De Europese database (EER en niet-EER landen) van meldingen van vermoedelijke medicijnreacties is EudraVigilance, gecontroleerd door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), en zij melden nu 38.983 dodelijke slachtoffers en 3.530.362 gewonden na injecties van vier experimentele COVID-19 injecties:

Van het totale aantal geregistreerde letsels is bijna de helft (1.672.872 ) ernstig letsel.

“De ernst geeft informatie over het vermoede ongewenste effect; het kan als ‘ernstig’ worden geclassificeerd als het overeenkomt met een medische gebeurtenis die de dood tot gevolg heeft, levensbedreigend is, ziekenhuisopname vereist, leidt tot een andere medisch belangrijke aandoening, of verlenging van bestaande ziekenhuisopname, leidt tot blijvende of significante invaliditeit of arbeidsongeschiktheid, of een aangeboren afwijking/geboorteafwijking is.”

Een abonnee van Health Impact News in Europa heeft de verslagen opgesteld voor elk van de vier COVID-19 opnamen die we hier opnemen. Het is veel werk om elke reactie met verwondingen en sterfgevallen in een tabel op te nemen, aangezien er geen plaats is op het EudraVigilance systeem dat we hebben gevonden waar alle resultaten in een tabel zijn opgenomen, schrijft Brian Shilhavy.

Sinds wij met de publicatie zijn begonnen, hebben anderen uit Europa de cijfers ook berekend en de totalen bevestigd.*

Hier volgt een overzicht van de gegevens tot 29 januari 2022.

Totaal aantal reacties voor het mRNA-vaccin Tozinameran (code BNT162b2, Comirnaty) van BioNTech/ Pfizer: 17.578 doden en 1.704.757 gewonden tot 29/01/2022

Totaal aantal reacties voor het mRNA-vaccin mRNA-1273 (CX-024414) van Moderna: 11.008 en 543.543 gewonden tot 29/01/2022

  Hoe zal de gescheiden samenleving eruit zien voor de ongevaccineerden?

Totaal aantal reacties op het vaccin AZD1222/VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19) van Oxford/AstraZeneca: 7.977 doden en 1.154.757 gewonden tot 29/01/2022

Totaal aantal reacties voor het COVID-19 vaccin JANSSEN (AD26.COV2.S) van Johnson & Johnson: 2.420 doden en 127.305 gewonden tot 29/01/2022

*Deze totalen zijn schattingen gebaseerd op rapporten ingediend bij EudraVigilance. De totalen kunnen veel hoger zijn op basis van het percentage bijwerkingen dat wordt gemeld. Sommige van deze meldingen kunnen ook worden doorgegeven aan de databanken voor bijwerkingen van de afzonderlijke landen, zoals de Amerikaanse VAERS-databank en het Yellow Card-systeem van het Verenigd Koninkrijk. De sterfgevallen zijn gegroepeerd naar symptomen, en sommige sterfgevallen kunnen het gevolg zijn van meerdere symptomen.

Op 29 januari 2021 werd in Genève, Zwitserland, een massabegrafenisprotest gehouden voor kinderen die zijn overleden nadat zij een vaccin van Pfizer hadden gekregen.

Iemand nam de gebeurtenis op en maakte een korte video.

PARENTS PROTEST DEATHS OF CHILDREN FROM PFIZER VACCINES IN GENEVA SWITZERLAND

In Canada werd vandaag gemeld dat een rechter oordeelde dat een moeder COVID-19 vaccins aan haar kinderen mocht geven, ondanks de bezwaren van de vader van de kinderen, en het recht van de vader om tijd met zijn kinderen door te brengen opschortte.

‘With a heavy heart,’ N.B. judge temporarily suspends unvaccinated father’s custody


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het is officieel nu: De genvaccinatie schaadt op lange termijn het immuunsysteem en brengt gevaccineerden massaal in gevaarVolg Frontnieuws op Telegram

  Gevaccineerde koppels beginnen 'dood te vallen' door 'Duo Turbokanker'
Vorig artikelAanval van de transfobische Poetin-Nazi truckers!
Volgend artikelEU wil vaccinpaspoorten nog EEN HEEL JAAR handhaven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Bijna 40 duizend doden terwijl er slechts een fractie van het werkelijke aantal doorkomt. Ook die 3,5 miljoen gewonden is catastrofaal. Ze hadden de boel al heel lang geleden moeten stopzetten. Hier worden misdaden tegen de menselijkheid gepleegd en het is een hele grote club die hierin participeert.

  • Misdaden tegen de menselijkheid? Gewoon pure genocide, de enige terechte straf voor de verantwoordelijken, waaronder rutte, de jonge, kaag, schwab, gates en duizenden anderen is de DOODSTRAF!

  • Ja, idd. En dit zijn zoals het artikel ook zegt slechts schattingen. Al decennia is er sprake van onderrapportage bij de instanties waar gemeld kan worden ! Bij VAERS wordt er geschat dat er maar 40% gemeld wordt. En als we de echte cijfers zouden weten, van de hele wereld bij elkaar opgeteld, dan kunnen we al helemaal van een Derde Wereldoorlog spreken.

   • Volgens Erik Boomsma is er onderzoek gedaan in verscheidene studies van hoeveel gevallen nu werkelijk bij de meldingsinstituten doorkomt en dat zou om slechts 6 procent gaan. Er is dus een onderrapportage van 94 procent. Check deze video anders waarin Erik Boomsma het allemaal uitlegt:

    “The cure” met Erik Boomsma https://www.youtube.com/watch?v=f89qD-uJtvM

 2. In 2021 werd in nederland een medicijn van de markt gehaald( weet de naam niet) was geloof ik een tablet. Ze hadden er iets in gevonden waar je ziek van kon worden. Niet doodgaan . Niet ernstig zien. Gewoon ziek.
  Van de markt gehaald omdat dat ernstig was.
  Maar laten we ff uitgaan van de zogenaamde correcte stastiek. 38.983 doden door wat keer op keer bewezen is een gifspuit te zijn blijven uitrollen is geen probleem..de hele politieke kliek plus aanhang is schuldig aan moord. En je kunt er donder op zeggen dat ze ermee wegkomen. Dat en gecontroleerde imigratie gaat vroeg of laat lijden tot geweld. Tekenen in europa staan al op revolutie of burgeroorlog..

  • Dat ging om het middel Ranitidine ( maagtablet). Daar zou vervuiling inzitten met NMBA nitrosamine wat kankerverwekkend zou zijn. Volgens mij nog geen slachtoffers mee omgekomen.
   Dus haal aub alle vaccin uit de handel. Al zoveel doden en schade. Ik snap dit echt niet.

   Ook is in 2004 Vioxx van Pfizer uit de handel genomen ivm met cardiovasculaire problemen. Beroerte/ hartinfarct .
   In Nederland 750 tot 1200 doden
   Melding Trouw 25 januari 2005

 3. cognitive dissonantie en/of ridicuul alarm!!

  De 0orlog is niet zoals die ons word
  doen geloven.
  of zoals we hem altijd
  ’tegen elkaar moesten voeren”

  het is en was altijd een broeder tegen broeder
  en een zuster tegen zuster oorlog.

  de echte oorlog is tegen zij die niet van hier komen.

  en wij worden misleid elkaar aan te vallen.
  de mens word ge de poluleerd door de totale oorlog tegen het zelf …
  vrijmetselaars zionisme.
  comunisten/sociaalisten/liberaalisten/atheisme

  niet per see zij die er in trappen btw!

  parasitaire trans dementionale wezens.
  cern en het shiva beeld voor de deur.
  vernietiger van werelden….

  uitverkozenen om over te blijven staat een zwaardere toekomst als denkbaar te wachten.
  zij bepaalden welke rassen het beste mixen voor de beste genetische kenmerken.
  kalgeri..

  ik hoor het rasisme argument reeds.
  klopt het is enorm rassistisch.
  de beste kenmerken voor slavernij blijkbaar.
  onder de eifeltoren ligt een mozaiek die dit verbeeld.
  ik bedacht dit niet.

  universele wetten schijven vrije will voor.
  een onvervreemdbare zichzelf regurenende natuurlijke wet.
  deze wezens stellen dat vrijwillig de vrije wil weg tekenen een juiste handeling is inzake deze wetten.
  leters en woorden zijn hun religie.
  hugo de j , woorden zijn belangrijk.

  fyenoorders weten dit beter.
  geen woorden maar daden.
  dat doet er toe , de handeling.
  niet pen en papier of een verzameling
  letters en cijfers….
  geen natuurlijk wezen vreet hiervan.
  geen regenbui of zomerdag begrijpt dit.
  winter komt en niet omdat dit gescheven staat.

  en daar zij massale verhuizing naar deze vlakte plannen gaan zij zwaar op de koffie komen.
  hellaas moeten wij die koffie eerst serveren.

  leer ze herkennen.
  altijd maar hulp door je strot duwen waar ze eerst je in de problemrn brengen
  tja het zijn de regels sorry
  je voor een 10tje hulp
  10x 100 terug laten betalen over de jaren.
  besmet geld noemen belasting ambtenaren het.
  geven met de ene pakken met de andere hand.
  zonder mijn hulp red jij het niet.
  wij zorgen daarvoor….
  herken die tegensteling en weiger.

  nephilim clonen hybrids.
  niet van hier.

  zie de tegensteling en vertrouw de intuitie.
  biet van hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in