Eerst zeiden ze dat vaccinpaspoorten een samenzweringstheorie zijn, daarna zeiden ze dat verplichte vaccinaties niet zullen gebeuren. Daarna zeiden ze dat de pandemie voorbij zal zijn als je 2 vaccinaties neemt. Het trieste is dat de vaccinzeloten zelfs tegen de tijd dat zij hun 20e vaccinatie krijgen, niet willen toegeven dat zij zijn misleid en dat het niet om een virus gaat.

Zij gehoorzamen alles wat hun door de gezagsdragers wordt opgedragen, zolang zij maar geloven dat het wetenschappelijk is.

Haaretz.com rapporteert:

De regels voor het Israëlische bewijs van COVID-19 inenting pas – de Groene Pas genoemd – zullen deze zondag veranderen met nieuwe voorschriften die bepalen wie in aanmerking komt voor de pas.

Vanaf zondag zullen alle Groene Passen die momenteel in gebruik zijn, vervallen en degenen die in aanmerking komen voor nieuwe passen moeten ze opnieuw laten toekennen. Door technische problemen op de website van het ministerie van Volksgezondheid, die blijkbaar te wijten waren aan grote verkeersdrukte, konden veel mensen zich echter niet registreren voor nieuwe passen. Het ministerie zei dat de oude passen “de komende dagen” geldig zullen blijven.

In het algemeen bepalen de nieuwe regels dat degenen die hun groene pas opnieuw willen laten registreren, hun derde vaccin tegen het coronavirus moeten hebben gekregen, of hun tweede dosis in de afgelopen zes maanden.

Vanaf donderdag hebben ongeveer 1,6 miljoen Israëli’s die recht hebben op de derde dosis van het coronavirusvaccin dit nog steeds niet gedaan, wat betekent dat zij niet in aanmerking zullen komen voor het nieuwe groene paspoort. De nieuwe Groene Pas-documenten zullen een digitale handtekening bevatten, die ondernemers geacht worden te scannen alvorens houders toegang te verlenen.

  Prikdokter heeft na vaccindood vader spijt: Roept op tot wereldwijde vaccinatiestop

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moderna COVID VACCIN ingrediënt: VERGIF “SM-102 – Niet voor Menselijk of Veterinair gebruik”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet vreemde fenomeen van zwart-oogige COVID-19 vaccin baby’s  
Volgend artikelFelicity Jackson weggevaagd door het vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Ik las ergens een leuke en zeer goedplaatste opmerking in betrekking tot dit onderwerp:

    It’s not a Vaccine, It’s a drug addiction.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in