Frontnieuws herhaalt de 15 meest gelezen berichten van 2021. Deze staat op nr. 11, en werd voor het eerst op 3 februari gepubliceerd.

Nu is het zover: wat “samenzweringstheoretici” voorspelden, bevestigde Angela Merkel gisteren dreigend in de ARD-uitzending “Farbe bekennen” (“Kleur bekennen”). Glad, brutaal en ijskoud kondigde ze represailles aan tegen weigeraars van inentingen. De kanselier zei letterlijk:

“Als we straks heel veel mensen een aanbod hebben gedaan om te vaccineren en dan sommige mensen zeggen: ik wil niet gevaccineerd worden, dan moet je misschien al zo’n onderscheid maken en zeggen: oké, wie dat niet wil, die kan misschien bepaalde dingen niet doen”.

U kan dat niet geloven? In de onderstaande video kan de lezer met eigen ogen zien hoe hardvochtig de Bondskanselier opnieuw de meest elementaire grondrechten wil ondermijnen. Een schokkend hedendaags document.

Zie hier de video met de passage in kwestie, die zich momenteel virulent over Europa verspreidt, ingebed in een Frans Twitter-bericht:

https://twitter.com/i/status/1356891933323460608

Afgezien van deze onbegrijpelijke verklaring zijn er in de video van de ARD-uitzending nog meer details te zien die de aandacht zouden hebben getrokken, als “samenzweringstheoretici” ze niet allang hadden voorspeld, meldt Unser Mitteleuropa.

Zo spreekt Merkel van een “hoog risico” voor de fabrikanten, omdat de goedkeuring van de bestanddelen er nog niet is, terwijl het vaccin al geproduceerd is (van min. 2), of “tijd heeft gekost bij de onderhandelingen” omdat er geen overeenstemming was over wie “de aansprakelijkheid” op zich zou nemen als er “iets met de vaccins gebeurt”. Men wilde niet “het besluit zodanig nemen dat de politiek dan de gehele aansprakelijkheid op zich zou nemen” – daartoe was de EU ook niet bereid (uit min. 8). Veelzeggend is ook de bevestiging van de “complottheorie” dat zelfs degenen die gevaccineerd zijn, de restricties moeten blijven ondergaan, want “op het ogenblik is het zo dat zelfs als iemand gevaccineerd is, het niet duidelijk is of andere mensen niet geïnfecteerd kunnen raken”, (van min. 13). Er werd ook gesproken over een “mutatie die een vaccin ondoeltreffend zou kunnen maken, de zaak natuurlijk anders zou liggen” (uit min. 14:40).

Astra Zeneca vaccin nu ook in Zweden gestopt - kan dodelijk zijn

Samenvattend kan worden gesteld dat vrijwel elk denkbaar te vrezen scenario door Merkel naar voren werd gebracht, dat de agenda om de Duitsers in de lockdown-modus te houden nog maanden (of jaren) zal voortduren, en dat vaccinaties geenszins de verhoopte “redding” zullen brengen. Te vrezen valt veeleer dat nog meer mutaties naar “behoefte” uit de hoge hoed zullen worden getoverd, waarvan de gevaarlijkheid zal toenemen in lijn met de groeiende ontevredenheid onder de bevolking. Want met een zogenaamde “pandemie” die praktisch geen oversterfte veroorzaakt, zullen zij de bangmakerij en de ondermijning van de democratische grondrechten op den duur niet kunnen volhouden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Migranten brengen de “Witte Pest”: 48 tuberculose geïnfecteerden op een school in DuitslandVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVrouw van dominee zegt dat sinds de uitrol van Covid injecties er begrafenis na begrafenis is geweest, het is tragisch
Volgend artikelBritse klokkenluidster – SEH verpleegster deelt de waarheid over de “Pandemie”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

18 REACTIES

      • Voor een officier in oostduits leger: OF hoog in de partij, OF hoog in de Stasi. Geen mogelijkheid, maar absolute zekerheid.

        herhaling van 1935. Daar werden 840.000 levensonwaardigen afgemaakt door dokters en verpleegsters

    • Die bestaan nog, alleen aangepast. Zo werd in voorjaar de eigenaar van een kleine duitse farma industrie gearresteerd en gevangengezet. Hij had een daadwerkelijk echt vaccin gemaakt. Ingesloten zonder proces of registratie.

  1. Alleen deze foto is niet Angela Merkel. Of een acteur of een clone. Net als Bill Gates en anderen de google fotos matchen niet. Angela Merkel of double vrijwel zeker in 1 van de google afbeeldingen een man. Hoe zou dat werken dat steeds weer anderen naar voren schuiven die poseren als 1 en dezelfde persson. Saddam Hussein 8 dubbels. Hitler schijnt er ook nogal wat gehad te hebben. Clinton had van het ene moment op het andere tientallen cm lengteverschil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in