieke ambitie en verdwijn in het donker nadat mijn land weer het oude is, en ik ben ervan overtuigd dat dit mogelijk is en kan!

    Maar ik baal van mensen die wel achter de mensen aanlopen welke ik boven heb benoemd en dat zijn er nogal wat.

    Iedereen moet precies dat doen wat hij wil echter wat ik zie, en ik blijf even bij de boeren die redelijk goed begonnen maar nu in de sloot liggen en waarom!!??

    Omdat hun acties niet goed geregeld zijn en mijn vermoeden is zelfs dat dit zo “geregeld” is. Ik heb namelijk meerdere malen contact proberen op te nemen met deze organisatie met gewoon en uitsluitend de vraag om simpel eens contact op te nemen. En net als bij Karel van Wolferen, nb zelfs nadat hij met klem vroeg in een van zijn uitzendingen of althans waar hij te gast was indien mensen op de hoogte waren van belangrijke zaken of feiten anders waren dan door hun naar voren gebracht dit toch liefst bij hun te melden heb ik helemaal niets meer gehoord.

    Mijn mail was kort en had de strekking dat ik misschien wel zeer interessante zaken aan hen kon aanleveren.

    Er kwam niet eens een vraag, helemaal niets kwam er en dit geeft aan dat er iets niet klopt in AL DEZE organisaties. Dit zijn de vangnetten. Ook is dat nogal redelijk duidelijk daar men zich meestal moet “inschrijven” voor een of andere BS!!

    Beste ohjd,

    Doet u mooi uw ding en ik doe het mijne. We zien het wel wat er van komen gaat.

    Hetgeen ik in mijn hoofd heb zit nog lang niet in mijn kont laat dat vooral duidelijk zijn!!

    Mijn overtuiging is echter dat als WIJ niets doen we met zekerheid in no time in China leven en ik denk zelfs nog veel erger dan dat!

    Daar doe ik niet aan mee en dat kan ik prima alleen. Ik ben volledig los van dit totaal kapotte, criminele en corrupte systeem, kan me snel naar alle kanten verplaatsen, ken diverse natuurgebieden op mijn duimpje en kan en zal elke situatie overleven en dat is een feit!

    Daarbij heb ik een nogal enge gewoonte……….ik geef nooit op en kan elke situatie in no time inschatten en de baas worden. Daarbij blijf ik t.a.t. positief en met een goed humeur en heb daarbij een geweldige partner aan mijn zijde namelijk mijn schitterend mooie, lieve en uitmuntend gehoorzame Mechelse herder dame Britt welke ik kan aansturen zonder akoestische commando’s indien nodig.

    Hoop dat velen dat kunnen regelen hier en ik heb het nu uitsluitend over degenen die ECHT WAKKER ZIJN!!!

    No hard feelings beste en toch bedankt voor uw reactie.

    Ik wens u in elk geval en zeer gemeend alle goeds toe voor u en de uwen.

    Met een Limburgse groet,

    Gladiator

    • Geachte Gladiator.
     Flinke responce voor een antwoord.
     Ik zei ik haak af zo gauw iemand zich weer als de voorganger gaat voordoen .
     Je kent mij al veel langer .. (commoncence meuk .
     Ik heb al eerder verteld dat mocht mijn vliegtuig neerstorten in de jungle.
     Eerste wat ik doe is Alleen de bosjes induiken en wegwezen van de plek.
     Er is er geheid een die gaat brallen volg mij.
     Te lang aan de zelfkant van de maatsschoppij geleefd.
     Ik ga niet uitwijden over wie je bent wat je opleiding is (was) daar heb je genoeg op commocence over gesproken . Jouw persoonlijke magie.
     Verder beste gladiator no hard feelings .
     Ik lees je vaak en respecteer jouw mening .
     Ik ben liever de schaduw in de hoek en verre van scheiterig .
     Nogmaals alles wat je los laat is persoonlijke informatie.
     Mijn leerschool des levens was ook nogal als een uitgekotste jongen van de vlakte. Aldoende leert men .
     Je bent een produkt van je omgeving .
     Heel fijne dag vriend .
     Groeten.

 2. Ja maar dat is al gebeurd in amerika en dan stuurt de pillenfabriek 3 van hun eigen spuitenvulsels en daar was toevallig niets mis mee. De tegenpartij eiste naderhand dat ze drie batches samen gingen uitzoeken bij die spuitposten, maar de rechter keurde dat niet goed. Dat is dus twee keer vals. Eerste valse spuitvulsels door de pillen fabriek en omgekochte rechter. Tja gaat in italie ook gebeuren.

 3. Beste Mensen

  Alle Reageerders
  We vissen achter het net
  De Crimineelen zijn ons steeds een stapje voor
  Zij hebben toegang tot daar waar wij eerst veele verzoeken om moeten doen
  Aan door hun opgestelde posten Rechters
  En aangezien Alle Rechters en Advocaten
  Handelen in opdracht van het Negatieve
  Worden we gedwongen achterna te hollen

  Dank U

  • Yup allemaal wefh..ren
   Wij gaan over paar jaar keiveel werken hebben met die allemaal vervangen. Ook bij gemeentes en huisartsen ziekenhuizen, heel die oude shit moet er straks uit.🔱

  • Het volk is schuld aan deze misdrijven want het volk vocht niet voor de vrijheid maar deden mee wij gewone mensen die aan die onzin geloofde werden verraden of bedreigd voor mij mag dat tuig ook aan de galg.

 4. Hun aanvechten in hun systeem, dat gaat, zo “gepenetreerd” de weffertjes zijn nooit werken.
  Ik heb juridisch meer dan genoeg feiten om een rechtzaak mee te winnen. Daar zijn geen vrachtwagens vol voor nodig met een hoop bla, bla. M.i. kansloos.

  En dan geweld gebruiken, tja dat is wat men hoopt want dan mogen de Roma’s en gereedstaande Oekies erop losrammen etc. Dus niet doen. (behalve als persoonlijke verdediging)

  Wat wel?
  Ik weet het echt niet want ze pakken ons nooit als groep.
  Keer op keer zonderen ze groepen af (landen, leeftijden, beroepsgroepen enz.)

  Nooit toegeven uiteraard, maar hoeveel van ons schijten dan 7 kleuren stront?
  (helaas zullen er wat afvallen, want de meesten van ons weten niet hoe de reactie zal zijn. (ik verwacht alle vormen van wreedheid die ik niet nader uiteenzet om ze munitie te geven).

  We moeten hoe dan ook een eigen www hebben (ver, ver van internet)

  Ik hoop met jullie een lijntje op te kunnen pakken en heb (indirect) contact met vele landen.

  We moeten joe dan ook weten dat we niet alleen staan als de duimschroeven worden aangedraaid.

  (en wat zou ik willen dat ik dé oplossing had zodat dit gedonder met een oaar weken over was)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in