Ansumana en de Zweedse vrouw, via Facebook

Een man uit Gambia gehuwd met een Zweedse vrouw heeft een 8-jarig meisje verkracht. De verkrachting vond plaats in de slaapkamer van het meisje en werd ontdekt nadat het meisje haar lerares over de gebeurtenis had verteld. Het oordeel was gevangenisstraf, schadevergoeding en uitzetting.

In de nacht van 7 op 9 december 2019 in Farsta, Stockholm, werd een 8-jarig meisje ernstig verkracht door de Gambiaan Ansumana Saidykhan, geboren in 1983, schrijft het Zweedse nieuwsblog Samhällsnytt.

Tijdens het kinderverhoor heeft het meisje verteld dat Ansumana, die haar oom is, stiekem de slaapkamer was binnengeslopen. Ze lag op het onderste gedeelte van het stapelbed terwijl haar broers en zussen er boven lagen.

Ansumana kwam naar haar toe en pakte haar arm, trok haar neer op zijn matras en trok haar pyjama en ondergoed uit. Ze zag zijn penis en dat hij naakt was.

Foto uit het onderzoeksprotocol

Ansumana likte eerst haar anus en vagina voordat hij zijn penis in “waar je poept” duwde en zijn armen over haar schouders plaatste. Na de verkrachting legde hij haar terug op haar bed, trok zijn broek aan en ging de slaapkamer uit om te eten.

Kwam bloed

Toen het meisje naar het toilet ging, voelde ze dat het veel pijn deed. Ze zag dat er bloed op de ontlasting en in haar ondergoed zat.

Volgens het meisje is ze al vele malen eerder blootgesteld geweest. De eerste keer gebeurde toen ze ongeveer zes jaar oud was.

Foto uit het onderzoeksprotocol

Vertelde haar lerares

Een vrouw, die sinds het tweede schooljaar de lerares van het meisje is, heeft getuigd dat er verschillen in normen en waarden in de school heersen. Ze hadden gesproken over hoe volwassenen zich kunnen gedragen tegenover kinderen en over het programma ‘stop, dit is mijn lichaam’. In verband daarmee zei het meisje na een tijdje “wil je iets akeligs weten?”.

Voor de leerkracht wees het meisje met haar vingers en beschreef hoe de man het deed toen hij “haar bonkten”. De leraar begreep dat de dader een familielid was en hoorde het meisje zeggen “het deed pijn toen hij het uit mijn kont haalde”.

Ze was ook aan haar de tong getrokken en kreeg zijn geslachtsdeel in haar mond gedouwd, het meisje bleef praten en was van streek. De man zou in het verleden soortgelijke dingen met haar hebben gedaan, en dat het nog steeds aan de gang was. De leraar maakte aantekeningen tijdens het gesprek en nam direct daarna contact op met de schooldirecteur.

  Zweden: Afghaanse familie volgde de eercultuur en stak de vermeende vriend van de vrouw 99 keer neer - wordt niet gedeporteerd

Nog op dezelfde dag gingen het meisje, de lerares en de schooldirecteur samen naar de sociale dienst. Het meisje wilde de maatschappelijk werkers niet vertellen over de mishandelingen waaraan ze was blootgesteld, maar liet de leerkracht het woord doen door ofwel akkoord te gaan, ofwel haar te vertellen wat haar gebeurd was. Ze werd nerveus toen haar beide ouders er bijkwamen.

Uit het vonnis:

De ouders van de eiser reageerden geschokt op de informatie en konden moeilijk geloven dat het waar was. Ouder C zei dat hij geloofde dat de leerkrachten aan het verzinnen waren, omdat ze moslims zijn en dergelijke misdaden niet in hun thuisland voorkomen. C liet duidelijk zien dat hij niet wilde geloven dat het was gebeurd. Dit was bedenkelijk voor de leerkrachten. Zij moedigden de ouders aan om ondersteunend te zijn en niet twijfelachtig of verhorend.

Overgeven in het ziekenhuis

Na het bezoek aan de sociale dienst gingen het meisje, twee maatschappelijk werkers en haar moeder naar het ziekenhuis. Voor de receptie braakte het meisje. Ze wilde de kinderarts niet vertellen waaraan ze was blootgesteld, maar onderging desondanks een medisch onderzoek.

In de verklaring van de rechtbank staat dat de eiser op het moment van het onderzoek een scheur in de rectale opening naar achteren had, dat wil zeggen naar de rug toe, die ongeveer 3 cm lang en 0,3 mm breed was. Volgens de verklaring van de rechtbank suggereert de scheur sterk dat deze is ontstaan als gevolg van een sterke uitrekking van de rectale opening.

Sperma sporen komen overeen met DNA

  Ahmed over zijn onthoofding van Zweedse Wilma: "Ze kreeg wat ze verdiende die kleine fucking hoer"

Nadat er contact was opgenomen met de politie, kreeg de moeder de opdracht om de slaapkamer van het meisje op slot te doen en ervoor te zorgen dat deze onaangeroerd bleef. De moeder kreeg ook de opdracht om de lakens en nachtkleding van het meisje in tassen te doen.

Op 11 december 2019 kwam de politie naar het appartement van de familie en deed een onderzoek op de plaats delict in de slaapkamer van het meisje.

Het resultaat spreekt voor zich, graad +4 bewijs dat het sperma in alle contaminanten afkomstig is van Ansumana. De aanwezigheid van sperma in het ondergoed en de pyjamabroek van het meisje geeft een zeer sterke ondersteuning aan de informatie die door de eisers wordt verstrekt.

Benoemd tot speciale voogd

In verband met een, inmiddels afgesloten, onderzoek naar geweld in het huis van het meisje was Ansumana aangesteld als speciaal beschermingspersoon. Ansumana was verantwoordelijk voor het meisje door haar bij hem thuis te laten slapen, haar mee te nemen op reis en de nacht thuis door te brengen in haar slaapkamer.

Uit het vonnis:

De omstandigheden geven duidelijk aan dat Ansumana een persoon was waar de eisers reden toe hadden om vertrouwen in te hebben. Het is ook duidelijk dat Ansumana misbruik heeft gemaakt van de verschillende vormen van vertrouwen die hij ten aanzien van de eisers heeft gekregen. Bovendien vond het misbruik plaats in de eigen slaapkamer van de eiser, d.w.z. een plaats waar zij het recht heeft om zich veilig te voelen.

Vereniging zonder winstoogmerk

Op 14 februari 2019 werd door Ansumana de ‘Bright Foundation’ geregistreerd. Het is een vereniging zonder winstoogmerk waarvan de activiteiten erop gericht zijn alle kinderen onderwijs te bieden.

  Migrantenbendecriminelen voeren uitgaansverbod in Göteborg in

Getrouwd met een Zweedse vrouw

Ansumana bezocht Zweden in 2014 toen hij een 50-jarige Zweedse vrouw ontmoette en een relatie met haar begon. In januari 2015 woonde hij samen met de vrouw en vervolgens een verblijfsvergunning aanvroeg in Zweden. In april van dat jaar bezocht Ansumana de Zweedse ambassade in Rome om een verblijfsvergunning in Zweden aan te vragen vanwege familiebanden.

Volgens de informatie had Ansumana in 2011 om politieke redenen een verblijfsvergunning in Italië gekregen.

Op 1 oktober 2016 trouwde Ansumana met de vrouw. Op 31 oktober 2016 kreeg Ansumana vanwege familiebanden een tijdelijke verblijfsvergunning. Op 1 november 2018 kreeg hij vanwege de band met zijn Zweedse vrouw een permanente verblijfsvergunning. Volgens het Zweedse bevolkingsregister is het echtpaar op 22 juni 2020 gescheiden.

Op 13 maart 2020 om 11.00 uur werd Ansumana aangeklaagd. In de processtukken staat dat hij een tolk in het Engels nodig had.

Vonnis van de rechtbank

Op 9 april 2020 kondigde de districtsrechtbank van Södertörn het vonnis aan.

Ansumana Saidykhan (15-04-1983), staatsburger van Gambia, werd veroordeeld voor zware kinderverkrachting. De straf was vijf jaar gevangenisstraf en uitzetting tot 9 april 2035. Hij moet ook 17.000 euro aan schadevergoeding betalen aan het meisje.

Hoger beroep ingesteld bij het Hof van Beroep

Ansumana eiste dat het Hof van Beroep hem vrijsprak en de schadeclaim van het meisje verwierp. Subsidiair wilde hij dat het Hof van Beroep de indeling van het misdrijf zou wijzigen in verkrachting in de normale graad, de eis tot uitzetting zou afwijzen, of de tijd voor het inreisverbod zou verkorten, de straf zou verzachten en de schadevergoeding zou verminderen.

De aanklager en het meisje verzetten zich tegen de wijziging van de uitspraak van de rechtbank.

Op 12 juni 2020 kondigde het Hof van Beroep van Svea de uitspraak aan. De uitspraak van de rechtbank werd bevestigd.

Zweeds gezin nam Mohamed in hun huis – verkrachtte meteen hun minderjarige dochters

Vorig artikelZimbabwe geeft blanken de schuld van de financiële crisis: Hebben ons nooit geleerd hoe we een economie moeten runnen
Volgend artikelVijf zwarte kinderen door zwarten doodgeschoten afgelopen weekend – Families beschuldigen BLM van het negeren van zwart-op-zwart moorden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in